ОКТОМВРИЙСКИ МАМИ 2017

• 51 765
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
А нормално ли е да имам 37 температура направо съм Забравила всичко  Rolling Eyes

# 106
Мисля, че е нормално. Все пак, все едно има чуждо тяло в теб и тялото ти почва да се бори да те излекува. Все едно си болна  Wink

# 107
Момичета, днес ходих на лекар и не видя нищо . 5ти ден закъснение рано ли е ? Вика ме след една седмица чак , ще се побъркам дотогава Sad

# 108
И аз току що се връщам от лекар и при мен така каза че било рано и след 4 пет дни пак да отида и каза че при моето закъснение от от 6 дни трябва уж да се види ама било рано Да нр се притеснявам ми вика за сега а аз съм на тръниииии ,но вярвам че бебчо ще се покажее

# 109
Каролин , значи сме подранили с теб Simple Smile  другата седмица пак .

# 110
Здравейте момичета. Миналата седмица видях и аз чертичките два пъти. Всъщност винаги съм си мислила как ако разбера че съм бременна ще скачам до небесата, а то нищо... никаква емоция, даже си казах ''и сега какво.. аз съм си същата'' хахах явно не мога да го осъзная още. Във вторник съм на лекар и се притеснявам, защото и аз имам болки като по време на цикъл, но пък все едно усещам и яйчниците да ме болят. Четох статия някъде из нета че това не било добре, но пък тук казвате че е нормално, дано да е наистина така. Леко бременеене пожелавам и октомври да се радваме на щастливи бебчета! Heart Eyes

# 111
Имах болки като от цикъл до чевърти месец Peace

# 112
Каролин , значи сме подранили с теб Simple Smile  другата седмица пак .

Трябва всичко да е наред нали:)
Ей сега си направих тест пак чертата вече изобщо не е бледа ами си е досущ като другата ох дано.....

# 113
Каролин , значи сме подранили с теб Simple Smile  другата седмица пак .

Разбира се, просто нашите са по-срамежливи и се крият повече 😬😬😬
И моята лекарка видя нещо , което нарече като проблясък , но аз съм първа бременност и нямам идея какво говори 😬

Ще взема и аз да си купя още един тест после

# 114
Каролин , значи сме подранили с теб Simple Smile  другата седмица пак .

Разбира се, просто нашите са по-срамежливи и се крият повече 😬😬😬
И моята лекарка видя нещо , което нарече като проблясък , но аз съм първа бременност и нямам идея какво говори 😬

Че има светлинка и някой скоро ще се появи като си спомням с първата ми бременост преди ехее колко години пак така беше сега като се сещам до 14 ден не се видя малката пикла Simple Smile

# 115
Дано 🙏🙏🙏

# 116
Рано е още да се види. Спокойно момичета. А това с болките не се притеснявайте, матката започва да се разширява, напълно нормално, после и кръста и така  Crazy

# 117
 Heart Eyes супер дано си права и знам че си права Hug

# 118
Преди малко бях при доки, видя се плоден сак и всичко изглежда наред. Изписа ми две неща-Дуфастон и нещо с фолиева киселина. След около месец ще се видим пак,ще започна ЖК и ще определим дата за серклажа.

# 119
  • Варна
От много четене почнах да се шашкам май при всяко странно нещо.. Преди малко трябваше да стоя наведена за известно време (да броя едни документи на работа) и в неестествена поза. Зави ми се свят (с което вече свикнах), но и ме заболя долу вдясно мн силно при ставането.. чудя се дали е притеснително, защото ми е първа бременност и всичко ми е ново..

Общи условия

Активация на акаунт