ОКТОМВРИЙСКИ МАМИ 2017

• 52 037
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
Моята позната беше доста активна пушачка през цялата бременност - по половин кутия на ден. Някъде бях чела, че и това е причина за внезапна детска смърт. Не ангажирам никой с мнението си, може би всеки трябва да си намери нещо, което да го стресне, за да спре цигарите, а в моя случай беше споменът за тази история. Стискам палци на всички да махате цигарите още при първа възможност. Simple Smile

Абсолютно е така. Ама понеже бях изчела тонове литература за тоз синдром и затова казвам. То и аз да имам познат, който да е минал през това и аз щях да съм наплашена..

# 556
Аз като разбрах че съм бременна започнах да намалявам цигарите пушех по три цигари на ден делях си ги 1 сутрин с кафе 1на обяд и 1 на вечря така бях около 5 дни и една сутрин станах повръщах много беше ми много гадно и РЕШИХ КРАЙ НЯМА ДА ПУША ВЕЧЕ  така ги отказах и сега ми е много лекичко и спокойно не ми се пуши и не ми е гадно ЧОВЕЧЕТО В МЕН Е ПО ВАЖНО За тези който не могат да ги откажат всеки път като посягате към цигарата помислете си за животът който носите във себе си. Успех на всички МОЖЕТЕ САМО ГО ПОЙСКАЙТЕ

# 557
Минавам само да ви споделя, че вчера бях на преглед. Вълнуах се страшно много. Но всичко е наред. Слава Богу! Има си сърчице малката точка. Гонихме я доста, за да мога да видя хубаво ,че тупка. Вече ме гледа с коремен ехограф. Обясняваше ми кога какво ми предстои- ж.к. и БХС. Но тъй като това е чак за Април си записах час отново, за да видим,че точица расте.
Ох, много е хубаво! Желая на всички ви лека и безпроблемна бременност!! Аз до края няма да съм спокойна. Само да стигна до края!!
Аз не пуша и нямам ткъв проблем. Сега ме ъчи, когато някой пуши около мен. Ама нали не казвам за бремеността не мога да мрънкам. Малко кафето ми липсваше отначало, но сега хич не ми липсва.
Лек ден на всички!

# 558
зДРАВЕЙТЕ, моят термин е на 23 октомври. Днес за първи път съм на лекар, ще видим какво ще стане , в 6та седмица съм. Имам един спонтанен аборт това лято и ми е малко притеснено. Исках да ви споделя , че този път много ми се гади от 5 дена съм като парцал, нищо не мога да правя...от сутрин до веччер ми е зле, а трябва да работя. От всичко ми се гади, два пъти повръщах, отвратително положение. Снощи ходих до аптеката и ги попитах за някакво хапче, хомеопатично...дадоха ми КОКУЛИН , на БОАРОН...след 2хапчета бях нов човек. Дано да помогне на някой , като споделям тук.

# 559
зДРАВЕЙТЕ, моят термин е на 23 октомври. Днес за първи път съм на лекар, ще видим какво ще стане , в 6та седмица съм. Имам един спонтанен аборт това лято и ми е малко притеснено. Исках да ви споделя , че този път много ми се гади от 5 дена съм като парцал, нищо не мога да правя...от сутрин до веччер ми е зле, а трябва да работя. От всичко ми се гади, два пъти повръщах, отвратително положение. Снощи ходих до аптеката и ги попитах за някакво хапче, хомеопатично...дадоха ми КОКУЛИН , на БОАРОН...след 2хапчета бях нов човек. Дано да помогне на някой , като споделям тук.
На мен ми предложиха Емил и Деган, но аз не смея и си търпя. А и личната ми каза в много краен случай да вземам хапче, все пак не съм болна и това не е ненормално състояние..Тъй като и на мен ми е много зле, ми пуснаха болничен, иначе не бих могла да изкарам на работа в това състояние...Всички казват, че в 12 седмица ще мине и ще забравим за всичките неразположения.

# 560
Съжалявам ,но моето не се търпи! Пък и хомеопатично то средство ,не виждам защо да не си помогна😊 не мога да си Взема болнични,защото работя за себе си☺. За мен да ти изпишат деГан и да ти кажат само в краен случай е много по-неправилно и нередно,отколкото хомеопатично лекарство...но всеки сам си решава, аз избирам да не го търпя това😄

# 561
Върнах се от преглед...ще си полежа у дома до края на 3 месец.  Tired Още го има отлепването, но бебче е добре. Вече 15мм. Сърчицето тупка и го слушахме на доплер. След 2 седмици пак съм на преглед и до тогава пълен покой.

# 562
Съжалявам ,но моето не се търпи! Пък и хомеопатично то средство ,не виждам защо да не си помогна😊 не мога да си Взема болнични,защото работя за себе си☺. За мен да ти изпишат деГан и да ти кажат само в краен случай е много по-неправилно и нередно,отколкото хомеопатично лекарство...но всеки сам си решава, аз избирам да не го търпя това😄
Разбира се, че всеки сам си решава на кого да вярва - на лекаря си, на фармацевта в квартала или на някоя приятелка Simple Smile) Аз просто споделих моя опит с препоръките към този момент. Все пак най-важното е да се чувстваме ние добре Simple Smile

# 563
Деган няма нищо общо с Кокулин и не могат да се сравняват изобщо. Първото е тежка артилерия, да не говорим, че се прилага венозно. Другото го изписват и на бебета.

# 564
Аз без да искам пуснах новата тема, докато я правех, но най вероятно ще ми я изтрият, защото трябва първо да изпишем старата! Така че моля да не пишете в нея!
Който иска може да ми пише термина си, за да го добавя на първа страница!

# 565
По принцип и аз съм привърженичка на хомеопатията и преди да забременея само с това съм се лекувала, както и с бабини лекове (чайове, мед, сода, чесън) Но не бях чувала за Кокулин, а днеска задължително ще го пробвам. Дано наистина да има ефект и ми подейства. Че вече от ядене на бисквити и солети ми горчи в устата. Вчера след вечеря получих и киселини (а доста рядко получавам)  Sick то лошо мистана, после тамън ми минаха като огладнях, но ми се догади от глада и едвам изхрупах един сухар и си легнах гладна. Ноо нищо каузата е по-важна от всичко.

Ох, а тук на работа има всякакви миризми, ароматизатори, пушачи, парфюмирани и направо полудявам  #Crazy

Дано на всички да ни минава по-скоро и да се радваме с пълни сили на бременеенето!

# 566
  • София
Вомитусхил също е хомеопатично, пак против повръщане.

# 567
Десинце,
Сега видях новата темичка - много е хубаваааа!
Дано скоро изпишем старата тема и да напълним новата само с положителни емоции!

# 568
Аз четох и за това Emil,в упътването пише, че е особено подходящо за бременни...Тук някой беше писал и за лукчета, че и това пробвах....помага. аз сега ям само сухари и сирене...нищо друго не мога а хапна,само мисълта за всякаква храна е ужасна

# 569
Искам да помоля момичето, което ще прави новата тема да  добави ник нейма ми в началото за да може повече момичета да се присъединят към Facebook групата.

Добавянето става като ми пратите съобщение с  email-а с който влизате в профилите си ... също така може и да ми напишете имената си ,добавям ви в приятели и пращам покана.

Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт