2. Мнения за "Оазис строй" Пловдив - Оазис1-8

• 187 163
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 540
За хората желаещи в този район жилища започват елит до мондо и друг комплекс 8 етажа до гарата в Тракия. Не съм гледал конкретно цени и проекти, но етажите са приемливи и не мисля, че ще има разлика от повече от 20-30 евро на квадрат. Но, който има интерес да провери. Може и да са същите  Wink

Последна редакция: вт, 13 юни 2017, 18:29 от BigmamaBigmama

# 541
  • до най-прекрасния мъж
А какво ще строят в новия квартал, по диагонал на новото кметство в Тракия? Някой знае ли, живо ме интересува? На околовръстното също строят две нови кооперации. Едната изглежда много хубавка на снимката, малка и симпатична, за другата преди дни изкопаха основите.

# 542
Бигмама къзе е Мондо 🤔
В нета се върти една мнооооого красива "италианска" кооперация, която ще е готова 2018, но не пише къде ще се намира. Някой ще я припознае ли? По проет е дадена жълта, ниска и разчупена.

# 543
Да и аз гледах има доста обяви за ново строителство в Тракия.  А относно къде е елит до мондо(ще се строи зад мондо в посока тракия)- къде да е на 500 м от поляната където щеше да е оазис 8  Grinning Също разбрах, че и инвеститорите на Олимпия ще строят зад Декатлон. Относно строежа срещу общината - скоро минах, но няма информацоинна табела. Някое комплексче ще е сигурно, но само предполагам.

Последна редакция: ср, 14 юни 2017, 08:51 от BigmamaBigmama

# 544
  • до най-прекрасния мъж
Аз живея наблизо и минавам всеки ден от там, но понеже и аз не виждам табела, а вече копаят основи, та затова питам някой по-информиран, ако знае Simple Smile.

# 545
Ами щом живеете там попитайте и ще Ви кажат, то щом се строи няма да е тайна. Хем ще кажете и на нас: )

# 546
Да и аз гледах има доста обяви за ново строителство в Тракия.  А относно къде е елит до мондо(ще се строи зад мондо в посока тракия)- къде да е на 500 м от поляната където щеше да е оазис 8  Grinning Също разбрах, че и инвеститорите на Олимпия ще строят зад Декатлон. Относно строежа срещу общината - скоро минах, но няма информацоинна табела. Някое комплексче ще е сигурно, но само предполагам.

Голяма битка е за места.. 😂 За Декатлона и аз го знам. Ама уж ми казаха, че се саботират едни-други и затова още не е почнал строеж там. Интересно е, че Олимпийския шеф е голям бизнесмен (ако е вярно), всички магазинчета се отпускали под наем под кооперацията. Не се продават. Негова фирма се занимава с поддръжката на комплекса. Умен човек. 😊 Позната търси магазин в някой от новите комплекси, ако някой продава да пише моля. 🤗

# 547
Да, действително в Тракия се започват почти едновременно много нови жилищни комплекси. То скоро няма да става за живеене, но не това искам да кажа. И така, до Мондо ще строят Елит, до гара Тракия - Алфа Инвест, зад Декатлон - Олимпия, но вчера чух слух, че вече е разпродадена, диагонално на кметството ще строят Гербера. Между Матевски и Чехато ще има красив 7 етажен комплекс с по 5 апартамента на етаж и гледка във всички посоки, който ще стартира през юли, но не знам името на инвеститора.

# 548
В Олимпията всичко е продадено,там до Декатлон, която ще е. Преди 1 месец имаше само 2 апартамента останалу. А в Елит се запазват, но почти нямаше останалии там, и в Елит този път има много общи части, а цената в сравнение с Оазис е доста по-висока.

# 549
  • до най-прекрасния мъж
диагонално на кметството ще строят Гербера.
Дано не е пак 10-етаж.
Ами щом живеете там попитайте и ще Ви кажат, то щом се строи няма да е тайна. Хем ще кажете и на нас: )
Прибирам се късно и вече няма никой на строежа, но вече са отговорили така или иначе, че ще е Гербер Simple Smile

# 550
milena_dyakova86
каква е цената в елит?

# 551
А елит някой да знае колко етажа ще е? Има ли свободни?

# 552
Вижте каква статия са публикували  Пловдив 24.
https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Oazis-ili-novoto-geto-na … enete-sami-729207

# 553
Видяхме, ама инвеститорите си взеха парата, общинарите прибраха рушвета, а сега бедните хорица да му мислят... скапана държава, и кметове и архитекти са за съд заради узаконяването на тези "законни" строежи!!! Представяте ли си там са 9 жилищни стените на "оазис", какво ще е ако "узаконят" строежа на 18 етажа. #2gunfire  и пак се чудя като гледам как има хора надяващи се това да се случи. newsm78

# 554
  • до най-прекрасния мъж
Боже,  опази да не се одобри подобно безумие.  Сега е ред на Гербера,  че и те са ги подхванали едни 9-10 етажни китайски стени.

Общи условия

Активация на акаунт