2. Мнения за "Оазис строй" Пловдив - Оазис1-8

• 186 962
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 795
  • до най-прекрасния мъж
Знам, знам, момичета и момчета. Имаме къща до Пловдив, която поддържаме, но ходим основно през почивните дни лятото. Много добре ми е известно как се поддържа и колко труд и време иска, особено като работиш по 11 часа от понеделник до петък. Разходите също са огромни, да, защото всичко виси на твоя гръб - сам се отопляваш, сам се грижиш за двор и къща, сам плащаш сметките за поддръжка на градината, които в кооперация или блок се поделят между съседите. Обаче, кефът и спокойствието цена нямат.
Затова акълът ми не побира да живея на 10 дка с още 1000-1500 семейства.

# 796
всеки има право на избор аз казвам само че не бих взел апартамент в оазис по ред прочини които съм премислил може би ако имах нива на село щях да я продам и да взема 11кв.м. ап в оазис за да жовея в града опасенията са ми че доста хора ще го направят и дори и да има културни и интелигентни хора там няма как да се отървете от някой друг прост селянин не че ми пречат но селския манталитет е за свло не за града и не го одобрявам в никакъв случай.

# 797
То до преди 100 години Пловдив е бил 40000.Всички новограждани или потомци на такива се изживяват като градска аристокрация на гърба на всички новодошли.Знам ви аз, допреди 20години дояхте кравите а сега селяните ви пречат.Защо мислите София е по добре? Ми щото са много. Кога тука ще построят метро, а?Като не искате селяни идете в Каспичан или Нови Пазар. Там е хомогенно градско население.Ама едната като изблея селяни и всички вкупом и те.. Колкото по бързо растем имаме шанс за развитие на града.Прадядо ми е художник и родът ми е от 200 години в този град но никпга не съм си позволил да деля хората на граждани и селяни.

# 798
Не деля хората на селяни и граждани има много интелигентни селяни както и прости граждани, но ако ми дойде някой от село който, като спре пред блока заема 2 парко места хвърля си боклука от терасата храчи по входа и още ред непроятни работи за нормалнитв граждани и хора извинявай аз сред такива не искам и нямам намерение да седя, нито ги оправдавам понеже на тях даже не им прави впечетление в повечето случай, миже би трябва да се интегрират с времето както ромите ако има желание за интеграция ги подкрепям с две ръце!

# 799
Няма ли  да заключат вече темата?!?!?
Разбрахме всичко за и против Оазисите, панелките и прочие. Изключително безинтересна стана темата.

Последна редакция: ср, 05 юли 2017, 18:18 от milena_dyakova86

# 800
Че някой да те кара да четеш и пишеш на сила  Grinning Интересни хора ей Simple Smile

# 801
Че някой да те кара да четеш и пишеш на сила  Grinning Интересни хора ей Simple Smile
Ами от такива „разбирачи” се отказах,достатъчно съм писала. Вие вече се уляхте. От тема за Оазис стана дискусия общи приказки, кой каквото има да каже по темата за строителството.

# 802
Ами от такива „разбирачи” се отказах,достатъчно съм писала. Вие вече се уляхте. От тема за Оазис стана дискусия общи приказки, кой каквото има да каже по темата за строителството.
BigmamaBigmama, чета ти тъпотийте цяла седмица, пишете нещо смислено по темата за Оазисите 1.2.3.4.5,6,7.8..., от което се интерисуват хората, а не кой е селянин и кой не, панелки или тухли.

# 803
BigmamaBigmama, чета ти тъпотийте цяла седмица, пишете нещо смислено по темата за Оазисите 1.2.3.4.5,6,7.8..., от което се интерисуват хората, а не кой е селянин и кой не, панелки или тухли.

Ти пък си само за правописната тема. Wink

# 804
  • до най-прекрасния мъж

Ето това са бъдещите обитатели на Оазисите  #Crazy

# 805

Ти пък с твоите апартаменти си за раздела давам под наем 😉Wink

# 806

Ето това са бъдещите обитатели на Оазисите  #Crazy
Какво имаш против обитателите на Оазисите, какви са!

# 807
Аз отдавна съм в темата за наемите, може да погледнеш, K.K.. Simple Smile

# 808
Хах явно са им слаби нервите на хората. И кои са ми тъпотиите цяла седмица дай да видим  Grinning Мнооо сте зле някои хора. Аз до сега не съм писал за селяни, не деля хората, даже се опитвах да спирам останалите да не влизат в подробности кой, какво и как.
К.К. май четеш, ама други постове или нещо от истината не ти приляга #Crazy

Последна редакция: ср, 05 юли 2017, 22:38 от BigmamaBigmama

# 809
Само исках да кажа, че някои хора като,  девичката, синьото ангелче и голямата мама, пишете само неща които не са по темата и хората не ги вълнува, скоро ще си останете само вие да си ги четете.

Общи условия

Активация на акаунт