Студените януарски дни, ОКТОМВРИЙЧЕТО с усмивка ще озари!

• 28 902
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
+1 към момичетата с планове за второ дете. Имам обаче санитарен минимум, който трябва да се изчака заради секциото. А и си е Божа работа после дали ще имаме късмета както с първото да не чакаме много до забременяване.

Кристи, за посявка от ушенце нищо не каза педиатърката. Замисли ме сега  newsm78 Повторна стерилна урина и нови кръвни изследвания след приключване на антибиотичното лечение ще има. Зинат ни изписаха.
Записах час за събота за нефролог. За жалост не можах да открия доц. Буева, за която получих страхотни отзиви. Ще ходим при Цанова от МЦ Детско здраве на Ами Буе.

# 301
Ох, прочетох ви перипетиите с тези болести (Ели и Рафи), да се оправят децата бързо.
Аз също повивам за нощния сън, а понякога и през деня - супер си спи така арестуван. Е, като е гладен нищо не помага и започва да мрънка, но дори не се буди по време на кърменето и продължаваме да спим дружно. Дъщеря ми я повивах до 5-6 месеца някъде и после ръцете вече не и пречеха. Също така, през деня като му се доспи го слагам в кошчето му и му давам да гушка моята нощница - действа му много приспивно. Обича и в ергорницата да спи.
Успех с вторите бебета, момичета... и респект за смелостта за второ толкова скоро! Аз искам да се върна на работа от лятото. А децата ще ги поверим на детегледачка сигурно и частично на ясла (голямата ще ходи веднъж седмично).
За захранването. Мисля да го почна след около месец. Ще опитам поне, пък то детето ще си покаже.
И да се оплача, че нещо ми се прецака мобилната версия на сайта и не мога да влизам от телефона. А да седна на компютъра не ми остава почти време.

# 302
Ели, по принцип при съмнение за инфекция, се взима и от там, но щом са преценили, сигурно е имало защо  Hug

37, аз нямам избор. Отне ми доста години да направим това, така че колкото по-бързо се подпукаме наново, толкова по-добре. Само пари да има  Mr. Green

Краси, и аз не се виждам да чакам по 3 часа за преглед, както преди, но ще се опитам. Все пак съм с баба, а и първо ще правим зет. Може пък веднъж и аз да имам късмет, та да стане веднага  Grinning

# 303
Успех, Кристи тогава! Ако е удобно да питам, твоето лапе ин витро ли беше? Ако да, то и за следващото ще е такъв планът, нали? Успех при всички положения.

# 304
Мдам, ин витро, тегаво и мъчително Simple Smile Ама пък стана, така че съм благодарна Simple Smile Сега и една мома, ако може ехееее Grinning

# 305
Мдам, ин витро, тегаво и мъчително Simple Smile Ама пък стана, така че съм благодарна Simple Smile Сега и една мома, ако може ехееее Grinning
Да бъде!

# 306
# 307
Успех, Кристи! Дано стане както си го намислила.
Тук майчинството е една година. Мисля да я пращам на ясла. И баткото от около годинка ходи. Бързо свикна и много му харесва.

# 308
Zireael, благодаря Simple Smile За съжаление, няма да пробваме преди лятото, защото се наложи секцио и искат да се чака.

# 309
Кристи, ти си лесна щом имаш замразени, мойто момче е от ЗЕТ.Аз ще мина пак и през стимулация, ама знам ли може пък да стане чудо и да не се наложи  Mr. Green .
Аз не повивам ама ми е минавало през ум защото от началото много му пречеха тия ръце, чак и се удряше и гледаше невярващо Simple Smile.Спи иначе в спално чувалче и не се бунтувал

# 310
  Момичета, аз се нареждам за трето - мнооого искам близнаци, но не ми се вярва нормално да станат...макар че в рода на моя мъж има и то не веднъж... Ама май трябваше да са от страната на жената ли...?  newsm78 Абе и на още едно ще съм доволна ...- може ли вече МЪЖ  Joy  Да има малко баланс в къщи.  А иначе и аз трябва да бързам, че времето си минава ....
  И моята спи с вдигнати ръце. Може би е трябвало да привикнат повити от по-малки. Ще пробвам със следващото  Wink

# 311
Дами, много сте бързи, докато ви изчета, сте дръпнали още 5 страници. От 2-3 теми се опитам да се включа Simple Smile
Чуби, за релактацията ми звучи успокояващо някак, защото аз при всяко намаляване на снабдяването изпадам в тиха лудост, че кърмата ще спре. Свърза ли се с Хедра? Аз я виках у нас като ни изписаха, помогна ми. Кърмя само веднъж, сутрин, а през останалото време цедя и давам с шише. Моя не е капризен Simple Smile
За второ и аз мисля още преди да съм родила. Ако док се навие лятото почваме процедури, че то време си иска. Иначе се връщам на работа като направи малчо 6м. Вече ми се плаче като си помисля... времето летиии

# 312
Лейла, ти искаш трето или близнаци? Щото така ще станат четири  Grinning

Краси, аз на стимулация не отговарям  Sad Събирам на ЕЦ и е някакъв ад. Ако можех, щях всеки месец да стимулирам  Mr. Green

Калаа, като родих и на мен ми минава бързо времето. Докато бях бременна, ми се точеше едва-едва.

# 313
   Joy  Кристи, предпочитам близнаци, но знам, че шанса е малък с естествено забременяване, та бих се задоволила и с едно  Mr. Green

# 314
  • Шоплука
Чела съм, че здравите бебета спят с вдигнати ръчички и не е хубаво да се повива освен ако бебето е много нервно, но всеки си решава.

Нашето слънце се появи спонтанно, след два миседа, точно като бяхме загубили надежда. Така, че стискам палци момичета  bouquet

И аз искам второ, но първо трябва да се оправиме с тази жлъчка, боли си ме, но си пия нош-па-то, искам да поотрасне преди да легна под ножа. Толкова съм привързана към нея, че даже като ходих веднъж на фризьор / от както съм родила, съм ходила само веднъж/ бързах да се прибера по-скоро. Колкото повече расте и се очовечава, толкова повече я заобичвам и ми е страшно трудно да се отделям от нея.

Мен най-ме мъчи самотата през деня, сми се гледаме и понякога ми се иска да има и друг възрастен, да си поговорим, вие как се справяте с тази самота? Сивата зима също е ужасно поттискаща, затворени в къщи, понякога чак изперквам и си поплаквам. Един път само да дойде пролет ...

Общи условия

Активация на акаунт