Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 5

• 95 495
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
  • На топло
Сега един лаишки въпрос,но нямам голям опит със ББ кремовете..Слагате ли пудра отгоре,или ако се наложи през деня ?
Слагам пудра в Т-зоната или по цялото лице( според настроението), използвам на Герлен Метеоритите, които също са озаряващи и видимо не матират, но все пак обират малко.
Мерси за всички предложения, освен корейските( няма къде да ги пробвам ) и на ЕЛ, от който имам впечатление, другите ще ги
тествам за цвят и консистенция в сефора.
Ако мога и малко проба ще поискам, защото на изкуствено осветление е малко трудно да се прецени. Понякога консултантките са много мили и дават с удоволствие.

# 496
Кой от бб кремовете на skin 79 e подходящ за мазна кожа? Искам и аз да ги пробвам, от фдт ми излизат пъпки.
Ето този:
https://www.bb-cream.cz/product/bb-kremy/super-plus-triple-functions-bb-vita/11

Аз съм ползвала други, със суха кожа съм.
От лятото ползвам Холика Холика (нали било добре да се сменя), също идеално покривни, издържат цял ден. Взех два на сляпо, уж с един оттенък разлика която се оказа невидима (според мен), и двата ми паснаха. Късмет.

Сега си поръчах за ...може би 4 път този:
https://www.bb-cream.cz/product/bb-kremy/the-oriental-gold-plus- … ream-skin79-_/182
Имала съм и няколко опаковки от класическия, както и "охлювния".

Върху мен само този с охлювния екстракт беше сивкав в началото, но след като попиеше продобиваше нормален вид. Поне за моя цвят на кожата корейските ББ кремове са идеални. Все още не съм ползвала СС крем, доволна съм и не ми се сменя.

Преди си бях докарала страшно изсушаване на кожата с МАC, EL Double Wear и незнам какво още...И порите ми страдаха от ФдТ.
Сега съм в издирване на подхранващи супер кремове, кожата ми на скулите е някак...изтъняла. Отслабнах много в лице и си личи, че ми трябва по-сериозна грижа.
Тази година ще навърша 42.

# 497
  • UK
Сиска79 не се отваря линка Wink
И аз съм за всякакви корекции стига да не се прекалява с тях и да доведат до обратния йо йо ефект  Laughing
Лично аз залагам на маски, кремове,  масла -кокосово и дотам. Прочетох за една масаж на четка не виждам какво ще подпомогне анти стареенето на кожата. Замислям се дали е удачна като покупка ще почета още по въпроса  Laughing

# 498
  • Street of Dreams
Благодаря, ще пробвам.
Голям дерт са ми тези фдт, кожата ми ги възприема като мръсотия и реагира ужасно - порите ми се разширяват, кожата ми става нечиста и неравна и ми излизат пъпки още на същата вечер, които не мога да преборя със седмици. Ето сега имам две на слепоочията. Освен това фдт ми стои ужасно, заради всичко изброено - независимо от марката, състава, основата. ММ по цял ден се вглежда странно.   Mr. Green
Обикновено нося прозрачна пудра, Диор или breminals, с база.

# 499
  • На топло
Deziderata - всъщност Holika Holika ги има във френския амазон и не са толкова скъпи колкото марковите кремчета, мога да се пробвам ( имат много сладки опаковки, дъщеря ми е фенка на лаковете и глосовете)
Може ли да ми кажеш, кой точно си използвала на тази марка?

# 500
Deziderata - всъщност Holika Holika ги има във френския амазон и не са толкова скъпи колкото марковите кремчета, мога да се пробвам ( имат много сладки опаковки, дъщеря ми е фенка на лаковете и глосовете)
Може ли да ми кажеш, кой точно си използвала на тази марка?

Ето този:
Скрит текст:

# 501
Спрях се на този крем и мисля да го поръчам. С хубав рейтинг е в Амазон и не е скъп. Съдържа 2.5 % ретинол, витамин Е и Б5, зелен чай, алое вера и маало от жожоба.

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B0182Y2Y0E/ref=pd_aw_sbs_194_1?ie= … Q4E2TS439W8G56XZH

# 502
2,5% ретинол? Интересно... 1% крем с ретинол се въвежда по схема, защото предизвиква заервявания//този не мога да си го представя.

# 503
Спрях се на този крем и мисля да го поръчам. С хубав рейтинг е в Амазон и не е скъп. Съдържа 2.5 % ретинол, витамин Е и Б5, зелен чай, алое вера и маало от жожоба.

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B0182Y2Y0E/ref=pd_aw_sbs_194_1?ie= … Q4E2TS439W8G56XZH

Евана ,позволявам си да изкажа мнение по повод на твоя избор.Ако не си използвала кремове с ретинол ,да започнеш с 2,5% е много внезапно.От  първо лице разказвам ,за моя опит с крем,който съдържа 0.5%.Доста се обелих и зачервих след първите 2-3пъти.Ползвах един път седмично.Успех с ретиноидите!☺🤗

# 504
  • Пловдив
  Относно СС кремове и слънцезащита, за мен идеален е СС кремът
на Шанел с 50 фактор. Покривен е, има висока защита и се
грижи за кожата. Само, че не мисля , че ще е подходящ за мазни
 кожи. Може би с матираща пудра ще е О.К. За мен метеоритите,
но старата им формула са супер матиращи и изсушаващи.
Новите не съм пробвала и ще се радвам да споделите така ли
матират и подчертават и несъществуващи бръчици.

# 505
За мен метеоритите,
но старата им формула са супер матиращи и изсушаващи.
Новите не съм пробвала и ще се радвам да споделите така ли
матират и подчертават и несъществуващи бръчици.

Нито старите, нито новите метеорити не са ми супер матиращи, камо ли пък изсушаващи. Новите са по-меки, нанасят се по-лесно откъм количество и съответно ефектът им се забелязва малко повече, но това са подробности, които с просто око не се забелязват. За подчертани бръчици от метеорити за първи път чувам, съвсем сериозно.

# 506
  • Пловдив
   Ами не си въобразявам, просто много ми пресушават кожата.
Чела съм и други отзиви тук във форума, че матират страхотно.
Явно не са подходящи за сухи кожи.

# 507
и за мен  не са изсушаващи. За матиране- не особено също,По-скоро озаряващи. С мазна кожа съм и не разìтам на тях за матиране

# 508
  • София
Аз много харесах една пудрата на Герлен от серията lingerie de peau. В момента съм с пудра на ЕЛ, но не ми харесва толкова. Чудя се дали да пробвам метеоритите на Герлен след нея или да си поръчам отново пудрата, от която съм доволна. И затова исках да питам, ако някоя от вас е ползвала и метеоритите, и  lingerie de peau, дали би могла да ги сравни?

# 509
Петя със сърцата, тук предполагам, че ще получиш повече отговори:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=948697;topicrefid=4

Общи условия

Активация на акаунт