Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 5

• 95 495
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
  • Street of Dreams
Аз в момента използвам този, розовия, с 20ти фактор. Бях чела хвалби и тук, преди да го взема. Моята кожа е капризна и мазна и лично нищо хубаво не мога да кажа за него - най-обикновен крем, не забелязвам нещо да прави за мен. Все пак, на мен повечето неща не ми действат, които са хвалени тук.

# 361
Скоро не съм ползвала Clarins, но общото ми впечатление е, че са силно ароматизирани.

# 362
  • Street of Dreams
И това е вярно.

# 363
За това съм такъв фен на Полас, те почти не миришат.
Заради парфюмираните елементи махнах и бялата козметика на Ести, май само фон дьо тените и пудрите им ползвам.

Привиквам към миризмите и в един момоент ми става лошо от тях.
Друг неприятен спомен имам от Диорските и Клиник кремове.
Предпочитам Ла Рош, Авен и Виши на тяхно място.

# 364

Абсолютно!

# 365
Момичета,
знам, че въпросът ми е по-скоро за друга тема, но си позволявам да го задам, тъй като смятам, че тук ще получа повече съвети.
С голям процент бели коси съм( на 50 г. съм). Боядисвам се от доста години, като от няколко ползвам само професионална боя Вела Колестон. Никто една друга боя( а съм опитвала да я сменя многократно) не ми покрива белите коси напълно. За съжаление и Вела-та, която се справяше чудесно с този проблем, при последните две боядисвания ме разочарова - корените не се покриха добре. Не зная на какво се дължи, но ще бъда благодарна, ако се включи някой с подобен проблем като моя и ме насочи към друга боя.
ПП. Ползвам номер 4/0 - натурално кестеняво, но всъщност цветът който се получава е черен.

# 366
На мен добре ми покрива белите коси sayoss с амоняк, REF, при нея на указанието е написано колко окислител да слагаш при какъв процент бели коси, безамонячните ми се измиват след 2-3 измивания.
Кестеняви тонове ползвам

# 367
На мен добре ми покрива белите коси sayoss с амоняк, REF, при нея на указанието е написано колко окислител да слагаш при какъв процент бели коси, безамонячните ми се измиват след 2-3 измивания.
Кестеняви тонове ползвам

Аз съм ползвала само амонячни. И Вела Колестон е амонячна. Но въпреки това - пак не се покриват добре.

# 368
Зависи от процента на оксиданта и количеството, аз спазвам това указание
https://www.za-kosa.com/statii/boyadisvane/boya-za-kosa-ref-colo … tsii-za-upotreba/

# 369
Здравейте! Последните няколко дни попадам на приятни информации за рециновото масло
Цитат
Хубавото е, че се абсорбира бързо и лесно от кожата, като й предава особен блясък, прави по-еластична и успява да я подхрани и хидратира. Освен това рициновото масло е и изпитано средство, което забавя стареенето и предотвратява появата на бръчки, тъй като стимулира производството на колаген в организма. Природният еликсир се препоръчва още при проблемна и суха кожа и слънчево изгаряне.
Съвет: Сутрин и вечер масажирайте проблемите зони на лицето с няколко капки рициново масло
Цитат
Това масло изсветлява и подхранва добре кожата на лицето, прави я по-мека и повлиява положително пигментните петна.
За аромат можете да му добавите няколко капки портокалово, розово или друго цветно масло.
Намалява фините бръчки около очите и устните. Омекотява устните.

# 370
На Кларинс ползвах последно антицелулитния крем и има ефект.

# 371
Някой ползвал ли е кремовете на Рayot? Има ли доволни? Търся си околоочен и нощен крем за 40+

# 372
  • Варна
И двата продукта ползвам в момента.  Суспензията с витамин C я ползвам сутрин. Доста е мазна, затова се налага да изчакам с допълнителните екстри ( със суха кожа съм).  За месец ползване мога да кажа, че пигментните ми петна се поизсветлиха чувствително.

# 373
  • Street of Dreams
Някой ползвал ли е кремовете на Рayot? Има ли доволни? Търся си околоочен и нощен крем за 40+
На марката имам само една база, от която съм много доволна и бих пробвала техни кремове. Ако си вземеш, сподели мнение моля  Peace

# 374
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.

Лунна, отговорих ти в другата тема.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт