2. Мнения за "Оазис строй" Пловдив - Оазис1-8

• 187 167
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 510
Евала, взех да се успокоявам, че има мислещи хора. Още едно изказано точно и на място мнение. smilee_ благодаря!
И никога не е било най-евтино в оазис, а като сложим и 12 апартамента на етаж и 10 етажа, прао си стааа скъпотия. (изобщо не ми се коментира и за неуспешния им 18 етажен проект на комплекс-не знам дали се  нарича комплекс или спалня, гето, общежитие и т.н. и що за хора искат да живеят там, недоумявам бе, замислете се, парите Ви да не са подарък, а дори и подарък изхарчете ги с разум. Моля, нека мнението ми бъде за последните проекти! Ако направят следващ, смислен, удобен и осигурен проект аз лично ще им поствам рекламите.

Последна редакция: нд, 11 юни 2017, 13:55 от BigmamaBigmama

# 511
  • Пловдив
На мен ми харесаха Южните къщи в Остромила. На 4 етажа, 4 апартамента на етаж, просторна всекидневна/ хол с бокс. На пръв поглед имаше какво да се желае по довършителните работи, понеже го взимаш с готова баня, латекс и подови настилки. И има паркоместа.

# 512
Здравейте! тъй като в Оазис 6 отдавна няма свободни паркоместа и гаражи, в офиса миналото лято казваха, че собствениците от шестицата ще имат възможност да си изберат и закупят паркомясто на нов паркинг, който те ще строят в близост до Оазис 6. Сега обаче, когато се поинтересувах от това дали е готов проектът (който трябваше по думите им първо да е готов тази пролет, после казаха - края на май, сега казват към края на годината евентуално) им за паркинга, те казват, че не знаят дали ще има проект, и не могат да дадат гаранция, че ще се случи, и ако се случил, той бил предвиден да бъде за апартаментите на Оазис 9 (!!!), не се бъркам - казаха 9! А миналото лято не говореха, че този проект ще е за оазис 9, а че собствениците без паркоместа в Оазис 6 ще могат да закупят от този паркинг. Сега изобщо не е ясно дали ще има паркинг и какво ще се случи наистина, ако няма? И какво да правят собствениците, на които са казали, че ще имат тази възможност и са ги записали в листата на чакащите, а сега излиза, че са подведени като че ли... Някой знае ли нещо по въпроса?

# 513
Ще се реализира такъв проект, но няма да е скоро и изпълнителят няма да се казва Оазисстрой, иначе служителите ще са същите.  Wink
Нали знаете: супермаркет Сани фалира, но служителите му са си назначени на работа в Триумф и Лекси.
Докато има търсене, ще има и предлагане.

# 514
Ами аз затова ви попитах. Като видях, че освен Оазис голямата мама погна всички наред... Аз не държа на ничие мнение, освун на моето разбира се. Не ми пречи кой какво ще каже, но според моите разбирание попрекалихте, защото както казах държите да се приеме мнението. Имайте уважение към старанието на хората да се сдобият с дом. Това е, което исках и нищо повече. Дори не твърдя, че оазисите са хубави. Нито пък, че са евтини. Не търсим евтиното, а това което ни устройва. Нали?
Биг мама ти съмсем се агресира вече. 😂
Пий едно валерианче и ще ти мине нервата. Който не е на твоето мнение е луд. Бре.. сигурно си психиатър?

# 515
Ами аз мисля, че на няколко пъти писах(и не само аз) има много по добри комплекси, но видиш ли ти с тая защита към оазис да нямате фирма за дограма, врати или нещо свързано с договорче с оазис та дума за тях да не се казва. И кога станах агресиран според теб (защото според мен не съм) като писах, че олимпия са 100 нива над оазис ли , имат смислени проекти и т.н. И сега като чета още едно доказателство kleopatra мнението е от клиент на оазис забележи! - фалшиви обещания за паркоместа за да си продадат хилядите наблъскани апартаментчета. След 2 години може да се паркира покрай ябълковите градини на околовръстното. Друг вариант няма да има. Или колело в избата, аа забравих в техните изби и колело не влиза   Grinning. И за съжаление не само 4 и 6 са прецакани. елате вижте и 5. Ще ходят на паркинга на кауфланд ми се струва след година като се изсипят още 500 коли и не са виновни хората купили апартаменти, ами разрешилите проекта... трябва във всеки проект да има минимални отстояния и паркинги, но няма...

Последна редакция: нд, 11 юни 2017, 13:51 от BigmamaBigmama

# 516
Не нямаме доовор. Нито пък се занимаваме с врати и дограми. Но това не ви влиза в работата като цяло. Казах, че не съм против да се изкаже кой с каквото иска, а че прекалихте. Всеки нормален човек преди да попадне в тази тема още е наясно с какво се захваща. Вие открихте топлата вода, на всеки да се обяснавяте. Точно защото сме в тема за оазис и хората, които са купили се свързват помежду си и обсъждат важни за тях неща и въпроси, а не някой да им разясни как стоят нещата. Имам много добро предложение. Искате да сте полезни със своите мнения - направете тема "Черен списък на строителните фирми в Пловдив". Ето там вече ще е мнооого одачно да си кажете по 100 пъти (както тук) всичките негативизми. Вие изместихте темата и фокуса на това, което се коментираше. Хората тук би следвало да знаят колко квадрата апартамент взимат и какви са общите части и колко е цената. Какъв е пазара. Какво ТЪРСЯТ. Ама вие не, та не. Скапан оазис. Ми не е най-доброто строителство.  Ама и другите не са. Освен това цената напълно отговаря на пазара и на предлагането и търсенето. Както виждате 8 беше разпродадено преди да се започне строителство даже. Та сигурно ги устройва хората, а вас като не - имате си дом, живейте там. Никой не ви иска пари, да му купите апартамент. Като толкова искате да сте полезни с мненията си може ли да кажете с какъв мотив. По-точно как точно станахте полезни?
Да допълня, че не отговорих. Станахте агресивен след като нарекохте всички с друго мнение "луди". 😅

# 517
Приемам забележката, не е правилно. Направих редакция Wink

Последна редакция: нд, 11 юни 2017, 14:06 от BigmamaBigmama

# 518
Добре. ✌ А, аз искам да приключа с коментарите си в тази насока. Не обичам негативизма като цяло. Имате си причини и аз ги знам. Разбирам и съм съгласна с много неща, които се казаха. Моля да не ме призовавате да отговарям, наистина искам да сложа точка. А, ако смятате за редно вие си продължете разбира се. ✌💐

# 519
Да и аз смятам да направя така.
Нека всички бъдем живи, здрави и щастливи Simple Smile С най-искрени пожелания  Wink

# 520
Аз пък съм много доволен от покупката: купих апартамент за 40хил евро и го продадох година след това за 55.
Сега съм се насочил към гаражи в центъра.
П.С. и изобщо не е вярно, че в мазетата на оазис не влиза колело. Влизат даже две, ако се вдигнат на една гума  8 Laughing

# 521
# 522
Влизат даже две, ако се вдигнат на една гума  8 Laughing
😂😂😂

# 523
  • Пловдив
Факт е, че има запазени паркоместа за собственици от четворката и шестицата на девятката. Ами собствениците на девятката? Все още се надявам да не се осъществи този проект. За 60-те нови платени паркоместа срещу Хаджията има над 250 изпратени молби. Толкова много автомобили, толкова малко място...

# 524
  • до най-прекрасния мъж
Аз лично нямам против хората да имат възможност да си купуват жилища и тези жилища да са достъпни за всеки. Обаче,  с трепет чаках да разбера дали 8-цата няма да е около нас. И се радвам,  че няма да има 8-ца, защото това е безумие. Условията на живот в подобни комплекси не ме касае.  Касае ме това,  че широките булеварди в Тракия вече не са с по три платна,  а с по две, заради паркиралите автомобили.  На мен това не ми допада.  Не ми допада също,  че кварталът даваше възможност пространството да се разпредели така,  че всички жилища да са обезпечени с паркоместа и зони за спорт и отдих. Вместо това всяко свободно местенце започна да се застроява,  а необходимата инфраструктура я няма. Но нали от един 10 етажен блок Общината ще прибира повече пари от данъци,  отколкото от паркоместа,  защо да не ги строят.
А че утре това ще е проблем,  никой не мисли,  включително купуващите жилища в подобни комплекси.
И вместо хората да се замислят на какви пачи яйца се насаждат и като цяло да станем по-взискателни относно, средата която ни заобикаля,  повечето вирнахте глави и отсякохте,  че парите са си ваши и ще си ги харчите както намерите за добре.
Ми харчете си ги,  ваши са си. То щото всеки гледа само него си,  затова и държавата ще ни е такава.
Ама не е винивен този,  който яде баницата....

Общи условия

Активация на акаунт