2. Мнения за "Оазис строй" Пловдив - Оазис1-8

• 187 156
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 570
И това го минахме в темата, ако ще плащате на физическо лице мога да Ви дам моята банкова сметка  Laughing

# 571
Тези дето завиждат и критикуват Оазис им остана една възможност,да си купят едностаен за 30000 евро в останалата част на града.Може и малко по-евтино,но без тераса.Ще си простират в хола.

# 572
  • Пловдив
Те нали Оазисите са с големи тераси.   Joy
На последния етаж и навес няма, поне тройката, та започнаха да си ги префасонират кой както може.

# 573
Да защото като са си го купували са си го избрали така.Има си проект скици и т.н.Цената на първи е последен етаж и друга.Ако са искали да е с навес да са си купили на друг инвеститор.На друг комплекс и т.н.Избор има

# 574
За нямането на навес на последния етаж - не е на Оазис тази измишльотина.
И други строители го прилагат. Twisted Evil Как си представят открита тераса, не знам?

# 575
Така е има много безмислени проекти на различни инвеститори, а това с терасите е една голяма глупост. Роял сити и те ме "убиха" с тези шахматни тераси нефункционално. Пълен смях  Laughing   http://royalcity.bg/#galerija , но пък всеки си преценя. Има си проект, ако ти харесва купуваш, ако не. ..не купуваш Wink

Последна редакция: сб, 17 юни 2017, 13:00 от BigmamaBigmama

# 576
  • Пловдив
Е, да де, имат избор. Правят си навеси, преграждат, усвояват тераси.

# 577
ДА всичко го правят.Който както иска го реконструира.

# 578
Здравейте, мили приятели! Някой чувал ли е кой е тоя "арабина", който строи жилищни сгради в Кършияка? И ги продава по 350-370€ кв м. В момента строи на един ъгъл до Начално училище Хр. Ботев. Изпълнителят е Рожевски 61 - Илко Рожевски, за когото разбрах, че бави плащанията на доставчиците. Сградата е продадена. Възможно ли е да е такава цената на такова място!? newsm78

# 579
Тара Рахман, фирмата е Тарамекс. Цени от този ранг никога не е имало обаче, в момента продава на 750€ /кв. Началото на 2016 все още бяха на 600€. На ул.Поп Златан е този строеж, но има сгради в строеж на Победа, на Братя Търневи, на една пресечка на Дунав...всичко е на тези цени вече.

# 580
Скоро ще се отваря явно тема номер е, че тази отива към 50 страници за няма и 2 седмици. А другата тема вземете я кръстете "ново строителство в Пловдив", че вече няма нищо общо с оазисите като гледам.
А това, което е свързано е от съответните два лагера "хейтъри" и "защитници" и всеки си е прав за себе си и греши едновременно. Това разбира се шеговито го казвам, да не вземете с нападките. Simple Smile

Ония ден четох, че някой запалил строежа на "Корона" и едвам го загасили. Нещата от слух на слух отиват към строитена война според мен. А както казваха в "Досиетата X"... "Истината е някъде там".

Иначе аз пак ще се повторя.... търсене голямо предлагането не е толкова голямо. Каквото и да се избере все си прецакан и правиш компромис или от качество или от място или от цена или от квадрати или плащаш на зелено и чакаш 20XX година... 

# 581
  • Пловдив
Значи, ако не защитаваш Оазис, си хейтър, така ли? Някой май не знае значението на думата "хейтър".

# 582
Важното е, че с това недоразумение тип
виетнамско общежитие, се приключи. Връщат парите на хората, капарирали в 8, повече няма да строят и толкова. Крили са приходи, карат хората да плащат в офиса им, кеш. НАП се задействаха, макар и с огромно закъснение, но нейсе. По-добре късно, отколкото никога. А който купил там - успех.

# 583
В сградата на бившите виетнамски общежития в Пловдив в момента функционира частна болница!Не съм чул до сега панелен блок да стане нещо друго,а и земята под него е на общината.

# 584
Къде са тези общежития?
Ако са на Борба, те не са панелни.

Общи условия

Активация на акаунт