2. Мнения за "Оазис строй" Пловдив - Оазис1-8

• 186 981
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 780
Здравейте,
Някой има ли адекватна информация какво става с Оазис 6, ще се завършва ли или още нищо не се знае. Преди няколко дена бях и има все още много хора по строежа, до колкото видях си тече работата усилено.
Почти не остана да се завърши секция А, дано няма фалове точно накрая.

Мерси предварително !
Оазис 6, 1ви етап, секция А и Б, ще имат акт 16 септември месец.

# 781
Zenkou, панелните активисти дотолкова са се самооблъчили с идеята за невероятните панелки че каквото и да им кажеш няма да го схванат.Просто няма перспектива .Пазара е най важния индикатор относно качеството на един имот с неговите позитиви и негативи. Оазис далеч не е най доброто място за живеене но е магнит за купувачите за това че е ново монолитно строителството. Качествено или не времето ще покаже.За няколко години все още няма сериозни проблеми.Но да твърдиш че панелен апартамент е по добрия избор е меко казано абсурдно.

# 782
Smile
Гледам, че замлъкнаха нещо...
Аз не смятам да убеждавам никого повече. Нито искам да обиждам някого. Виждам, че са ми изтрили шеговития коментар. Няма проблем. Важното е всички да са щастливи!  Peace

# 783
Тез сгради до вси нямат нищо общо с панелите. Естествено новото монолитно жилище е по-добро, но на цената на какво? Ако трябва да купя на къра апартамент с 3000-4000 комшии Не Благодаря! И затова има хора,  които купуват панелни жилища.

# 784
  • до най-прекрасния мъж
Всяко жилище си иска своята поддръжка, без значение дали е панел, монолит или друго. Една къща, дори да е топ качество на строителство, ако не я пипнеш 50 години, няма да има по-различна визия и състоянието й да е по-добро от панелка.
Панелните жилища може да нямат дългосрочно бъдеще /още 50-60 години, например/ и след време ще бъдат съборени, така или иначе, но със сигурност това време няма да е след 1-2 или дори 20 години. Най-новите панелни жилища са по на 20-25 години, така че определено има още много живот в тях, ако се поддържат правилно.
Никой не може да ме убеди, че сграда с 1000 жилища се поддържа по-лесно от сграда със 100 жилища.
Също никой не може да ме убеди, че е предимство да имаш още 10 етажа над главата и 3000 съседи, които никога няма да опознаеш. И да купиш нещо ново в подобен тип строителство, само защото е ново, въпреки всичките му минуси, говори за ниски критерии при избора на жилище.

# 785
Повече от 6-7 етажа и 50 апартамента си е като на хотел, тъпотия отвсякъде. Но не може да упрекваме хората. Всеки си има глава на раменете. Щом не му пречи и е решил да купи, и живее нека да е жив и здрав  Wink А панелите не се ли оправят като хората ще се разпадат. #Crazy

# 786
съгласен съм с blue.angel и другите нагоре. при избор на имот се гледат плюсове и минуси на дадено строителство  имам чувството че някой хора толкова за се заслепили от това че е ново строителство, че са готови на компромис с всичко. хващам се на бас че стара монолитна сграда от 60те ще надживее оазисите за панелите няма да споря те са на доизживяване, но държавата ще го измисли някак като му дойде времето и все пак предпочитам панела пред оазис и мисля че избора е правилен.

# 787
 Laughing еййй много вицове ,много нещо, предпочитали миризливите,мухлясалите и пълни с хлебарки панелки пред оазисите  Laughing

# 788
Никой не го интересува кой къде живее, в панелка или тухла, хората които са си закупили жилище в Оазисите ги интерисува дали и кога ще си получат апартаментите, а гледам по тази тема не се пише, а се пишат само простотии!

# 789
  • до най-прекрасния мъж
Laughing еййй много вицове ,много нещо, предпочитали миризливите,мухлясалите и пълни с хлебарки панелки пред оазисите  Laughing
Оазис 4 и 6, както са на къра и са с 2000 жилища, няма да се спасят от хлебарки и мишки, въпрос на време. Няма да се спасят и от мухъл с това бързо строителство и остатъчна строителна влага.
Пък за миризмите - една колежка, която си купи жилище в Корона-та миналата зима /6 апартамента на етаж/, разправяше, че като готвят, целите етажи миришат на манджи от "добре" направената вентилация. Там, като са по 10-11 на етаж, не знам какво ще е като се насели на 100 %.
Нали се сещаш - колкото по-малко обитатели, толкова по-малко мизерия - мишки, хлебарки, миризми, мухъл, боклуци, кофти съседи, разправии и нерви... Wink. Та, вицовете май ти ги разправяш hahaha
Панелката /нова, чиста и поддържана/ заменям само за къща извън града  Peace

# 790
Оазис 4 и 6, както са на къра и са с 2000 жилища, няма да се спасят от хлебарки и мишки, въпрос на време. Няма да се спасят и от мухъл с това бързо строителство и остатъчна строителна влага.
Пък за миризмите - една колежка, която си купи жилище в Корона-та миналата зима /6 апартамента на етаж/, разправяше, че като готвят, целите етажи миришат на манджи от "добре" направената вентилация. Там, като са по 10-11 на етаж, не знам какво ще е като се насели на 100 %.
Нали се сещаш - колкото по-малко обитатели, толкова по-малко мизерия - мишки, хлебарки, миризми, мухъл, боклуци, кофти съседи, разправии и нерви... Wink. Та, вицовете май ти ги разправяш hahaha
Панелката /нова, чиста и поддържана/ заменям само за къща извън града  Peace
Всеки си има собствено мнение! Колкото до съседите ,200 или 2000 на всякъде ги има проблемните съседи Peace

# 791
Съгласна съм с к.к не се коментират съществените неща всички който купуват в оазис-те ги интересува да си вземат акт 16 и как ще се извърши плащането.Относно панела който го харесва да си търси друга тема.Аз лично съм живяла в панел и винаги съм имала проблеми.Сега съм в това стройтелство проблеми нямам с него.Но комшии отврад нещо че сме едно шепа хора във входа.Въпрос на избор.

# 792
Много е трудоемко да се живее в къща - отопление, градина, почистване, косене. И вечно има нещо за правене. Гълта много пари. Не е за хора, свикнали с удобството на града.
На мен панелките ми харесват дотолкова, доколкото имат ТЕЦ. Не мога да понасям климатици, нито зиме, нито лете. Не мога да разбера хората, защо се отказват от централното отопление. От това по-голям кеф няма. Пари за парно нямат, а за Тони2000, Рибарника, При Румен, Йегерхов и т.н. имат. Странно нещо са приоритетите! Няма да споменавам цигарките и ракийката, че ще ревнете в един глас.

# 793
Лятото се изнасям на вилата.В момента съм там.Повярвайте ми не съм се спряла работа работа и пак работа .Навън навътре и т.н. А колко пари гълта подръжката на една къща хабер нямате.Ако ходих и на работа нямаше да се справя с всичко.Предпочитам нещо нормално малко и ново.

# 794
Никога не бих отишла да живея в къща.
Както и да го гледам, за мен, е много по-скъпо и трудоемко.

Ама не знам защо се заформи вечния спор панел/ново строителство. Thinking

За Оазис проблемите са данъчни измами и пренаселеност.

Общи условия

Активация на акаунт