Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 5

• 95 493
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • София
сега си взех от ДМ алое за пиене.Ще го пробвам за тоник и ще споделя как е
Веднага поръчах това:
Lily of the Desert, 99% Aloe Vera Gelly, 8 oz (228 g)
Още веднъж балогдаря. Преди ползвах редовно алое, но  в последните години съм го забравила, а така добре се чувствах.
Още веднъж bouquet

# 571
  • Чукарландия
Скрит текст:
ot всичко,което прочетох(оруми,в които отговарят дерматолози) и изгледах, разбрах и това,което е писала гевестра. Ретин А се слага и пос очите, и по шията и деколтето, като в началото се разрежда с овлажнител , през няколко дни и постепенно се въвежда. Продължаваме напред:-)
А какъв овлажнител използвате?
най-най-добре ми е с алое вера. 99 %. Гел
другото,което ми се отразява много добре , са серамидите на Елизабет Арден- капсулите

Капсулите на Елизабет Арден със серамиди съдържат ретинил линолеат. Hug

# 572
  • UK
На мен доста добре ми се отразяват серумите за които бях писала.Не разреждане.
Сега поръчах серум , на който е упоменато , че може да се използва около очите.
Изненадана съм от бързите добри резултати.Дано да се запазят за по дълго време.
Вече спрях да използвам ФДТ и коректори.
На контура много добре ми се отразяват лифтинг капсулите с ботокс ефект на етре бел  и маслото от бодлова смокиня.

Sl
Какви са тези капсули с ботокс? Може ли, да помоля за линк bouquet
И те пият ли се или се намазват върху лицето, уж чета,  но явно ми е убягнало това инфо newsm78

# 573
  • някъде под слънцето...

Sl
Какви са тези капсули с ботокс? Може ли, да помоля за линк bouquet
И те пият ли се или се намазват върху лицето, уж чета,  но явно ми е убягнало това инфо newsm78
https://etre-belle.es/collections/time-control/products/time-con … rol-lift-capsules
Използват се външно върху проблемните зони (околоочен контур, назолабиални и други бръчки в резултат на мимики) веднъж дневно.

# 574
  • UK
Sl Благодаря  bouquet сега ще ги разгледам.

# 575
СЛ, можеш ли да разясниш за капсулите как ти се отразяват добре на контура? Гледам, че съдържат аргилерин и би трябвало върху мимически бръчки да действат. Аз съм поръчала един серум с аргилерин, но още го чакам да пристигне и се чудя дали ще има обещаващия резултат.  newsm78

# 576
  • някъде под слънцето...
По принцип нямам ясно изразени бръчки нито пачи крак. Но си имам мимически линии които при усмивки и гримаси си личат.Съдържанието на една капсула ми е достатъчно за контура  ,назолабиалните  и  челото.Поповат бързо.
Използвам ги от две седмици
. За момента има видим ефект .За контура , по стегнат и фините линии почти не се забелязват.
Назолабиалните и челото вече не св появяват при смях и гримаси.

Имат и ампули с подобен ефект, та определено съм в размисли дали да не ги взема после за подържане  на ефекта..Имам хидратиращитите им, но още не съм стигнала до тях..
Консултантката, която ми ги препоръча , каза, че ефекта на ампулите ще се увеличи ако се използва уред с йони при нанасянето им.
https://etre-belle.es/collections/ampoules-collection/products/a … liftantes-botosyn

Последна редакция: сб, 25 мар 2017, 12:42 от sl

# 577
Всичко хубаво, но защо сайтът само на испански?  #Cussing out

То наистина цяла латинска Америка на испански(почти) говори, но все пак.
Това и при някои италиански и френски фирми го забелязвам. #Cussing out
 #Cussing out #Cussing out

# 578
Аз от алоето не намирам да има някакъв ефект, освен че ми действа освежаващо. Постоянно пия и се мажа. Мажа се направо с листата на един храст, който расте незнайно как в двора ни.  Laughing За изгаряния обаче страшно помага, в т.ч. и слънчеви. На лицето ми щипе много и затова го мия след колкото минути издържа. Няма зачервявания после обаче.

# 579
На мен моментално ми се отразява на кожата . Не го отмивам, не ми щипе. А от слънчеви изгаряния не знам си коя степен ме е спасявало само то. Търся да си купя по-голямо растение,че на моето много му намаляха листата.
И в клиповете за третиноините казват,че най-добре е да се овлажнява с алое. Явно не всеки му усеша ефекта. Аз съм много доволна от резултата. Днес съм си минала лицето веднъж с тоник алое и два пъти под очите съм мазала гел. много по-добре е положението отпреди 2 дни, почти се възвърна свежестта на кожата след изсушаването

# 580
  • Варна
Всичко хубаво, но защо сайтът само на испански?  #Cussing out

То наистина цяла латинска Америка на испански(почти) говори, но все пак.
Това и при някои италиански и френски фирми го забелязвам. #Cussing out
 #Cussing out :bad-words
Напиши www.etre-bellebg.com

Това е сайта на представителите за бг.
Има няколко вида ампули, но не знам дали ги има същите, защото не ми зарежда до края страницата и заради това ми е трудно да видя има ли ги капсулите.
Имат и фейсбук страница.
Аз съм ползвала техния дневен крем с хк - triple hyaluronic.
За съжаление грам ефект не видях върху сухата си кожа, а се надявах да има поне силно хидратиращо действие.

# 581
missNoir , благодаря! bouquet
Аз имах предвид, че поне на английски трябва да има бутон някакъв, но явно пазарът отвъд океана не ги вълнува.

Имам и уредче с йони, остава да видя дали има възможност за онлайн пазаруване и да се реша.

Намерих и американският сайт, ако се интересува някой:

https://www.etrebelle.us/

Последна редакция: сб, 25 мар 2017, 16:51 от Melany99

# 582
Начи, не е по темата ама така като прочета само за професионална употреба и  ooooh!
Все едно трябва да имам медицинско образование за да си нанеса ампула...

# 583
  • Варна
...
Лично аз не съм привърженик на Герленската бяла козметика, както и на останалите ароматизирани марки и всичко поръчвам онлайн, но не съм в България.

А каква ползваш?

# 584
Някой с опит на Ретин А около очите? Ползвам от около месец 0,05. Два пъти в седмицата ( веднъж три пъту). Кожата ми вече почти не се зачервява и аз реших,че е свикнала и реших да премина с мазане около очите. Първият път разредих с овлажняващ крем. Но следващият нанесох направо чист. Нямаше зачервяване, само кожата там стана много чувствителна, което е нормално. Но на следващата сутрин .... имах дъъъъъъъълбоки бръчки под очите, а пачия крак стигаше до ушите ми . Иначе е почти незабележим. Спорд мен съм пресушила много и от  това са се получили. Започнах ударно да овлажнявам с алое вера гел...няма зачервявания, нито щипане. Но и ... не виждам особено да са се заличили тези дълбоки линии. Някой правил ли е тази глупост?
И аз си направих същата беля, и то два пъти, защото не слушам, като ми се говори от опитните. Wink
Първия път още в началото и не много. но втория път, по време на ски и си се върнах със значително подчертани  бръчки около очите, та и разранявания дори имах. Отшумяха с мазане на Неоцика.

Но след отшумяването, продължавам да слагам около очите и си има ефект върху бръчките. Peace

Общи условия

Активация на акаунт