Студените януарски дни, ОКТОМВРИЙЧЕТО с усмивка ще озари!

• 28 902
  • 751
  •   1
Отговори
# 330
Момичета имам проблем. Помагайте.
Днес ми дойде ергораничката (боба). Не мога да сложа детето... проблемът е с краката...той не иска да ги свие в М позата. Единият път успях да го вкарам  (уж правилно), а той като взе да пищи. Shocked не иска да седи вътре...
Да я връщам ли според вас?

# 331
  • Шоплука
Lid вас не ви ли боцкаха скоро с ваксините?
Може още да го болят крачетата, изчакай, ако след ден - два не ще, тогава можеш да я върнеш.

# 332
  • София
Аз моята раничка още не съм имала шанса да я пробвам. Sad Около нас е киша и лед и просто си умирам от страх как ще се хлъзна и ще падна върху бебето ooooh! Преди малко се прибрахме от излизане на кафе с ММ, но и с количката е огромно приключение в тия условия.

Гризалки взех някакви обикновени с охлаждащ гел, но не ги давам още. Ще почакам като почнат да никнат зъбките. Не виждам смисъл в момента. Иначе е ясно, че детето пъха в устата си абсолютно всичко, което докопа - то така опознава света. baby_neutral

Бубенцето е влюбено сега в новата въртележка над кошарката. Една радост, един смях като ѝ я пусна. Като хипнотизирана е Laughing На нищо не се е радвала досега толкова много.  newsm78

# 333
Lid а пробва ли да го поразходиш из къщи в раничката? Нашият юнак понякога като не е на кеф и реве като го слагам в слинга, но след 3-4 минути ходене се успокоява и като беше по-малък дори моментално заспиваше.

# 334
Утре сутрин всички болни бебоци дда се събуждат с усмивка. Бързо да се оправпт  Hug
Лид, аз доколкото знам, бобата за толкова малки бебета не е подходяща. За тях има приставки за новородено, ти имаш ли? Трябва хубаво да поставиш дупето му в планката от плат, да не седи върху колана и много добре да регулираш презрамките. Патето, като навърши три месеца я сложих в исарата и не искаше да седи вътре, но няколко дни я гушках обърната към мен в ергономичната поза и после си й беше ок в раницата. Дай още някой друг шанс на раничката, ако не стане, винаги можеш да я продадеш. Успех ако ина нещо друго, ще помагам ако мога.
Аз докато бях бременна исках второ кажи речи веднага, но сега сериозно съм се замислила. Много безсъние и много рев, ако имам още едно такова, като Пате и Пате в същото настроение ще избягам  Mr. Green. Знам, че ще мине време докато ми се регулира цикъла, но ми закъснява близо седмица, дали да не си взема тест тея дни  newsm78.  Да ви помрънкам, че от няколко дни не желае да заспива никъде другаде освен в раницата. Днес я оставих да реве, но не е опция и не се получи. Сърцето ми се късаше, но си повтарях, че е добре за лактацията, защото едната гърда нещо спира с производството.
Chuby, Патето също признава само ръцете си, а ако може и двете да набута най-добре. Аз й давам гризалките, дори й ги чеша по венците. Понякога си ги навутва и сама, но мисля, че е случайно.
Аз за общуването с хора си дрънкам по телефона. Но откакто се преместихме далеч от София в непознатия град започвам да оценявам спокойствието, а не във всеки квартален магазин да ми задават някакви въпроси и да ми се налага да си дрънкам, просто защото се познаваме, откакто се помня, а не всеки път съм в настроение.
Да ви кажа, че откакто сменям фризовома с хип комбиотик, коремчето на Патето е чувствително по-добре. Изхожда се всеки ден, че и по два пъти и не давам вече био гая и лефакс, само по малко отвара от копър.

# 335
  • Шоплука
Мда, явно ще си ръба ръцете още. Ще я пробвам с гризалка да видим. Аз имам едно чесало, слагам си го на пръста и чешам венците, но явно го правя по силно от колкото трябва и след време реве.
Как заспиват вашите бебета?  Бамбинчето само на ръце, през деня понякога сама си заспива, но нощем никакъв шанс.

# 336
Мда, явно ще си ръба ръцете още. Ще я пробвам с гризалка да видим. Аз имам едно чесало, слагам си го на пръста и чешам венците, но явно го правя по силно от колкото трябва и след време реве.
Как заспиват вашите бебета?  Бамбинчето само на ръце, през деня понякога сама си заспива, но нощем никакъв шанс.
Повечето пъти със сешоара 😁😁😁

# 337
Имам приставка за новородено, сагам го на нея, както с в упътването и на клипчетата. Не съм излизала с него навън, вкъщи се мъчихме да я сложим и да си го понося из апартамента, но той не иска и не иска. Утре пробвам пак й ще гледам да я върна, защото после и да я продам няма да й взема парите. Ох, много исках да стане, че така на ръце не е работа.
И ние сме само с ръце в устатата, но той още не проявява интерес да хваща и да държи нещо. Само вчера баща му мх натика една салфетка, ей не я  пусна, докато не я издърпах.  hahaha

# 338
Хитът вкъщи са одеялата Mr. Green Нощем спи с чувалче и там е ОК, но през деня в сгъваемата кошара, нашето легло, количката...навсякъде има одеяла и всички те са в устата му Mr. Green

Ели, знам поне трима, които няма да се стреснат от предишно секцио и биха изродили нормално. Но всички казаха за забременяване поне една година след операцията. И ние понеже нали порочно не можем, та не се притеснявам Joy

Лид
, аз раницата не я ползвам, щото като го сложа в скафандъра и той не влиза в нея Joy  Бях пробвала вкъщи да простирам с него, ама не му хареса Mr. Green

# 339
  • София
Интересни теми сте подхванали Simple Smile Аз както нямам и 20 минути на ден за себе си, на този етап не мисля, че бих се справила с трето. Доволна съм засега  Mr. Green
Отивам да се трупясам  Mr. Green

# 340
Лека, Мариша Hug

# 341
  • София
Лека, Кристи, и всички!  Hug

# 342
На мен ми е зор тази раница, че док каза за рефлукса най-добре изправен. Сега го мъкна на ръце, но кръст не ми остана, а и едно е на ръце, друго е в раница да свиква.
Лека, Мариша.

# 343
Може и да има, Кристи. Аз да си призная не искам и да чувам вече за естествено раждане след отчаяните ми опити първия път, мъките и кошмара, който преживях. Секциото наистина ми се стори песен в сравнение с дългите часове опити за нормално.
Chuby, нашето заспиване вечер става по следния начин. Оставям го в кошарата, пускам музикалната въртележка над леглото му, той започва да си бие играчките малко, понякога помрънква, но после се предава и си задремва сам. Аз наблюдавам по видеофона с таткото от хола докато вечеряме. Ако се разреве силно, отивам да дам биба, но това е рядко. През деня по същия начин, ако заспи в детската. Ако е в хола, там имам преносима кошара, която понякога люшкам, за да се унесе по-бързо. На ръце никога не приспивам. Той си и тежи вече и избягвам дундуркане.

# 344
Лид,във фейсбук има групичка Бебе в слинг, където можеш да постнеш снимка как си го сложила  и момичетата да те посъветват какво не е наред. Много са отзивчиви  Simple Smile Аз също нося моя младеж в боба, но той върви малко големичък и въпреки това му е една идея голяма. Слагам го без приставка, над 7 кг е вече. И все пак ако трябва можеш да изчакаш още месец, за да се носите. Лека, момичета  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт