Звездни компромати- 310 част

• 102 875
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Нова двойка?
Селена Гомез и The Weeknd:
Скрит текст:
Благодаря за темата!  bouquet

Xax Shocked

Мис Тигрова:
"Намерих мол на самото летище Фиомичино. Имаше много магазини включително и Сваровски, Гучи, Долче и Габана и моята любима марка за гримове Mac. Питах ги колко струват основите за грим, за да ги сравня с Бг и направо ме хвана яд, че повечето ми пари бяха в куфара. - 16.90Евро, а в Бг това струва 45лв. Аз дадох 20Евро за външно зарядно, което имаше батерия да ми зареди телефона до 65%, но пак е ок, защото батерията ми до полета щеше да падне напълно."

# 91

Брей, много близки отношения демонстрират https://www.instagram.com/p/BOm2RtNgWxE/?taken-by=lidiastanoeva_skalata

Дай Боже всекиму! Laughing
Много младежки дух се усеща в тази жена, а и е готина.  Simple Smile Разгледах й доста от снимките..

# 92
  • Варна
Свекървата в лице добре, дори ми се струва много добре от телефона,
Но в тялото глист.
Все едно гледам 12 годишно момиченце с глава на 40+ жена, не я знам свеки кой
набор е.

Упс, сега скивах и другите снимки- няма го това усещане за детско тяло. Явно онази снимка дава изкривена представа.

Всъщност свеки, на кой казахте, че е майка  Mr. Green

# 93
  • Rock & Roll feeling ...
Тя беше в добри и с Преслава. Даже имаха общо гостуване . С какво се занимава, за кого е омъжена ?
Не знам кой набор е,но сина й е 91 май...

С  Анелия - https://www.instagram.com/p/wHpjSLySYF/
С ферари и розово бентли https://www.instagram.com/p/BJSYotBgSP8/ ; https://www.instagram.com/p/q62gqvSSd_/

# 94
Личи си, че е купонджийка жената, а по снимките гледам, че само фолкаджийки и млади девойки се въртят около нея.. искат да забършат синчето май Laughing

# 95
  • София
Ема Стоун си е пуснала кадър от подготовката й за Глобусите. Не знам какво си е залепила на устата, но така ококорена очите й изглеждат плашещо големи.  Laughing

Скрит текст:

# 96
Това ли е ергена за който се избиват разведени и не женени още фолкаджийки и в същата категория на вървежност бръмчалки ?   Crazy Убавец  Money Money Money
Скрит текст:

# 97
Това ли е ергена за който се избиват разведени и не женени още фолкаджийки и в същата категория на вървежност бръмчалки ?   Crazy Убавец  Money Money Money
Скрит текст:

Е, сравнен с едрогабаритните Гущеро, Пеевски и т.н. този поне е в норма с килата....

# 98
Кой е този левент всъщност?

# 99
Благодаря за видеото. Благодаря и на всички останали, които се включиха да ме просветлят. Тая е мноооооу зле, бре!

Щерката на Сталоун, която моделства, е много добре Heart Eyes

# 100
Това ли е ергена за който се избиват разведени и не женени още фолкаджийки и в същата категория на вървежност бръмчалки ?   Crazy Убавец  Money Money Money
Скрит текст:

Този ли е Бирмата?

# 101
  • Бургас
Скрит текст:
Малко ми прилича на Тачо на Калканджиева - същата селска и пубертетска физиономия. Тоя поне има пари, пък на Тачо се чудя Калканджиева какво му хареса.

# 102
И аз винаги съм се чудела Калканджиева какво му хареса на Тачо. Ни пари, ни интелект...че и да й изневери си позволи... Не, че тя не е, де Laughing, но май го беше направила по-умно. Разкри изневярата си, след тази на Тачо. Сещам се във Вип Брадър какви селски скандали си дръпваха. Жени много го обиждаше и постоянно му повтаряше "ти нали знаеш, че си никой, че си тук заради мен?"...Сякаш не мъж , а изтривалка си е взела.

# 103
може да му е харесала.....така де,  Wink Laughing

# 104
Още си спомням във ВИП Брадър разказваха как са правили секс и след това той е отишъл в другата стая и с негов приятел правили 4ка с две манекенки . Определено тези хора живеят в друг свят,където представите за партньорство и себеуважение са доста различни.

Гледах един клип с Анджелина и забелязах това :
Скрит текст:
Заради прекалената й слабота ли е или е заради онези опъвания,които си правят някои знаменитости ?

Общи условия

Активация на акаунт