Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 5

• 95 491
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • UK
Благодаря.  Simple Smile Ще видя как ще се държи на лицето ми първо и после ще пробвам с очите.

Значи, ако искате да изглеждате като гушнала букета вече, а не прост стара, купете си сиво червило. Нали е модерно... Аз току що я свърших тази работа. Еми по-скоро на кафяво ми изглеждаше в магазина, даже в заглавието му има думата кафе, но на устните ми е направо сиво и гледката е потресаваща.  ooooh!
След този пост в къщи ме помислиха за луда.Седя си  на дивана и се смея с глас,чак сълзи пуснах.

Joy Joy  Joy
На какво ли не е способен човек за да бъде красив. Развеселихте и мен  hahaha

# 616
  • някъде под слънцето...
След невероятния ефект който имам от ретиноловите продукти реших да пробвам и нещо по силно.
Поръчах тези неща.Надявам се другата седмица да ги взема.Очаквам и един серум с вит C.И щом събера целия набор от продукти мисля да започвам.

Благодаря на дамата, ко1то ме насочи към тези продукти  bouquet

Последна редакция: сб, 01 апр 2017, 17:45 от sl

# 617
  • тук и там
Може ли да ми дадете линк за Ретин-а(третиноин) 0,25.Нещо не мога да открия във eBay...Вие от къде се снабдявате със кремчето?

gevestra,пробвах днес coco rouge 428.На моите устни е супер,супер розово и ярко. Simple SmileПродавачката рече“Мадам,хубаво е ,отива ви-но за вечер,за деня по-добре нещо по-натюрель“Съгласих се. ..Излязох си  със  номер 402.  Simple Smile Но най-вероятно ще си купя и 428,за по-специални случаи.

Последна редакция: сб, 01 апр 2017, 18:48 от Kaisia

# 618
  • София
Може ли да ми дадете линк за Ретин-а(третиноин) 0,25.Нещо не мога да открия във eBay...Вие от къде се снабдявате със кремчето?

Първата снимка в поста преди твоя е на продукт с третиноин - испанската версия.

# 619

http://www.ebay.co.uk/itm/Obagi-Nu-Derm-CLEAR-FX-2OZ-SEALED-STEP … QhTgmDlyer8F5Mn8A

# 620
  • тук и там
Змия,видях го първият-пробвах даже да купя,нo нещо не ми се получи.

Christina G,този да не е със ретинол? newsm78 Имам на Пола ретинол 1%,искам да пробвам третиноин.Намерих ,обаче само 0,5 или 0,1.Имам възможност да купя "Витацид"-обаче и той е 0,5,а исках да започна със нисък процент.

# 621
  • някъде под слънцето...
Лаик съм в разнообразието ретиноиди, но този, който поръчах  се произвежда  само в три концентрации
0.025, 0.05 и 0.1
Имам серуми с 1% и 2 % но те са с ретинол

# 622
# 623
  • тук и там
Christina G,благодаря! bouquet

sl,aз точно 0,025 имах предвид,но не успях да намеря нещо ,този който ти ползваш.Намерих само на едно място,но ми рече че  до Европа не може. Или поне до тук не може-аз съм във Белгия:)

# 624
  • някъде под слънцето...
Моят го поръчах в една малка аптека, нямаха  ги в наличност.По принцип е с рецепта на няколко места ми отказаха  да ми го продадат без.

Последна редакция: нд, 02 апр 2017, 12:59 от sl

# 625
  • София
Аз си го купих в Барселона, в нито една аптека нямаше проблем да се вземе без рецепта.
По средата на тубата 0,025 съм, имам и следващата концентрация 0,05.

Доколкото знам в Гърция също се продава свободно под името Airol. Ще ходя натам след 2 седмици, ако някой иска, мога да му купя.

# 626
  • Бургас/Пз
Не е ли късно вече за Ретинола? Винаги съм си мислила , че не е съвместим със слънцето?

# 627
  • някъде под слънцето...
Аз си го купих в Барселона, в нито една аптека нямаше проблем да се вземе без рецепта.
По средата на тубата 0,025 съм, имам и следващата концентрация 0,05.

Автономните области в Испания имат различни нормариви.Говорех за Мадрид.За късмет въпросната аптека ми е много близо и по тази причина не мисля да се запасявам..Ако ми се отрази добре вероятно ще мина на 0.1%Ако не покрие очакванията ми се връщам на Retincare, по който се запалиха повечето ми колежки. Той поне съдържа и гликолова киселина .
Относно съвместимостта със слънцето, защитата, която е в предишния ми  пост съдържа ретинол и ретиноиди.Изчетох доста положителни мнения преди да реша да я взема.

Последна редакция: нд, 02 апр 2017, 14:37 от sl

# 628
  • Варна
Изчетох ви най-сетне.  Hug

Официално съм зарибена по Paula's Choice и сега помагайте - напълних си кошницата с продукти и се стресирах от крайната сума, а всъщност не съм сигурна дали въобще имам нужда от всичките... Whistling

Какво да поръчам за начало, за нормална към суха кожа (не знам дали правилно я определям, принципно е суха и дехитратирана, но в т-зоната е по-скоро нормална към мазна Mr. Green).
Искам да има екфсолиант и хидратиране, а и фактор, съответно...

# 629
Моето предложение са следните продукти:

Ексфолиант:
http://www.paulaschoice.co.uk/resist-weekly-resurfacing-treatmen … hydroxy-acid.html

Ако искаш хидратация и евентуално малко ретинол (тук няма спф)
http://www.paulaschoice.co.uk/resist-barrier-repair-moisturizer.html

С фактор и хидратация и борене на бръчки от същата серия:
http://www.paulaschoice.co.uk/resist-cellular-defense-daily-mois … antioxidants.html
Можеш да си поръчаш малката разфасовка и тестер.

Аз ползвам този:
http://www.paulaschoice.co.uk/resist-intensive-wrinkle-repair-retinol-serum.html

На мен фактор не ми е нужен, в ЮК има 10 слънчеви дни в годината всичко на всичко, офисът ми няма дневна светлина.

Преимуществото на продуктите на Пола е, че могат да се ползват около очите (без ексфолиантите разбира се).

Последна редакция: пн, 03 апр 2017, 12:23 от Stardust@

Общи условия

Активация на акаунт