2. Мнения за "Оазис строй" Пловдив - Оазис1-8

• 187 013
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 720
Добре ние,които имаме апартаменти в Оазисите  сме се минали,а вие където живеете в панелни или други жилища не сте.Нали вие които толкова плюете по тия Оазиси не сте се минали и би трябвало да сте доволни от себе си.Наистина има какво да се желае в Оазисите,но никъде другаде не е толкова цветущо положението.И наистина май в тая тема не коментират хора от Оазисисте,а само странични хора,които не знам какво ги интересува.

Последна редакция: пт, 30 юни 2017, 22:49 от sIRI

# 721
Включват се хора който имат интерес да внесът смут и негативизъм.Те не са полезни за форума.Но май няма и кой да им обърне внимание.Ние си имаме друга група и комуникираме в нея.

# 722
Оазис 4 не е нито най високата нито най голямата жилищна сграда в Пловдив.Колкото и да виете това е пътя. Градът расте и сградите ще са такива.Има един друг интересен момент обаче. Панелен момент. До 2020 всички сгради трябва да се сдобият с паспорт.При панелното строителството ресурса на сградите е масово изчерпан и ако не се санират няма паспорт. Ако няма паспорт са негодни за обитаване.В  такъв случай сещате ли се каква ще е съдбата им.Щото едни хора се сещат и ги тресе треска.... А да твърдиш че нещо строено от войници за три месеца в края на 70-те щяло да надживее новo строителството е меко казано налудничево.Може би не знаете но има панелки в Пловдив които скоро ще бъдат обявени за опасни от надзора.Просто се изчаква правилните хора да си продадат активитв там.  Дали някой не е изтеглил късата клечка да купи там??

# 723
Мен например Оазис изобщо не ме интересува и нито съм го обсъждала, нито съм го критикувала, защото не ме касае. Обаче ми стана интересно как се получава НА с цена 1000 лева за апартамент и попитах, но ми отговориха уклончиво с препращане да чета назад. Е, четох, четох и не намерих обяснение. А въпросът ми е принципен и няма нищо общо с Оазис.

# 724
И къде е по-голямата и натъпкана сграда в Пловдив от 4 и 6. Моля, споделете, защото ми стана интересно.
"черна станция" как да ти отговорят като и те не знаят Simple Smile Каквото им кажат в офиса това правят. Много хора сега са силно притеснени, за което съжалявам и се надявам да нямат проблеми и всичко да е ОК.

Последна редакция: сб, 01 юли 2017, 09:45 от BigmamaBigmama

# 725
  • Пловдив
Проблемът не е само в двете хиляди апартамента, а в това, че около тях нищо не е предвидено за толкова много хора на едно място. Няма паркоместа, няма място за игра за деца, няма зеленина, няма въздух.
А за паспортите и панелките ... Нищо няма да стане, няма как десетки хиляди семейства да бъдат извадени на улицата. Всичко ще се отлага във времето като много други неща. То и етажна собственост трябваше да има вече навсякъде, ама няма.
А Оазисите са строени от високопланински строителни специалисти, като за 3 месеца се вдигаше една секция от комплекса. И не ми казвайте, че съм виждала Оазис само на картинка, защото видях със собствените си очи как се строи и чувам какво си говорят част от живущите вече там.

# 726
В оазис6 е 4 има достатъчно въздух нормално паркче в съседство има големи паркове пригодени за игра.Едно от предимството е че на растояние от булеварда не е шумно има страхотна панорама.Когато е да съм отишла и било винаги тихо и спокойно.4-ТА и малко сбита но си има всичко необходимо в близост магазини аптеки уч-ще и градини.Някой големи претенции има явно не е за....Да се радваме на малките неща стига да са си наши.И по повод поста нагоре-цената не определя качеството.Определено има проблем с паркоместата но то къде ли няма.А и има време да се развие комплекса.Всичко с времето.

Последна редакция: сб, 01 юли 2017, 11:51 от Lavche06@abv.bg

# 727
  • Пловдив
Къде ги вида тези паркчета до 4_ката?  newsm78 а най- близкото училище е пълна скръб откъм ниво на обучение. Места в градините няма, Южен е най- проблемният район. За паркоместата вече стана ясно. Гледка имат само една много малка част от апартаменти, а тези от вътрешната страна виждат терасите отсреща. Наистина си задавам въпрос за едно и също ли нещо говорим. Къде ще се развие комплексът? Отстрани терените са частни.

# 728
Лавче,  си прави майтап  Grinning

# 729
Идеално.Който иска уч-ще на ниво има си часни колежи.Уч-ща в чужбина и т.н.За детски градинки да помислят младите майки и държавата.За частните места перфектно.Чист въздух е спокоисвие.

# 730
  • Пловдив
Частни колежи, в Пловдив  Joy спокойствие с 2000 апартамента  Joy тишина, особено с изложение към двора Joy наистина говорим за различни неща.

# 731
Не се впрягайте бе хора, a лавче да сподели след 2 години да сме живи и здрави къде е спокойствието, защото както писах доста хора нямат реалната представа къде купуват апартамент. Спокойствие в оазис 6 Simple Smile  разсмивате ме   Joy А ако ще строят и 9 до тях малииии направо  #Crazy може превъртиш там то сега ужас пък и сграда на единствения триъгълник дето е "паркинг" сега  Joy

# 732
9за сега няма да има по всяка вероятност.Но и да има цените няма да са тези и от там куповачи по малко.По проект трябваше да бъде малък блок.Ще видим да сме живи и здрави.Тя 4-та още не се е заселила и т.н.

# 733
Ами аз това имах предвид, че сега е празно. Лудницата ще стане след поне 2 години и наистина дано не се строи 9 в смисъл да не е до 4 и 6, да го построят на друго място с повече въздух  Wink

# 734
Ха ха, надявайте се да не се строи.Мили ми мишленца 4 и 6 са само началото.Един с габаритите на 4 и 6 взето заедно само че на 16 етажа ще поникне скоро почти в центъра. Мястото вече е купено.В Тракия също ще има поне пет шест бройки от същото. А на другарката дето си мисли че "няма как" ще и кажа само едно.Само стой и гледай.Еми тва е някой път нема късмет. Купиш панелка и тъкмо я изплатиш и те я бутнат. Ха ха ха.

Общи условия

Активация на акаунт