Лежащи мами - 38

• 49 176
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
До колкото знам, това е хормон, който е важен за една бременност. Това, че го приемаш означава, че организмът ти не произвежда достатъчно. Другите бременни, които не приемат утрогестан; прогестерон) си го произвеждат в достатъчно количество. Аз също пия, 3x2 и сега започвам да го намалявам като също ще остана на 2 таблетки вечер. Мен ме притеснява факта, че си изтрових черния дроб и утре ще питам дали може да го слагам вагинално.

Хормонът е важен за бебето и не си прави експерименти да не го взимаш Simple Smile

# 631
Момичета, със серклаж съм и приемам Утрогестан от началото на бременността (инвитро). След серклажа ми казаха да го пия по 2т вечер. Днес бях на преглед и разбрах, че трябва да го приемам до тридесет и някоя си седмица, но лекарката каза вагинално, ако МБ ми е чиста.
И това, което ме притесни е като каза, това са женски хормони, а бебето е момче...
Има ли значение дали ги пия таблетките или вагинално?
Дали вредят на бебето като е момче?
Някой с момче, който е приемал до края Утрогестан?
Нещо се шашнах сега за това...
А вероятността от преждевременно раждане по-малко ли те плаши?
На някои доктори изказванията за утрогестана не трябва да те плашат....има далеч по-важни неща, които да те притесняват.

# 632
Момичета, със серклаж съм и приемам Утрогестан от началото на бременността (инвитро). След серклажа ми казаха да го пия по 2т вечер. Днес бях на преглед и разбрах, че трябва да го приемам до тридесет и някоя си седмица, но лекарката каза вагинално, ако МБ ми е чиста.
И това, което ме притесни е като каза, това са женски хормони, а бебето е момче...
Има ли значение дали ги пия таблетките или вагинално?
Дали вредят на бебето като е момче?
Някой с момче, който е приемал до края Утрогестан?
Нещо се шашнах сега за това...
Не се шашкай мила, аз също съм на Утрогестан, бебето ми е момче, нищо му няма, а аз имам 10000% доверие на моето АГ!

# 633
Няма никакъв проблем!Това са хормони за теб,в началото ги пиеш за по-добре закрепяне на бебето,а вагинално-за шийката

# 634
Аз от началото на бременноста до края(36гс) бях на утрогестан 2х2 таблетки вагинално. Бебето ми е момче и е едно здраво,жилаво и много усмихнато дете. Голям бърборко стана той,събужда се през ноща и почва да гука,невероятно е чувството. Стягяйте се мами крайният резултат си заслужава всички болки,тревоги и страхове. Аз забравих всичко,сега отвреме на време се връщам назад в темата и чета какво съм писала и си викам,че всичките ми тревоги и сълзи са били напразно.Успех желая на всички Ви! Вярвайте и ще успеете bouquet

# 635
Здравейте момичета😀 сега се връщам от преглед, вече сме 2450гр в 34 г.с + 5. Шийката продължава да ми е 1 см. Продължавам с Утрогестан 2х1 вагинално още 2 седмици и го спирам, явно и аз ще си изкарам с него до края. Ваще бебоци как вървят и как се справяте с болежките, аз вече нямам място което те боли. До къде стигнахте с покупките?

# 636
Браво Деница  bouquet аз съм 32+2 и засега не ме боли и т.н.Не купувам нищо все още...тресе ме страха  Laughing кано не го усетя бебока 2-3 часа и почва един рев...знам че не ди помагам така,но какво да направя.Вчера я измерихме 2кг.Поздрави на всички  Hug

# 637
Браво, момичета, какви хубави големи бебчета Simple Smile, много се радвам. Вече сте почти накрая на пътя и ще видите бебчетата си скоро.
Само още малко  Hug

# 638
Аз и аз да кажа, последните два часа бая ме подръпва и понаболва, пих 2нош па, сега чакам, иначе утре съм на док, дано вс е ок и не ме прибере пак на системи...хич не ми действат добре тези болници на психиката...

# 639
Cvetno и вие напредвате, браво на момичето и аз изпадам в паника, когато не усещам помръдване по - дълго време. Всичко ще е наред не се притеснявай.👄

mladamama и при теб ще мине бързо времето, само търпение и вяра.💋
gnikolova92 всичко ще е наред. Ти в коя седмица си?💋

# 640
DenicaG, благодаря  Hug . И аз вярвам, че с търпение, вяра и позитивно мислене ще стигна до едни безопасни за бебето седмици.
Като ми е криво или имам някаква болежка, споделям тук, момичетата ми дават съвет и ми става по-леко. Благодаря на всички в темата. 

# 641
Cvetno и вие напредвате, браво на момичето и аз изпадам в паника, когато не усещам помръдване по - дълго време. Всичко ще е наред не се притеснявай.👄

mladamama и при теб ще мине бързо времето, само търпение и вяра.💋
gnikolova92 всичко ще е наред. Ти в коя седмица си?💋
31 към 32 почти...утре ще видя колко е голям вече бебока, въпреки че върви малко напред...ама си ми е доста притеснено...

# 642
Gnikolova....ние заедно си вървим  Hug абе друго си е да драснеш два реда във форума...олеква.Аз все си мисля,че.вкъщи ме мислят за луда  Laughing всяка вечер питам мъжа-Нали е добре бебо? Той казва -Да,спокойно...И аз-Обещай ми  Laughing Laughing всяка божа вечер...горкия Grinning

# 643
  • Варна
Малееее,и аз тва го питам всяка вечер....

# 644
Значи не съм сама  bouquet  Hug

Общи условия

Активация на акаунт