Звездни компромати- 310 част

• 103 058
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
Цвиля... Joy

# 241

Аз съм в такова изумление, че не мога и да се разсмея...

# 242
  • София
Раче, много си паметлива Laughing И аз съм така за някои пълни простотии, но това не го помнех Blush

Глупостите се помнят винаги, няма начин  Joy

# 243
И в крайна сметка оженили ли са се?

# 244
Петко, Преслава и Яна Последната е неузнаваема направо.

# 245
  • Варна
Толкова ли е добър този фризьор Венелин, че от Плевен издрапва до един от най - търсените в София?

Прочетох статията до половината,
Нямам нерви за повече.

# 246
  • Русе, България
Малко да ви откъсна от родните парцали. Орландо Блум днес навършва 40! Пожелавам му да е жив и здрав и все повече да обръща внимание на сериозните филми. Липсва ми някое добро превъплъщение с неговото име, така че да поработи!
Скрит текст:
2003 г.

2005 г.

Вече в 2013 г.

Със своя звезда на Алеята на славата:

Честит рожден ден!

# 247
  • в 1001-та нощ
Николинка и фризьора си ли мъкне на почивки? Или всъщност тя там не почива, а заработва - има резон така   Crazy Crazy Crazy

# 248
Няма нищо лошо да почиват заедно, те демонстрират доста приятелски отношения и извън салона.

А при Венелин градацията поне външно е осезаема, браво за което. Нямам впечатления за него, но съм фен на салона му във фейсбук, доста е добър в работата си.

# 249
  • София
Орландо ми е страшен охлюв. никак не можах да го харесам.

малиии, каква поредна, трогателна, любовна история  Laughing

# 250
А при Венелин градацията поне външно е осезаема, браво за което. Нямам впечатления за него, но съм фен на салона му във фейсбук, доста е добър в работата си.

Венелин е добър колорист, но за подстригване не бих го препоръчала.

# 251
  • София
По темата за Венелин и бившата му настойничка - не знам каква е развръзката на тяхната лав стори, но ми се струва, че всеки си е поел по пътя.

И нещо, което да ни стопли:
Тоци откри летния сезон

# 252
  • Berlin
Фолкдивата Мария посрещна рождения си ден в болница и пак колко много e страстна и колко много секс правят. Laughing
hahaha "Християн е толкова желан и с толкова оферти, че пази Боже, да не го пускам, за да видиш за какво става въпрос. Като се запознахме, той имаше фенклуб, много по-голям и от моя.."

# 253
Като се запознахме, той имаше фенклуб, много по-голям и от моя.."

Вярно е, в неговия клуб членуваха само фолк певици.  hahaha

# 254
А Штига бе  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт