Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 5

• 95 501
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
В Арлен е 100лв този крем.

# 181
Възможно е при вносителите е 95лв.

# 182
Аз питам за контур, обезцветяване на контура, не за възстановяване на плътност/ обем.
Нямам проблем с второто, макар да не съм, като Анджелина Джоли.
Такива кремчета за обем под път и над път, от 5 до 500лв. Sunglasses

# 183
  • Street of Dreams
Аз съм в началото на 30те и използвам по-сериозни грижи от около 5 години. Дразни ме това, че като цяло кожата ми не се променя нито към по-добро, нито към по-лошо. Като цяло лицето ми е ок, нямам пъпки, черни точки и подобни. НО - двата ми основни недостатъка са, че е мазна и неравна. По никакъв начин не мога да се справя с тези два проблема, козметиката сякаш само я прави по-мазна, а редовните пилинги, които правя, имат няколко часа ефект. Химическият пилинг и микродермабразиото също не промениха нищо. Храня се сравнително здравословно, прясно приготвена храна, без много сладкиши, много плодове и зеленчуци и достатъчно вода. Към момента използвам серум на Paula's choice и крем Multi Aktiv на clarins (по-скоро  заради филтъра, иначе и той ми омазнява). От серума кожата ми се лющи при миене, ефект не виждам - ползвам от 6 седмици.

# 184
  • Бургас
За обезцветяване може перманентен грим (временна татуировка)Аз преди години си правих,издържа 2-3 години.

# 185
OnDiNe_, защо не опиташ с таблетки цинк за около месец и да видиш няма ли промяна?

Аз до 34 използвах хидратиращи кремове, без анти ейдж ефект и нямах и нужда от други.
Под очите съм с кремове против бръчки от около 25 годишна. Там си попрецаках кожата с безобразно дърпане и разтягане при слагане на коректор. И сега много ме е яд. Макар че пак е оk.

# 186
  • Street of Dreams
Защо точно цинк? Thinking

# 187

При мен приемат на цинк даде много добри резултати. В началото взеха да ми избиват пъпки и в последствие кожата се изчисти и избистри Peace Пия го 2 пъти в годината комбиниран с други съставки, а в самото начало го пих чист около 3 месеца. Дневната доза не бива да надвишава 50 мг мисля...

Момичета, хиалуронова кисилина като добавка някой пил ли е? И ако ДА как а усеща?

# 188
  • Бургас
Аз съм в началото на 30те и използвам по-сериозни грижи от около 5 години. Дразни ме това, че като цяло кожата ми не се променя нито към по-добро, нито към по-лошо. Като цяло лицето ми е ок, нямам пъпки, черни точки и подобни. НО - двата ми основни недостатъка са, че е мазна и неравна. По никакъв начин не мога да се справя с тези два проблема, козметиката сякаш само я прави по-мазна, а редовните пилинги, които правя, имат няколко часа ефект. Химическият пилинг и микродермабразиото също не промениха нищо. Храня се сравнително здравословно, прясно приготвена храна, без много сладкиши, много плодове и зеленчуци и достатъчно вода. Към момента използвам серум на Paula's choice и крем Multi Aktiv на clarins (по-скоро  заради филтъра, иначе и той ми омазнява). От серума кожата ми се лющи при миене, ефект не виждам - ползвам от 6 седмици.

Много добре се отразява вечер крем Глико А.

# 189
  • Street of Dreams
За кой параметър се отразява добре? За толкова години съм пробвала какво ли не, а продукти с минерално олио избягвам като цяло. Peace

Относно цинка, от 3 месеца пия Orthomol Natal, който, освен почти всичко друго, съдържа и цинк. Известен е като чист и добър продукт. Така че и това не помага явно. Crossing Arms

# 190
Цинкът е чудесен при всякакви кожни проблеми, изчиства много кожата, при пъпки, неравен тен, дерматити.
На мен ми е помагал доста пъти.

# 191
Ако е само цинк - там е 15 мг, в комбинирани препарати е по-малко мг.
В комбинирани витамини не ми се отразява както само цинк повече милиграми.

Аз опитах ХК инджув - брутално ми отича цялото, няколко пъти опитах.
По-скоро ще продължа с течния колаген и таблетките за кожа на ДМ, в които има и хиалуронова киселина.

# 192
  • Street of Dreams
Благодаря, marigold.  PeaceМоже и да пробвам, макар да ми е писнало от двете шепи хапчета. ooooh!

# 193
marigold_ , благодаря. И аз ще си потърся нещо комбинирано с ХК.

# 194
Момичета, хиалуронова кисилина като добавка някой пил ли е? И ако ДА как а усеща?

Аз пия на Fountain. Доволна съм, но драматична разлика няма, дори понякога си мисля, че си внушавам. Привършвам второ шише и за сега няма да продължавам. Много е обсъждана ХК преди - че трябва да е инджув за кожа, че трябва да се пие много вода по време на приема...

Общи условия

Активация на акаунт