ОКТОМВРИЙСКИ МАМИ 2017

• 51 762
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
Всички сме на лекар тази седмица,значи! Grinning  Joy Hug Hug
 Да пишете ,мами!
Вие как сте ? Вие ли ви се свят?Гадене? На мене днеска ми се плаче ,голям хормон ме е ударил ..  Grinning  Embarassed Embarassed Embarassed

# 91
  • Варна
Оххх аз със световъртежи имам проблеми отдавна, затова и в началото не мислех, че има нещо, но вече се успокоих, че си е от бременността, спрях всички лекарства и засега съм що годе добре. Simple Smile За гаденето също и преди ми се е случвало, но сега наистина усещам как от миризми (най-вече парфюми) ми се догажда...

# 92
Здравейте, бъдещи октомвриийски мами ! Желая ви много лека бременност и здрави бебчета на финала Simple Smile
И аз съм от Октомврийки 2016. Моят термин също беше 7ми октомври. Няма да забравя как след няколко отрицателни теста видях съвсем въображаема бледа черта, но бях толкова сигурна, че съм бременна  Heart Eyes Деси, толкова се радвам, че те виждам тук! Hug
Пожелавам ви много положителни емоции и розов, пухкав финал за всички Simple Smile

# 93
Момичета , кога да отида на лекар ? Днес ми е 3ти ден закъснение с 3 положителни теста . Дали да не отида в понеделник - ще ми е 5 ден закъснение, може ли да се види нещо ?

# 94
Ами ...аз на 2-ри ден закъснение (четвъртък) си направих теста,и видях 2-те чертички,обадих се веднага на лекаря ми,и той ми каза да изчакам още няколко дни ,за да може направо като отида да съм към 5-6 та г.седмица ,и да можем да чуем (дай боже!) пулсът на бебето. Сега във вторник ще отида. : ) Най-добре се обади да попиташ,или направо отивай . Лека бременност ти желая! Simple Smile  Hug Hug

# 95
Ами ...аз на 2-ри ден закъснение (четвъртък) си направих теста,и видях 2-те чертички,обадих се веднага на лекаря ми,и той ми каза да изчакам още няколко дни ,за да може направо като отида да съм към 5-6 та г.седмица ,и да можем да чуем (дай боже!) пулсът на бебето. Сега във вторник ще отида. : ) Най-добре се обади да попиташ,или направо отивай . Лека бременност ти желая! Simple Smile  Hug Hug

Благодаря много . На теб също ♥♥

# 96
Добре дошли на всички нови бремелинки. Пожелавам пухкав и здрав финал.  Hug При мен за съжаление 1ви преглед чааак 10-11 седмица да не кажа 12та. Понеже където живея до 3 месец не се смятя за бременост.

# 97
Ужас! Аз бих се побъркала,ако трябва да чакам до 12 седмица. Аз съм утре и ще съм 5 с. и 3 дни.

# 98
  • В света на диска
Как сте, майчета, усещате ли симптоми, аз сякаш от 5 дена не, вече до доки ще изкукуригам съвсем и умората ми поутшумя... малко, появи се снощи едно много обилно течение все едно съм се напишкала, в началото бистро и воднисто, после, заприлича на това, като при овулация, откачих, четох че е нормално, обаче попаднах на това, че може да е амниотична течност и сън не ме лови, доки без преглед по телефона, вика... нормално е, не ми се гади, преди леко ми се гадеше основно вечер, сега само газове излизат отгоре.... Ужасно е, чета за запек, при мен наопаки, на път съм до прегледа да откача, миналия път,  на 5та гс и 1ви ден, го изгубих, утре е въпросния и 1ви ден, много съм наплашена, а и симптомите отшумяха, мили мами пак се наоплаках, споделяйте, вие как сте, какво усещате, чета Ви и се усмихвам, надявам се на щастлив финал на всички до края

# 99
Ох момичета днес така ме боли кръста направо не помня с предната бременост така да съм била в начаотО. Нормално ли е и така ми се лежи ох....

# 100
  • В света на диска
Karolin и мен, от време на време ме прорязва... дано е нормално, казват, че е нормално

# 101
Здравейте и от мен октомврийски мами с пожелания за лека бременност.И аз видях двете чертички макар,че втората беше бледичка.Отидох на лекар и бременността беше потвърдена и термина ми е на 4 октомври.

# 102
Как сте, майчета, усещате ли симптоми, аз сякаш от 5 дена не, вече до доки ще изкукуригам съвсем и умората ми поутшумя... малко, появи се снощи едно много обилно течение все едно съм се напишкала, в началото бистро и воднисто, после, заприлича на това, като при овулация, откачих, четох че е нормално, обаче попаднах на това, че може да е амниотична течност и сън не ме лови, доки без преглед по телефона, вика... нормално е, не ми се гади, преди леко ми се гадеше основно вечер, сега само газове излизат отгоре.... Ужасно е, чета за запек, при мен наопаки, на път съм до прегледа да откача, миналия път,  на 5та гс и 1ви ден, го изгубих, утре е въпросния и 1ви ден, много съм наплашена, а и симптомите отшумяха, мили мами пак се наоплаках, споделяйте, вие как сте, какво усещате, чета Ви и се усмихвам, надявам се на щастлив финал на всички до края

Само мисли позитивно!!!! Знам ,че е ужасно трудно,аз също се плаша от кухо яйце и много други неща,но трябва да сме позитивни! В момента в който започнеш да ги мислиш тези лоши неща,старай се да ги изгониш! Веднага сменяй мислите ,не чети по форуми и т.н. Всеки организъм е различен ,един с един не си прилича ,дискомфорта е факт неуспорим.Трябва да сме позитивни! Няма да натъжаваме бебчетата я .. Wink
Всичко ще е наред и в края на тази седмица всички ще напишем колко сме щастливи от факта,че сме чули сърчицата на чудесата в нас : )  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 103
Колко силно се надявам и вярвам, че всичко този път ще е наред! Пожелавам го от сърце на всички момичета! За мен това е четвърта бременност, от които само една е завършила със щастлив край!  Hug  Hug  Hug

# 104
Значи не се притеснявай всичко, което става с теб е нормално. Течението също, това с гаденето не го мисли, на мен до 3ти месец само да помириша парфюм и ми се повдигаше, но не съм повръщала. Радвай се, че нямяш оплаквания. Не го мисли и си бременей спокойно. Hug

Общи условия

Активация на акаунт