Лежащи мами - 38

• 49 628
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • Стара Загора
здравей , изкарах бременноста си със серклаж до 39 седмица!
Микробиологиите ми не бяха чисти винаги имаше гъби, но нямах проблем
Какво ти казаха докторите за тези ентерококи?
Момичета, не пиша често, но ви чета редовно. Много се моля за всички да стигнем до хубав и щастлив финал.
Аз съм със серклаж и също лежа в къщи, често ме обземат депресиращи състояния, опитвам се да не мисля много и да се притеснявам, но като по цял ден си сам и лежиш вече месеци-не е лесно. Въпреки това се опитвам да бъда силна до колкото е възможно, а и като виждам, че не съм сама в това състояние, си давам кураж.
На МБ ми излезе ентерококи фекалис. Преди това пък нямах лактобацили. Спазвам редовна хигиена, особено след серклажа, но....
На някой случвало ли се е?
Пак ми е притеснено, защото след серклажа ми казаха, че най-важното било чести МБ и явно трябва да са чисти.
Как да се опазя от вагинални проблеми просто не знам-някаква идея?

# 496
Изписа ми Полижинакс за 6 дни, после да изчакам 10 дни и пак МБ. Лекарката ми от ЖК каза, че са попаднали случайно, пък и след серклажа пих АБ и от тогава нямам лактобацили, които да предпазват от вредните във влагалището. Не знам как е станало, тя каза, че не било нещо много страшно, но аз не знам дали го казва за да не ме шашка, че до сега все имам някакви проблеми и знае, че доста се притеснявам отново като излезе нещо нередно.
Затова реших да питам дали на някой му се и случвало да знае за тези бактерии ли са, що ли....???

# 497
На мен пък към края,около 33-34 седмица ми излезе златен стафилокок,също бях със серклаж.Според лекарката ми това било от лошото най-лошото,но го преборих с един курс антибиотик.Не се отчайвай,следи се и всичко ще е Ок

# 498
Мони,няма страшно щом следиш нещата.Имаше момиче в моята стая в болницата с такива фекалис(не им знам цялото име).Накараха я да повтори,защото предполагаха ,че са случайно там.

# 499
  • София
Със спекулум ли ти взеха микрото?На мен ми се е случвало да ми вземат без и да се зацапа пробата.
И сега да те успокоя,две седмици след моя серклаж,след 5 дни венозен антибиотик ми излезна стрептокок Б.Щях да припадна като видях!Проведохме лечение и на следващата микробиология,гадния стрептокок още беше там!!!Пак антибиотик,но този път паралелно направих един курс с Гинофит апликаторчетата с млечна киселина (моята флора също беше съсипана от тоновете антибиотици,които поех),10 дни всеки ден слагах,после две седмици.през ден.После със свито сърце пуснах микробиология и ооо,чудо!!!Чиста беше!!!Нищо лошо не се случи,а го влачих близо месец гадния стрептокок.
Много е важно флората да е наред.
И да кажа все пак,моите води изтекоха две седмици след абсолютно чиста микробиология.Така че не очаквайте най-лошото при видя на нечиста микробиология.Вземете мерки и бъдете спокойни

# 500
Благодаря момичета, сега ще слагам тези глобули и дано се махнат гадостите. А МБ ми я взеха със спекулум, уж внимателно.
Аз също си мисля, че нарушената ми вагинална флора ги е допуснала да са там, кой знае....
Благодаря за подкрепата ♡♡♡

# 501
Аз се чудех за това, дали ще има добър ефект а и не знам подходящо ли е за бременни: https://revita.bg/%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D0%B7%D0 … -softgel-kapsuli/

гледах и този лактобор гел, но той се слага вагинално, не знам дали е подходящ, АГ-то трябва да каже.

# 502
Bubble,как сте вие?Всичко наред ли е,бебо как е?

# 503
  • София
Добре сме,ходя по два пъти на ден да си го храня и гушкам,много ми е миличък
Чакаме го да натрупа още някое грамче и си го взимаме,а аз трескаво подготвям вкъщи

# 504
Браво,много се радвам за вас Simple Smile аз първото си дете родих в 35 седмица и го държаха само 4 дни....така че се стягай скоро за новият член н семейството Simple Smile

# 505
  • Стара Загора
Бъбълче, всичко ще е наред! Тръгнаха ли нещата със кърменето? Гушки и на теб и бебчо , изпращам ти много положителна енергия! Heart

Добре сме,ходя по два пъти на ден да си го храня и гушкам,много ми е миличък
Чакаме го да натрупа още някое грамче и си го взимаме,а аз трескаво подготвям вкъщи

# 506
   Здравейте мамчета! Извинява се много, че така нахално нахлувам в темата, но имам въпрос. Извинете ме предварително ако въпросът ми не е зададен на правилното място.
   Правиха ми серклаж преди няколко седмици. В тази връзка искам да попитам, мога ли да правя леки упражнения за бременни или и това ми е забранено?  Rolling Eyes

# 507
Как сте момичета,гледам доста нови лежащи мами има пожелавам ви да мине всичко леко при вас Simple Smile не съм писала отдавна аз но от както се прибрахме с бебетата и в нас е цирк и не остава много време...иначе всичко си ни е наред те са що годе послушки Simple Smile мен ми беше доста трудно възстановяването ама вече мога да се оплача само от болки в кръста..Успех пожелавам на всички ви!

# 508
Как сте момичета,гледам доста нови лежащи мами има пожелавам ви да мине всичко леко при вас Simple Smile не съм писала отдавна аз но от както се прибрахме с бебетата и в нас е цирк и не остава много време...иначе всичко си ни е наред те са що годе послушки Simple Smile мен ми беше доста трудно възстановяването ама вече мога да се оплача само от болки в кръста..Успех пожелавам на всички ви!
Две ли са бебетата?

# 509
Lili, най-добре попитай АГ-то ти за това, кое ти е позволено и кое не Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт