Лежащи мами - 38

• 49 132
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте и от мен записвам се при вас накратко за мен имам конизация, реконизация, една бременост със серклаж до 29 седмица слава Богу всичко е наред имам прекрасен юнак на 2. Сега съм в 19 седмица серклаж правен 14 още не лежа непрекъснато шийка 26, вярвам че всичко ще бъде наред. Искам да пожелая същото на всички тук вярвайте че финала ще бъде успешен и разбира се само положителни мисли.

# 61
Привет отново,лежа си,пия си хапчетата и пак си лежа,за жалост отговор нямаха и те така казаха,че се случва понякога и може и да продължи да се случва на датата на цикълът ми примерно!Имаха съмнения за отлепване,отпаднаха в последствие!Та така,зарила съм се със комедийни филми,гледам да не мисля...което е трудно защото в дни като днешния си имам някакви болежки и така Simple Smile На всички приятна лежанка и мерси за подкрепата

# 62
Здравейте и от мен записвам се при вас накратко за мен имам конизация, реконизация, една бременост със серклаж до 29 седмица слава Богу всичко е наред имам прекрасен юнак на 2. Сега съм в 19 седмица серклаж правен 14 още не лежа непрекъснато шийка 26, вярвам че всичко ще бъде наред. Искам да пожелая същото на всички тук вярвайте че финала ще бъде успешен и разбира се само положителни мисли.
Дано този път бебето не е такъв бързак....

# 63
Здравейте момичета от давна не пиша,защото попаднах в следродилна депресия. Много съм зле,не издържам да видя бебето си в кувиоз Cry още щял да стои там,а иначе бил в добро състояние. На системки е,кислород му пускат от време на време в кувиозчето и антибиотик. Сега почнал и жълтеница от два дена и го облъчват. Днес почнах по 20мл кърма да му нося на три часа,но той сучел по 30-35мл,но аз нямам по толкова Cry  Сега пък ме хвана страх,че ще го объркам с тази кърма да не му направи колики. Уффф дайте съвет момичета,да го оставя на ам или да нося кърма.

# 64
Здравейте момичета от давна не пиша,защото попаднах в следродилна депресия. Много съм зле,не издържам да видя бебето си в кувиоз Cry още щял да стои там,а иначе бил в добро състояние. На системки е,кислород му пускат от време на време в кувиозчето и антибиотик. Сега почнал и жълтеница от два дена и го облъчват. Днес почнах по 20мл кърма да му нося на три часа,но той сучел по 30-35мл,но аз нямам по толкова Cry  Сега пък ме хвана страх,че ще го объркам с тази кърма да не му направи колики. Уффф дайте съвет момичета,да го оставя на ам или да нося кърма.
Защо да му направиш колики? Заради храненето ти ли? Панираш се прекалено. Носи му кърма, те ще го дохранват. И се стегни, здраво ти е бебето, нямаш основание за оплакване и депресия. Аз какво да кажа?! Не виждам какъв е проблема да постои на топличко. Плюс това така е по-изолиран от болести. Приеми, че това е добре за него и наистина се стегни. Май вече се чудиш за какво да се притесняваш. Сега докато бебето е в болница обърни внимание на баткото. Че после по-малко време ще имаш.

# 65
  • София
Ау се аз ти препоръчвам да изпаднеш в дълбока депресия, така хич няма да ти пука че бебчо разчита на теб, че баткото едвам чака да види мама на крак и да хапне нейна гозба, че мъжа ти едвам чака без страх да гушне жена си.. най-добре така - бъди егоист, не се стягай, мисли за себе си, отпусни се, реви само и това е .. пък другите да се оправят кой как може ... и моето дете е на АМ превива се от колики, но съм го гушнала и му повтарям, че всичко ще бъде наред.. грам време нямам за депресии и тею подобни

# 66
Здравейте момичета. Гледам, че има новозаписали се мами, много жалко. Дано бързо да ви се оправят проблемите. Снощи правих равносметка, че се е налагало да лежа почти осем месеца. Какво ли не ми се случи през това време... Но ми се иска да ви дам малко кураж- колкото и да боли или да ви трудно, си струва. Стискам ви палци и ви прегръщам  Hug
Ay-se как си? Видях, че сме родили синовете си на една дата, за някои фатална, за нас щастлива. Как се справяш с депресията, а с кърмата? Дано скоро да изпишат твоето юначе и да сте си всички вкъщи заедно!

# 67
Благодаря! Незнам кога ще го изпишат,аз по документи съм изписана от днес,но си оставам в болницата,защото искам да се прибера у дома с него. Кара жълтеница а иначе е в общо добро състояние. С кърмата имам много проблеми,каналите ми са запушени,днес трети ден ходя на физиотерапия но няма ефект. Незнаех,че сме родили в една дата.Честито bouquet вие как сте?

# 68
Благодаря! Незнам кога ще го изпишат,аз по документи съм изписана от днес,но си оставам в болницата,защото искам да се прибера у дома с него. Кара жълтеница а иначе е в общо добро състояние. С кърмата имам много проблеми,каналите ми са запушени,днес трети ден ходя на физиотерапия но няма ефект. Незнаех,че сме родили в една дата.Честито bouquet вие как сте?
Топли компреси за каналите и ако имаш бучки може да пиеш лецитин. Ще ти кажа дозата, ако решиш!

# 69

ay-se2008
,Честито!Геройски издържа тази тежка бременност и всичко вече е зад гърба ти!Не се отчайвай!Няма как по друг начин нещата да са сега.Но съм сигурна,че бебенцето ти ще бъде добре..Цеди се доколкото можеш,и носи кърма.Ако няма достатъчно кърма,те ще го дохранват .Като стигне до 2500 г ще го изпишат и ще може да се гледате вкъщи.До тогава и ти ще се възстановиш лека полека... Hug
Как се казва юнака? Crazy

# 70
Мерси! Ами горе- долу справяме се някак си. За каналите и аз ще посъветвам топли компреси. При мен също кърмата не е тръгнала както трябва, от време навреме се налага да дохранвам. Имам проблем и с лохиите - доста са обилни  newsm78. Някоя от родилите мами имала ли е подобен проблем? А бе човек ако реши да се притеснява има за какво дори и след раждането...Но трябва да се държим заради бебчетата  newsm51

# 71
Аз с първото си раждане имах много обилни лохии,със големи съсиреци.След първата седмица намаляха и постепенно станаха жълто- белезникави.Един месец бях така,и след това ми дойде цикъла,който беше страховит. ShockedЧак не искам да си спомням какво чудо беше.Не бях кърмила и затова ми дойде толкова рано.Спомням си ,че за един час смених 10 превръзки,които се напояваха за отрицателно време.На следващия месец всичко се оправи.Но дотогава-шаш и паника..Само споделям,не искам да плаша никого.При мен имаше много усложнения след раждането и затова имаше и такива последствия.Каквито и притеснения да имате,се обръщайте към лекар-поне ще си спестите излишните тревоги. Peace

# 72
Мерси! Ами горе- долу справяме се някак си. За каналите и аз ще посъветвам топли компреси. При мен също кърмата не е тръгнала както трябва, от време навреме се налага да дохранвам. Имам проблем и с лохиите - доста са обилни  newsm78. Някоя от родилите мами имала ли е подобен проблем? А бе човек ако реши да се притеснява има за какво дори и след раждането...Но трябва да се държим заради бебчетата  newsm51
Лохиите е нормално да се променят по цвят и обилност в продължение на месец до 40 дни. Преглеждана ли си след раждането? Какво е състоянието на матката?

# 73
Още в болницата преди изписването ме прегледаха и казаха, че матката се е свила правилно. Притесненията ми са , че там течението ми беше понамаляло, а сега пак се засили. Може би затова, че се движа повече  Thinking

# 74
I love юнакът се казва Алпай баткото така реши. Аз от днес почнах хапчета за спиране на кърмата,защото така и неможахме да отпушим каналите нито с физиотерапия,топли компреси,цедене на ръка (гърдите ми посиняха,травмирах ги от натискане)и помпи най различни. И баткото не можах да кърмя,пак същото беше положението.

Общи условия

Активация на акаунт