Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 5

• 95 495
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
  Ами не си въобразявам, просто много ми пресушават кожата.
Чела съм и други отзиви тук във форума, че матират страхотно.
Явно не са подходящи за сухи кожи.

Матират страхотно, в смисъл, че лицето е матирано, но не е като маска. Напротив, озарено е. От друга страна, както писа monda, едва ли ще се справят много добре с матиране на мазни кожи.
Моята кожа е от най-сухите и имено затова използвам само метеоритите като пудра. Всичко друго ми пресушава и резултатът изглежда зле.

# 511
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
И моята кожа е страшно суха /с нарушен липиден баланс/ и Метеоритите ми изсушаваха ужасно. Подарих ги.

# 512

Матират страхотно, в смисъл, че лицето е матирано, но не е като маска. Напротив, озарено е. От друга страна, както писа monda, едва ли ще се справят много добре с матиране на мазни кожи.
Моята кожа е от най-сухите и имено затова използвам само метеоритите като пудра. Всичко друго ми пресушава и резултатът изглежда зле.

Кои са твоите метеорити?

При мен всякакви озаряващи / блестящи продукти имат негативен ефект, лицето ми изглежда състарено и уморено.

# 513

Кои са твоите метеорити?

При мен всякакви озаряващи / блестящи продукти имат негативен ефект, лицето ми изглежда състарено и уморено.

Имам и от старите, и от новите от редовните, плюс няколко лимитирани. Те не са точно блестящи и в никакъв случай като хайлайтър.

# 514
И при мен се получава този състаряващ (д)ефект с блестящи и лъщящи продукти.
Защо става така? Май се иска перфектна кожа за тях.

# 515
При мен Коледните от миналата година са си направо блестящи . Другите нямат такъв ефект, но с тези съм малко като диско топка, ако прекаля. Стават и за хайлатър според мен, но ...блестяш,златист, а не с  "влажен ефект". Метеоритите и за мен са са продукт, без който не мога, Но Коледните много се разпрашват също така. И преди няколко дни взех и ги отделих топче по топче от праха и сега си имам и доволно количество златен прах:-)

# 516
Да, коледните са по-блестящи, последните в кръглата опаковка също. Но не са като хайлайтър.

# 517
Да, коледните са по-блестящи, последните в кръглата опаковка също. Но не са като хайлайтър.

Би ли дала линкове или картинки към тези, които само озаряват, и са за матиране моля?
Гледах в нета, но не ми стана много ясно, мисля да отида да ги пробвам на място.
Навремето опитах, но се получи точно 'лъщящ' ефект.

# 518
  • Бургас
Добър вечер Simple Smile
Чудя се време ли е вече да започна да ползвам лек крем против мимически бръчки на 25+ съм...
Ще съм благодарна да ми препоръчате за моята кожа - нормална, омазняваща се в т-зоната и с видими пак там пори.
 bouquet

# 519
  • Пловдив
Момичета,през лятото не бива да се ползват кремове с третиноин заради опасност от пигментни петна,нали?

# 520
Момичета,през лятото не бива да се ползват кремове с третиноин заради опасност от пигментни петна,нали?
Четох, четох руски и американски форуми и блогове- всички казват,че ги ползват от години, без прекъсване през лятото и че кожата ставала по-фотоустойчива.

# 521
Но дали се започва през пролетта, когато има слънце? Иначе и аз съм чела, че може лятото да се ползва с висок фактор.

# 522
Аз го започнах преди месец, ползвам го сва пъти в седмицата и два пъти ретинола на Паола. Вече няма значение дали ше го спра или ше продължа лятото, все ше трябва да внимавам със слънцето,щом съм започнала вече.

# 523

Аз започнах в средата на юли миналата година с най-високият процент докато бях на почивка в Мексико. В най-голямата жега, по цял ден на плажа, слънце от сутрин до вечер, един облак нямаше. Продължавам и до днес, всяка вечер слагам, друг нощен крем не ползвам, не смесвам с нищо и не го редувам.

През деня слагам слънзезащитен крем. Ползвам различни, но винаги с фактор 50. Нямам никакви петна. Нито едно. Отлично ми се отразява на кожата, нямам намерение да го спирам, снабдяването е малко главоболно, но и на това намерих решение.

# 524
С този третиноин ме хвърлихте в размисъл. И без това ме боли зъб и не мога да спя.  Laughing

Това дали е добро? Гледам го в ибей от български продавач и мисля да го поръчам, но чета тук някакви ниски проценти в темата, а това е 12. Thinking Вие какви марки ползвате и с рецепта ли се продават тези кремове по принцип? Да не ми докара някоя алергична реакция, че последните две години три пъти ми се случи и единият път такъв естествен пилинг се получи, че не можех да се покажа десетина дни от къщи.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт