SportsDirect-70

• 133 737
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • Плевен
Кодът се въвежда на втората стъпка при избиране на плащане. В полето при кошницата не го приема.

# 646
  • have faith and be patient ..
всичко се оправи Simple Smile

# 647
  • при моите любими
Споделете какво си поръчвате. Може да си харесам и аз нещо.

# 648
Споделете какво си поръчвате. Може да си харесам и аз нещо.
Поръчах очила на Guess и едно яке на дъщеря ми.

# 649
На последната стъпка при pay now, нали излизат всички данни, но не виждам някъде да ми излиза тел. Номер? А иначе в основната информация на профила съм го написала..... при вас така ли е?
Може ши линк към очилата?

# 650
На последната стъпка при pay now, нали излизат всички данни, но не виждам някъде да ми излиза тел. Номер? А иначе в основната информация на профила съм го написала..... при вас така ли е?
Може ши линк към очилата?
https://www.sportsdirect.com/SearchResults?DescriptionFilter=Guess%20Sunglasess

# 651
  • София
Моля ви, кажете дали тези маратонки си отговарят - https://bg.sportsdirect.com/babolat-pulsion-all-court-mens-tenni … ?colcode=14506637
Ако е между 44 и 45 номер, кой да избера?

# 652
Aз се отказах от очилата  Guess, поръчах на Адидас, отказах се понеже в описанието не пише нищо за защитата,а днес няма къде да отида в оптика да видя какво предлагат. Иначе на детето поръчах слипове и пантофи, много са евтини. Ей сега пуснах втора поръчка от пролижението, поръчах в GBP, май така идва най-евтино.

# 653
  • София
Aз се отказах от очилата  Guess, поръчах на Адидас, отказах се понеже в описанието не пише нищо за защитата,а днес няма къде да отида в оптика да видя какво предлагат. Иначе на детето поръчах слипове и пантофи, много са евтини. Ей сега пуснах втора поръчка от пролижението, поръчах в GBP, май така идва най-евтино.

В условията на кода, пише, че е по 1 код на клиент.
Два пъти ли ви го прие?

# 654
Той кода хваща, но не рискувайте, за да не ви откажат втората поръчка и да е късно за нова. По-добре си направете нов акаунт.  Peace

# 655
  • София-Младост
Не мога да разбера защо отново не го приема Confused
Деинсталирах два пъти даже. Много ме е яд

# 656
  • Стара Загора
При мен откакто ги инсталирах, самото приложение не работи въобще... На андроид или IOS го ползвате?

# 657
Не мога да разбера защо отново не го приема Confused
Деинсталирах два пъти даже. Много ме е яд

Най-вероятно имаш проблем с определянето на държавата, виж в настройките. Минималната доставка е 5,83 паунда, а при теб е по-малко. Това сочи, че не си влязла в английската версия.

# 658
  • София-Младост
Избрала съм за държава UK, за валута GBP, изпращане до асрес в САщ.. но и до България или Великобритания абсолютно същото доставка 4,66 лири ми изписва.

# 659
https://bg.sportsdirect.com/airwalk-throttle-junior-boys-skate-s … ?colcode=05103826
Здравейте,кажете мнение за тези? Заслужават ли си?

Общи условия

Активация на акаунт