Звездни компромати- 310 част

• 103 015
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
Валерката здравата е оплел кабелите  Crazy  Tired
Гордея се с него до сълзи! Не остана никой в тази малка държава да се съмнява колко точно е тъп моя Любим!
Една от коментарите под клипа,който не успях да отворя,не знам защо:
Когато Божинката си пее ,само той си знае какво пее Joy

# 331
Абсолютно съм съгласна. Нищо не знае.
Валерко, бич моя, любими, Коте мое, Иконо, трепни на сръбски брато е мигни /с очите Мамино злато/, не е тръпни/трепни! Искаш Найка, Байка и т.н. да ти намигнат ли Пиле Мое /по Цеца отново/?
Нема ли Умен мой, кого да питаш као не знаеш /риташ 100 години у србско, ама нейсе/?

# 332
Извинявам се, че нахълтва съвсем безкомпроматно, обаче, не мога да се сдържа -
 densi , Уникална си ...не мога да спра да се хиля, особено и след последния коментар за мъжО ти  Joy  newsm20

# 333
Абсолютно съм съгласна. Нищо не знае.
Валерко, бич моя, любими, Коте мое, Иконо, трепни на сръбски брато е мигни /с очите Мамино злато/, не е тръпни/трепни! Искаш Найка, Байка и т.н. да ти намигнат ли Пиле Мое /по Цеца отново/?
Нема ли Умен мой, кого да питаш као не знаеш /риташ 100 години у србско, ама нейсе/?
Незнех,че трепни оначава мигни,ама той в първия клип май за това намига

# 334
Абе ако намига така, както си пипа сърцето у десно..... Crazy Ей, обичам десносръц ей! Аристократ, Икона! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Обаче едно не може да му се отрече затапи Найлона отвясъкде. Тя само подава касичката горката, а той запея и замазни алаброса, и всичко утрепа! Найлон учи се!

Коте Божи, време е душо, да направиш едно дете на Андрей /на Иван/, че много иска. Трепни му и ще си осигуриш вечна слава по риалитита и приходи от продуцента дорде си жив. А и Мамин Ники ще има кого да гледа, че нещо отхвръкнаха дечинята и не му хваща дикиш да го слушат.

# 335
  • До морето
Абе ако намига така, както си пипа сърцето у десно..... Crazy Ей, обичам десносръц ей! Аристократ, Икона! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Обаче едно не може да му се отрече затапи Найлона отвясъкде. Тя само подава касичката горката, а той запея и замазни алаброса, и всичко утрепа! Найлон учи се!

Коте Божи, време е душо, да направиш едно дете на Андрей /на Иван/, че много иска. Трепни му и ще си осигуриш вечна слава по риалитита и приходи от продуцента дорде си жив. А и Мамин Ники ще има кого да гледа, че нещо отхвръкнаха дечинята и не му хваща дикиш да го слушат.

Златна си!  Joy Joy Joy

# 336
Денси,вечерта е твоя! Hug

# 337
  • Gotham City
 Joy

Скрит текст:

Bebo Goofy Halvadjian
58 mins near Male, Maldives ·
ШОК!!! БОМБА!!
Когато НиЛо се снима пред вилата ти.
БеХа отвръща на удара.

# 338
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Ох, нИ моА повече.С глас се смея.Денси отвя всички  Mr. Green

Последната снимка и тя.

# 339
Ей го
Скрит текст:

Лежи сега до мен и плаче. Бих го! Кара без колан докато пее. Страх ме е, обичам го! Бил звезда, а аз така лошо съм се отнасяла с него. То звезда-звезда, ама страх лозе пази! Twisted Evil
Обаче получихме нишан от Митю Пайнера. Предлага договор доживотен. Ще стана богата!
Божигол обаче ми каза току що, че ще цани Тигрова да танцува в клипа. Пак ще го бия......

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 340
Ей го
Скрит текст:

Плачаааа, с глас!
 rotfImao rotfImbo

# 341
  • в 1001-та нощ
densi rotfImbo rotfImao newsm20

# 342
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Ей го
Скрит текст:

Лежи сега до мен и плаче. Бих го! Кара без колан докато пее. Страх ме е, обичам го! Бил звезда, а аз така лошо съм се отнасяла с него. То звезда-звезда, ама страх лозе пази! Twisted Evil
Обаче получихме нишан от Митю Пайнера. Предлага договор доживотен. Ще стана богата!
Божигол обаче ми каза току що, че ще цани Тигрова да танцува в клипа. Пак ще го бия......

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Joy 
Тц,тц,тц...Денси, сега и на теб ще трябва да завиждаме, освен на Найлона.

# 343
Ей го
Скрит текст:

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Имай милост, бе жена, разрева ме от смях  Joy

# 344
 Joy Joy Денси, ако пак го биеш, щади главата! Там вече има сериозни щети Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт