2. Мнения за "Оазис строй" Пловдив - Оазис1-8

• 187 171
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 495
Оазис са с по-високи  Party Joy

Последна редакция: пт, 09 юни 2017, 21:07 от BigmamaBigmama

# 496
Чухте ли новината?Не сте? Е добре ще ви ви я кажа ама тука да си остане. Папата и Вселеленския патриарх са анатемосали Оазиса и всички които живеят там.Тъмни сили върлуват там.  Също така се очакват спешни промени в конституцията и всеки купил апартамент там ще се обявява за враг на народа,ще се глобява със 100000 евро и по три пъти на ден ще се четат имената на провинилите се по радиото.Междувременно е почнало е разследване срещу Оазиса за контрабанден внос на 800 тона евтин пясък от Сахара в тенекии от сирене.А пък на баджананака един приятел имал колежка дето на леля и комшията бил много навътре в нещата та той казал под секрет че Оазиса били фалирали преди 10 години ма било тайна и не казвали на никого щото избягали в Лапландия и нямали ваучер да се обадят да кажат.И всъщност оказа се че Оазисите понеже нали са некачествени вместо с тухли ги строяли от кирпич и слама за по евтино за бедните селяни,а ел инсталацията била от кабел за коледни лампички ама това между нас да си остане понеже ми го каза един дето е много навътре в нещата.Хайде със задраве а аз ако науча нещо пак ще пиша. Между другото понеже живея в аристократична панелка и едно парче от терасата ми се откърти някой да има ъглошлайф да ми услужи да резна една арматурка дето стърчи......

Последна редакция: сб, 10 юни 2017, 07:26 от c.c.c.

# 497
  • до най-прекрасния мъж
То да бяха само общите части.  След някой и друг месец,  като се понанесат живущите,  предвиждам добър оборот на техномагазините.  Доста влагоуловители ще се продадат,  а ЕВН вече доволно потриват ръце от сметките за ток. Но нищо де,  някои хора тук си мислят,  че си чешем клавиатурите,  но ще си говорим пак след някой и друг месец.
Специалисти препоръчват една къща да се засели след третата година от започване на строителството,  за да е изпълнена правилно чисто технологично.  А именно -  първата година изкоп,  груб строеж и покриване.  На втората - инсталации,  мазилки,  замазки,  шпакловки и остъкляване.  На третата - финална шпакловка,  боядисване и други довършителни работи и обзавеждане.  И това с цел бетонът да узрее и изсъхне добре,  сградата да улегне,  да избяга строителната влага и т.н.  А тук гледаш едната пролет копаят дупката и на другата народът се нанесъл. 
Ако това е качествено строителство.....

# 498
То да бяха само общите части.  След някой и друг месец,  като се понанесат живущите,  предвиждам добър оборот на техномагазините.  Доста влагоуловители ще се продадат,  а ЕВН вече доволно потриват ръце от сметките за ток. Но нищо де,  някои хора тук си мислят,  че си чешем клавиатурите,  но ще си говорим пак след някой и друг месец.
Специалисти препоръчват една къща да се засели след третата година от започване на строителството,  за да е изпълнена правилно чисто технологично.  А именно -  първата година изкоп,  груб строеж и покриване.  На втората - инсталации,  мазилки,  замазки,  шпакловки и остъкляване.  На третата - финална шпакловка,  боядисване и други довършителни работи и обзавеждане.  И това с цел бетонът да узрее и изсъхне добре,  сградата да улегне,  да избяга строителната влага и т.н.  А тук гледаш едната пролет копаят дупката и на другата народът се нанесъл. 
Ако това е качествено строителство.....
„Специалистите” да си съветват, ама то така ако трябваше да е хората докато се нанесат някъде....щеше да им се отще. Повечето хора са с кредити, всеки бърза, и престанете да плюете вече, всеки ще види какво ще се случи след години и ако реши, ще пише тук в темата, та да сте доволни, че имало влага и такива неща, които навсякъде ги има. Нима вие, които само се заяждате напоследък, живеете в мега яките домове?!?! Който купиш, купил в Оазиса, ще си носи последствията,ще си харчи парите от наемите и така, хайде със здраве и стига сте спамили темата.

Последна редакция: сб, 10 юни 2017, 18:15 от milena_dyakova86

# 499
Аз все още ви питам.. Кажете конкретна сграда, която е построена както трябва (според вашите описани изисквания)..да не е от преди 10 години и да ви харесва на вас? Ама тактично се подминава въпроса...

# 500
Елит. От новите.

# 501
  • до най-прекрасния мъж
На мен ми харесва и Тракия плаза.  Също има много малки кооперации из града,  които харесвам.

# 502
А нимога вече  Joy Преди една година, ни вопъл ни стон отностно строителството в Пловдив и покупката на жилище... говоря по принцип, не за конкретен инвеститор и строител. В момента всеки се озкаса експерт. Какви добавки се слагало на какви температури се наливало па на сребърната сватба се  полагал латекса на затната се монтирала пералнята...  Joy
Темата много отиде в дясно или в ляво...

# 503
Не знам какво толкова ти е смешно?
Аз от 10 години следя пазара, а въпросните Елит и Оазис са точно до нашия блок и имам база за сравнение.

Тракия плаза не ми харесва, защото е на самата улица.

# 504
 На мен от новото строителство ми харесва Олимпия. Не са наблъскани. Доста голямо отстояние има между сградите и има на 100 процента осигурени паркинг места. На вход има по 4 апартамента на етаж и имат по интересна визия. Цената също е добра 399 евро. на к.м. Ако имах възможност бих си взел там апартамент.

# 505
Олимпия са добри. Само не знам с тези покриви как стоят нещата? Гледам, че имат някакви студия по тях? Не ми харесва цвета на фасадата, черен? Rolling Eyes Той и Оазис 5 е такъв? Добре, че Оазис 7 е като Елит, в бежово.

# 506
Олимпия  Wink Скатния покрив е много по-добър и по-сигурен, естествено и по-скъп Simple Smile ,а относно цвета... това да е проблема в един комплекс  Crazy за паркоместата колегата е прав има осигурени и надземни и подземни, и гаражи, проект с мисъл подкрепям Hug и да дойдохме си на думата и по-добро и то забележете на по-добра цена  Simple Smile както е писал wladimir. Най-после видях в този форум и тази тема един здраво мислещ човек. Всеки има избор, било пари, било плащане, осигурявали, никой нищо не осигурява, хвърляш се по банките и това е. Та 40% на акт 14 +10% предварително, с извинение ебасиии то тва лесно ли е,  да имаш 50% до акт 16, ужааас бих казал, за хората като мен е непосилно, за хората за инвестиция изобщо не ме ИНТЕРЕСУВА,  те са си добрее  Wink

Последна редакция: сб, 10 юни 2017, 21:48 от BigmamaBigmama

# 507
Настанете се в темата на Олимпия и Елит, ако няма направите, моля. Искам да видя цялата положителност, на която сте способни. Мъжът  ми се занимава със строителство и както се казва на кратавичар-краставици. Айде със здраве от мен (без лоши чувства и ирония) Ама комшийката гледала как строят и не и харесало. Сериозно?? .. 😂😂 Аз приключвам въпроса до тук. Отидохте твърде далече и щото сте много загрижени разводнихте темата. Никой, НИКОЙ не ви обеждава къде е хубаво. Никой не ви кара - купувай! Вече може да пиете по една вода и да успокоите топката и да оставите темата да върви в положителна насока.

# 508
ОК,ако мъжът Ви се занимава със строителство, моля споделете и вашето мнение, но за покрива специално, моля няма по-лошо от плосък покрив с една хидроизолация, която до няколко години протича. Чакаме мнение да видим  Simple Smile или по-скоро прочетем. Според мъжът Ви и Вас кой комплекс е добър? Благодаря! Повечето загатват тук, ако знаете кажете може да помогнете на хората, даващи всичко за един покрив над главите си!

Последна редакция: сб, 10 юни 2017, 23:18 от BigmamaBigmama

# 509
Настанете се в темата на Олимпия и Елит, ако няма направите, моля. Искам да видя цялата положителност, на която сте способни. Мъжът  ми се занимава със строителство и както се казва на кратавичар-краставици. Айде със здраве от мен (без лоши чувства и ирония) Ама комшийката гледала как строят и не и харесало. Сериозно?? .. 😂😂 Аз приключвам въпроса до тук. Отидохте твърде далече и щото сте много загрижени разводнихте темата. Никой, НИКОЙ не ви обеждава къде е хубаво. Никой не ви кара - купувай! Вече може да пиете по една вода и да успокоите топката и да оставите темата да върви в положителна насока.
Извинявай kleopatra, но нали точно ти предложи да кажем кои сгради ни харесват, а сега пък ни изпращаш в други теми. Хем питаш, хем те дразнят отговорите. Преименувай я най-накрая тази тема на Положителни мнения за Оазисите и ще си доволна от отговорите, ако изобщо има такива. Иначе и аз съм съгласна с мнението на wladimir, харесва ми сградата на Олимпия, 399 евро, 4 апартамента на етаж, по-малко общи части, терасата ти не е допряна с тази на комшията. Чак се чудя как хората се заблуждават, че е е най- евтино в Оазисите  ooooh! 

Общи условия

Активация на акаунт