2. Мнения за "Оазис строй" Пловдив - Оазис1-8

• 187 164
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте на всички. Simple Smile
Гледам, че темата се е развила доста откакто последно писах, браво за което (в спора-дебата се ражда истината). Simple Smile
Визирайки коментара на Клеопатрето (доста се е развихрила Simple Smile) -> "Вие изместихте темата и фокуса на това, което се коментираше. Хората тук би следвало да знаят колко квадрата апартамент взимат и какви са общите части и колко е цената. Какъв е пазара. Какво ТЪРСЯТ.", искам да добавя следното:
Значи според Клеопатрето за хората в тази тема трябва да е важно само и единствено колко квадрата взимат, какви са общите части и колко е цената??? Също така, ако някой го интересува някаква съпоставка с други комплекси в града трябва да си отвори нова тема??? Е тук ще си позволя да не се съглася с нея. Simple Smile
Уважаеми хора, мисля, че в който и комплекс да изберете вашето бъдещо, труднопостигнато жилище, то всички вие ще се интересувате минимум от най-важните неща за вашето съществуване (освен квадратурите и цената разбира се Simple Smile) - качество на изпълнението, добра инфраструктура - детска площадка и паркоместа, добро отстояние между терасите и прозорците, достатъчно изходи - да отговаря на броя апартаменти на етаж, и мн. други.
Макар и темата да е озаглавена "Оазис строй Пловдив" е напълно нормално да се сравняват (коментират, съпоставят, обсъждат и т.н.) и останалите комплекси в града. По този начин всеки четящ темата и търсещ най-правилното жилище за себе си, ще прецени най-добре дали или не тези условия го устройват. Затова призовавам всички, освен стандартинте неща да споделят и всички проблеми и неправди с които се сблъскват.

# 526
Е, значи не сте разбрали идеята на коментарите ми. Макар да съм подчертала няколко пъти каква е тя. Нищо чели сте по диагонал. ✌

# 527
Ами моля Ви обяснете ни я по-разбираемо.
Аз не виждам какво лошо има всеки да изрази своето мнение, наблюдение, притеснение относно Оазис Строй и производните му. Едва ли някой би стартирал нова тема за другите комплекси, при положение, че по-важните неща за една жилищна сграда (един дом) е споменато тук.

# 528
Благодаря за вниманието. Аз приключих с подробните обяснения. Точно на предишната страница съм казала, че не съм против всеки да си каже мнението. Вие как и какво тълкувате и четете е ваша грижа.

# 529
Да, права сте наистина след 15 страници в защита на Оазис строй накрая казвате, че всеки има право да избира. Ами да така е. Нека всеки сам прецени. Моля не ограничавайте хората да споделят. Независимо негативни или позитивни коментарите в тази тема винаги ще са от полза за бъдещите купувачи. Ние заради тях ги пишем тези неща, аз вече съм в кюпа за мен няма значение.
Хайде със здраве.

# 530
  • Пловдив
На какво се натъкнах днес в новините.
Вярно е, че снимките са публикувани по друг повод, но нали за качество на строителството говорим
от Оазис 4 са, малко неграмотно написано, но ...

# 531
Да, права сте наистина след 15 страници в защита на Оазис строй накрая казвате, че всеки има право да избира. Ами да така е. Нека всеки сам прецени. Моля не ограничавайте хората да споделят. Независимо негативни или позитивни коментарите в тази тема винаги ще са от полза за бъдещите купувачи. Ние заради тях ги пишем тези неща, аз вече съм в кюпа за мен няма значение.
Хайде със здраве.
Да аз щото още 15страници ще се занимавам с вас пък хаха. 😉 Като не сте разбрали коя е позицията ми не се излагайте. Аз дори съм написала , че не съм  казала никъде, че оазис са хубави. Сега пък ги защитавам.. хахахахаха интересна психологическа тактика е било тогава.

# 532
Хайде със здраве.
Да аз щото още 15страници ще се занимавам с вас пък хаха. 😉 Като не сте разбрали коя е позицията ми не се излагайте. Аз дори съм написала , че не съм  казала никъде, че оазис са хубави. Сега пък ги защитавам.. хахахахаха интересна психологическа тактика е било тогава.
Ами съдейки от написаните от Вас коментари (пример 356) -> "Интересно колко майстори има в темата. И колко плювалници... Щом не ви харесва - не купувате и това е. Вместо да се пените каква "коака" били оазисите. 😂 Елементарно, ама малко акъл трябва да има в кутията горе. Не се очудвам де. Все пак е форум ня бг мама. Всички са майстори и доктори.
И на мен повечето оазиси не ми харесват, ама какво значение има това?...", изглежда, че хем не ви допадат неправдите в Оазиса, но и в същото време доста ви засягат коментари подкрепени с факти по техен адрес?! Дори си позволявате да обиждате останалите коментиращи, които имат различно от Вашето мнение! Извиянвайте, но това, ако не е защита за Оазиса здраве му кажете. И не е само този Ваш коментар и в много други си позволявате да си налагате мнението, че хората много плюели, че се отклонявали от темата, че едва ли не трябва само позитивно да се отнасят към Оазис строй.
Четейки коментарите на по-голяма част от коментиращите, си мисля, че май Вие се заблуждавате за това кой от комплексите е за предпочитане. Но както казах всичко е въпрос на избор!
Тъй като вече наистина излезнахме от добрия тон, аз приключвам този т. нар. спор. Нека всеки преценя за себе си. Но подчертавам, че не приключвам с изразяването на всяка неправда, която установя във връзка с тези и др. комплекси, тъй като за мен е важно да има минимален брой прецакани хора. А не после да се чудят какво да правят с "перфектните" си жилища, които нямат елементарни удобства като паркинг, площадка, нормален брой входове - изходи, нормално отстояние между сградите и т.н. и т.н.!
Поздрави на всички и успешна работна седмица!

# 533
 Важно е какво се случва с фирмата във връзка с всичко изкоментирано дотук, дали всичко по предстоящия акт 16 за шестицата ще е наред и в срок, какво ще се случи с паркирането, обещаните паркоместа в неизградения все още паркинг и прочие, както и всичко свързано с кооперациите в строеж на фирмата - това е основното.

# 534
Съгласна съм.Освен коментарите (няма лошо)мисля че е по-важно какво става с фирмата и как ще се извърши плащанто в най-скоро време.Писаха хора че ги викат в икон.полиция от4-та но никой те написа какво е станало там.Има хора платили на 100% има и такива които тепърва ще  плащат и е много важно да знаем какво е състоянието на фирмата.Давайте инфо в тази насока

# 535
Lavche06, Вие закупили ли сте паркомясто, гараж или сте запазили паркомясто в т. нар. им проект за паркинг? Благодаря Ви.

# 536
Несме закупили нито запазило.за какъв проект става въпрос?

# 537
Миналата година в офиса казаха, че предвид изчерпаните паркоместа и гаражи за Оазис 6, който желае паркомясто, ще може да си закупи такова на голям паркинг, който те имали проект да изграждат в близост до комплекса. И съответно можеш да си резервираш такова в списък на желаещите. Казаха тогава, че проектът за паркоместата ще бъде готов в началото на тази пролет, после започнаха да отлагат, след това казаха да се провери през тази есен в офиса, след това казаха към края на годината и накрая казаха, че не знаят дали изобщо ще се прави такъв проект и че този проект щял да бъде за Оазис 9(!). Тоест проект дори не се знае дали ще има... и за кого точно ще бъде, "дават назад" с една дума и са уклончиви. Много озадачаващо!

# 538
Незнаех но благодаря ти за инфото

# 539
c.c.c., ако сте научили нещо ново, моля да го споделите Grinning

Общи условия

Активация на акаунт