2. Мнения за "Оазис строй" Пловдив - Оазис1-8

• 187 158
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 555
90 кв.м обща площ, към 46 хиляди евро.

# 556
Ами значи са около 500 евро нормално е според мен, оазис са 440 , но накарат ли ги да направят 7-8 етажа ще вдигнат цените 100%, а и по принцип цените скочиха 20% последните 2-3 години.

# 557
Здравейте.
Някой има ли по-подробна информация, относно строежа на т.нар. небостъргач (т.е. ще го строят ли изобщо)? До колкото разбрах от статия в Пловдив 24, предвиденото за него местоположение (ако го одобрят) ще бъде на ъгъла между ул. Шипка и бул. освобождение.

# 558
Здравейте.
Някой има ли по-подробна информация, относно строежа на т.нар. небостъргач (т.е. ще го строят ли изобщо)? До колкото разбрах от статия в Пловдив 24, предвиденото за него местоположение (ако го одобрят) ще бъде на ъгъла между ул. Шипка и бул. освобождение.
Тук работим със слухове само, напоследък де  Joy Joy Joy
Аз знам, че на мястото,което казвате ще е Олимпията, а този небостъргач на мястото, където правят цирка.

# 559
Ами уж ще го строят и този ужас 130 метра ли колко беше. Проекта е за свободното място на ъгъла между кауфланд и сани. Нали останаха 2-3 декара зелено трябва и тях да продадат. Кмета каза след протестите, че спират продажбите на общински земи в Тракия. А на 03.05 продадоха 15 декара до гарата за почти 4 милиона. Е тва ако е спиране на продажба на зелените площи в тракия..... Crazy Където правят цирка остава парк... смениха му статута пак след протестите дано не е за кратко и там: ), че и то беше на път за някое елитче, оазисче и т.н. #Crazy

Последна редакция: чт, 15 юни 2017, 08:35 от BigmamaBigmama

# 560
Ясно Simple Smile Благодаря за информацията.
Изглежда, че протестите трябва да станат доста по-често явление, тъй като когато стане дума за милиончета и много често (винаги) всички видове държавници изпадат в т.нар. селективна амнезия (заболяване често срещано при българската администрация), т.е. забравят, че в сгрардите трябва да живеят хора Grinning Simple Smile

# 561

Те май четат темата. Wink

# 562
И аз щях да кажа същото  Simple Smile понеже нямам отношение по въпроса и само чета от интерес, статията ми се стори точно извадена цялата от темата.

# 563
Искат да инищожат Оазис,за да може хората да купуват в другите комплекси на 100 или 150% печалба за инвеститорите!Аз пък ще се зашия,ще живея под наем и ще чакам балона да се спука.Роб на банките не ми се става!

# 564
И кой точно иска да ги унищожи  Grinning За това се писа вече в темата, никой не им е виновен, че правят незаконни далавери ooooh!

# 565
# 566
Всички секции на Оазис 4 ли имат вече Акт 16 ?

# 567
# 568
Някои от Оазис, разбира се, ако иска да каже квадратура и колко му е данъка на апартамента, че и ново нещо дочух  newsm78

# 569
Може ли някой да каже, когато е плащал за апартамент в оазис 4, сумите по сметки на физическо лице ли ги е превеждал?

Общи условия

Активация на акаунт