Лежащи мами - 38

• 49 610
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Lili, най-добре попитай АГ-то ти за това, кое ти е позволено и кое не Simple Smile
Ще я попитам, просто часът ми е след 2 седмици, а не искам да и звъня за такива глупости, защото аз така или иначе доста често я притеснявам...  Grinning За това зададох въпроса си тук. Благодаря за вниманието... Simple Smile

# 511
Lili две са да Simple Smile пък за тея упражнения по-добре си изчакай да питаш,че щом имаш серклаж значи не трябва много да се пъниш..кротувай сега ще има време за упражнения  Laughing

# 512
Lili две са да Simple Smile пък за тея упражнения по-добре си изчакай да питаш,че щом имаш серклаж значи не трябва много да се пъниш..кротувай сега ще има време за упражнения  Laughing
ОХ много хубаво. И аз искам близнаци.. Следващият път  Rolling Eyes bouquet

# 513
Lili, най-добре попитай АГ-то ти за това, кое ти е позволено и кое не Simple Smile
Ще я попитам, просто часът ми е след 2 седмици, а не искам да и звъня за такива глупости, защото аз така или иначе доста често я притеснявам...  Grinning За това зададох въпроса си тук. Благодаря за вниманието... Simple Smile

И аз звъня понякога за всяко нещо, но в крайна сметка нали за това са лекари, е вече претръпнах за някои неща, ама със серклажа се пази, не трябва да се напъваш според мен. Тук има мами със серклаж, те най-добре могат да ти кажат какви са техните препоръки Simple Smile

# 514
Според мен щом и а серклаж,не е много Ок с упражненията.Питай за всеки случай

# 515
Мами, вие как сте с настроението, аз нещо духом много съм пропаднала ... както си седя и изведнъж ме обзема едно притеснение без причина. Няма ден, в който да не плача, вече взех да се притеснявам за психическото си здраве. Ако знаете някоя хубава книга, която да ми повдигне духа ще се радвам да споделите Sad

# 516
Мами, вие как сте с настроението, аз нещо духом много съм пропаднала ... както си седя и изведнъж ме обзема едно притеснение без причина. Няма ден, в който да не плача, вече взех да се притеснявам за психическото си здраве. Ако знаете някоя хубава книга, която да ми повдигне духа ще се радвам да споделите Sad
"Бъди господар на живота си" е хубава психологическа книга.

# 517
От 2-3 дни много се засилиха болките при мен и в такива моменти и аз падам духом. Много ми е притеснено. Опитвам се да се разсея с книга, но нещо не се получава. Започнах и недовърших няколко книги Simple Smile. В момента чета Малкият принц. 

# 518
punkerchick, ако плачеш постоянно влияеш зле на бебето. Не се депресирай, мисли по философски на нещата и преди да си помислиш лошото си мисли за хубавото.

# 519
Опитвам се Лили, но понякога нямам контрол над чувствата си. Като седя по цял ден сама, добре че е кучето поне да ми е компания ...

# 520
Не откачайте Simple Smile мислете малко позитивно и Бимба както казваше в някоя от предните теми..една чашка винце или бира не пречи а отпуска  Grinning мен ме веселяха и анимацийки също

# 521
Да препоръчам ли и анимацийка?  Thinking

# 522
  • Варна
Пишете в " Рискова бременност ", след серклаж, а се чудите дали може да правите упражнения за бременни ?!? Това някаква шега ли е ?

# 523
Не мисля... Друг е въпросът как вие сте ме разбрали...

Последна редакция: нд, 19 мар 2017, 00:26 от Lili91

# 524
  • Варна
Как да ви разбера? Тук има жени, които се борят с цялото си същество, за да износят децата си до безопасна седмица. Аз също съм минала по този път преди 4-тири години. Неуместен ми се струва въпросът ви, съжалявам ...

Общи условия

Активация на акаунт