Лежащи мами - 38

• 49 668
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Благодаря ви!
Не е от плацентата явно, гледаха я всичко беше добре.и секс не сме правили почти две седмици... не знам вече.
Сега отивам при лекаря си, запазих чсс при още един..

Аз получих кървене в 14 седмица след вземане на секрет за микробиология. Същата вечер беше 2-3 капки, сутринта като станах беше доста обилно ... какъв ужас преживях. Според жената която ме прие в болница вземането на секрет и кървенето било съвпадение ... така и не ми казаха от какво точно е било. Можело да е от ръбче на плацентата ... така и не разбрах. Аз съм с отрицателен резус фактор, говорих с една жена, тя каза че и двете и бременности са били по-тежки и в последствие се оказва, че децата са взели положителния резус фактор на баща си. Ужасно е, моето АГ ме уверява че ако кръвта е тъмна и е зацапване няма нужда от притеснение, но то няма как да не се притесняваш!

И аз съм отрицателен Rh за по-интересно, че не ми стига другото.
Между другото наистина се оказа плацентата, ма кой да види. 3ма лекари се изредиха докато един най-накрая се светна. Отлепване има съвсем лекичко в края.
И сега си лежа на системи в болницата и се чудя кой път да хвана... и обмислям варианти за самоубийство ако още веднъж нещо се случи с бебето... #2gunfire

# 451
Ново 20 от мен .... увеличени околоплодни води ми откриха на феталната морфология преди два дни.
Изстреляха ме да се изследвам за гестационен диабет - нямам , изследвах един куп инфекции със заплетени имена ( Ебщайн бар,цитомегаловирус и.т.н. и.т.н.) - нямам настояща инфекция,карала съм ги в миналото без да разбера.Бебето е гледани от ТРИМА специалиста по фетална морфология,две от които се водят за светила.Малформации няма.Накрая просто заключиха че при някои жени се случвало.
 А сега не стига че имам контракции от пети месец,ами и от преразтягането на матката просто става нещо страааашно ooooh!
И въпреки че нямам гестационен диабет ,пак съм на диета.Днес влизам в 32 седмица и,продължаваме ден за ден да се борим,пък колкото-толкова.Не издържам направо,както един доктор каза,събрала съм в себе си целия учебник по патологична бременност.

punkerchick    ,по това време плацентата се качва нагоре и може да си кръвнала и от това.Ние мислим винаги,най-лошото като майки,нормално.
  alisya123    , 2-3 см не е никакво отклонение,може да е от апаратоте,лекарите,позата ти по време на прегледа (да,тя е една,ама нали понякога сме по свити,друг път сядаме по на ръба на стола (ох как го обясних,разбра ме ...)) иии възможно е и да ти се е пишкало ,това също дава отражение.

Bubble , как няма да имаш контракции след такова напрежение и постояннен стрес ... Успокой се ... щом изследванията са ок. Аз като тръгна на преглед и всичко ми се е свило и съм адски притеснена ...

# 452
И аз днес съм в нервна криза.До обяд риташе....и оттогава чак преди малко леко почукване и ми се е свило сърцето.Свикнала съм да е активна по принцип.

# 453
Благодаря ви!
Не е от плацентата явно, гледаха я всичко беше добре.и секс не сме правили почти две седмици... не знам вече.

Аз получих кървене в 14 седмица след вземане на секрет за микробиология. Същата вечер беше 2-3 капки, сутринта като станах беше доста обилно ... какъв ужас преживях. Според жената която ме прие в болница вземането на секрет и кървенето било съвпадение ... така и не ми казаха от какво точно е било. Можело да е от ръбче на плацентата ... така и не разбрах. Аз съм с отрицателен резус фактор, говорих с една жена, тя каза че и двете и бременности са били по-тежки и в последствие се оказва, че децата са взели положителния резус фактор на баща си. Ужасно е, моето АГ ме уверява че ако кръвта е тъмна и е зацапване няма нужда от притеснение, но то няма как да не се притесняваш!

Между другото наистина се оказа плацентата, ма кой да види. 3ма лекари се изредиха докато един най-накрая се светна. Отлепване има съвсем лекичко в края.
И сега си лежа на системи в болницата и се чудя кой път да хвана... и обмислям варианти за самоубийство ако още веднъж нещо се случи с бебето... #2gunfire

Добре, а ти не си ли почиваш по принцип, как се е отлепила ... от контракции ли се получава така, от какво?

# 454
Благодаря ви!

Добре, а ти не си ли почиваш по принцип, как се е отлепила ... от контракции ли се получава така, от какво?
И аз това не мога да си обесня. В болничен съм, не работя, не чистя не готвя...цял ден лежа на дивана и резултата пак не е хубав.
Лекарите и те не знаят от кво се случва май. Но вече ще полудея. Знам,  че не съм нито първата, нито последната, камоли пък единствената с проблем, но вече ми е толкова нервно, че си мисля, че просто не ми е писано да имам бебе  Tired

# 455
Благодаря ви!

И аз това не мога да си обесня. В болничен съм, не работя, не чистя не готвя...цял ден лежа на дивана и резултата пак не е хубав.
Лекарите и те не знаят от кво се случва май. Но вече ще полудея. Знам,  че не съм нито първата, нито последната, камоли пък единствената с проблем, но вече ми е толкова нервно, че си мисля, че просто не ми е писано да имам бебе  Tired

И при мен не стана ясно как се е получило, даже не ми казаха, че е това на 100%.  Какви системи ти вливат, в коя болница си? А това, че не ти е писано, недей така да мислиш, всичко ще е наред и ще си гушкаме едни сладки малки бебоци Simple Smile

# 456
Аз да питам... как се справяте с тотааалното обездвижване с това лежане?
Аз бях няколко дни в болница, сега лежа вкъщи, но вече всичко ме боли. Схванаха ми се краката, гърба... всичко е от лежането, то е ясно
Аз ли нещо прекалявам в пазенето или..?
Ставам само до тоалетна,дори се храня полулегнала. Мъжа ми е роб...
Има ли някакъв ненатоварващ начин да се раздвижа или да си търпя?  newsm78

# 457
fffrrrr_bs, аз лежа вече трети месец и от обездвижването много ме болят кръста и гърба. Сутрин като стана правя леки упражнения в леглото, за да се раздвижа и след това съм по-добре. Предполагам,  че нещата ще стават и още по-зле с напредването на бременността Simple Smile.

# 458
Момичета как сте?Алисия,Нина,Бъблче??Бимба как са децата а и ти??
Губите ми се всички

# 459
Аз в последните дни не се спирам, зная че не е хубаво, но нямам болежки, шийката си е все така къса. Имам един проблемен зъб за който стоматоложката не знае какво да прави и ме праща на хирург той да прецени трябва ли да ми вади нерв. Мен много ме е страх т.к. досега не ми е вадено и се притеснявам от контракции.

# 460
Да ти кажа и аз не се спирам тези дни.Взехме си жилище и документи,нотариуси.Миналата седмица шийката беше 4.1 и аз като се юрнах  Rolling Eyes ама ще се поспра .Иначе за зъба....ако не те боли можеш ли да изчакаш?Няма да те лъжа,мен ме боли като вадят нерв....3...4 пъти са ми умъртвявали зъб.

# 461
сложиха някаква временна пломба и тя падна за няколко дни сега зъба е отворен, та трябва нещо да му се прави.

Честито за новата придобивка  bouquet

# 462
Благодаря  Hug
Попитай за някоя по здрава пломба...за да избуташ,но ако няма как ,смятам,че докторите ще изберат най-правилното лечение.Няма да се плашиш...това да е зора,както се казва.

# 463
Губите ми се всички
Аз уж поглеждам, но не остава време да се разпиша.

# 464
Губите ми се всички
Аз уж поглеждам, но не остава време да се разпиша.

Как са дечицата?Растат ли?
За мен днес е празник на майката.На всички майки-да сте здрави и все така борбени.На бъдещите майки-желая здрави дечица и много кураж!

Общи условия

Активация на акаунт