ОКТОМВРИЙСКИ МАМИ 2017

• 51 769
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте,мили мамчета!
Днес и аз отидох на лекар.7-ми ден закъснение ми е .Човека ми каза "Ами честито! " / 5 мм сме големи около 5-та г.с. ... и толкова! чак на 21-ви да отида отново евентуално да чуем тонове.
Май малко съм разочарована ,очаквах повече Grinning Говорих с позната ,която наскоро ходи при него ,но нещата завършиха по друг начин при нея ,и тя ми каза че щом ме е опаткал едва ли не с две изречения ,значи всичко е наред.  newsm78 newsm78 #Crazy
Трябваше ли да очаквам повече? Не знам .... Нещо май почвам да се побърквам ми се струва ... Grinning

Прегръдки!

# 121
  • В света на диска
Мирела... Честито и сърчице следващия път, термин?
Каролин температурата е нормална, 37-37.6 е нормално за бременилки.
Моя преглед чак на 20, едва ли ще издържа, болките явно тормозят всички ни, през час съм у WC,  да гледам за кръв...
Ох исках повечко видени сакчета и размери, нищо другата седмица

# 122
Мирела... Честито и сърчице следващия път, термин?
Каролин температурата е нормална, 37-37.6 е нормално за бременилки.
Моя преглед чак на 20, едва ли ще издържа, болките явно тормозят всички ни, през час съм у WC,  да гледам за кръв...
Ох исках повечко видени сакчета и размери, нищо другата седмица

Ами да ти кажа аз няма да се сдържа и се записах за петък дано се види този път бебчо

# 123
Кой друг ходи на лекар или ще ходи тази седмица,разказвайте Как е минало

# 124
Мили бъдещи мама,искам да ви успокоя,болките са нормални,миналата година горе долу по същото време и аз имах същите притеснения,болеше ме и си мислех "е явно няма да се получат нещата" ами не бях права,болки като пред цикъл имах почти до 6 месец.Що се отнася до прегледите,раничко е,аз отидох след седмица закъснение,казаха ми,че за съжаление не е бременност а се виждало кистичка,аммм кистичката ми се роди на 15.10.2016,така че спокойно,всичко ще е наред!

# 125
Аз днес ходих на лекар. Отначало неможа да види нищо и за минута се изплаших, после го ''откри'', 8мм и по нейните сметки и съм в 5-та седмица (по моя сметка също), само ме притесни че първо ми каза че не е влезнало в матката newsm78 но после каза че всичко е нормално и сега не знам обърка ли се и после да си видя нормално нещата или наистина не е влезнало още в матката. Аз по принцип имам хемороиди и трудно ходя по голяма нужда, лекарката каза че не е добре в началото да имам запек (напъните били опасни) и ми предписа дуфалак. След 10 дни ще я посетя пак за подробности и дай боже всичко да се развива нормлно.

# 126
Аз днес ходих на лекар. Отначало неможа да види нищо и за минута се изплаших, после го ''откри'', 8мм и по нейните сметки и съм в 5-та седмица (по моя сметка също), само ме притесни че първо ми каза че не е влезнало в матката newsm78 но после каза че всичко е нормално и сега не знам обърка ли се и после да си видя нормално нещата или наистина не е влезнало още в матката. Аз по принцип имам хемороиди и трудно ходя по голяма нужда, лекарката каза че не е добре в началото да имам запек (напъните били опасни) и ми предписа дуфалак. След 10 дни ще я посетя пак за подробности и дай боже всичко да се развива нормлно.
А как ви прегледаха- вагинално или по другия начин? 😊 Не се притеснявайте, мислете си само хубави неща и ще видите, че всичко ще бъде наред. Леко бременеене 🤗🤗🤗

# 127
Добър ден на всички мамита с термин октомври  Heart Eyes
Пожелавам ви леко бременеене  Hug
Поздрави от бъдеща мама която е в 5-тата седмица.

# 128
А как ви прегледаха- вагинално или по другия начин? 😊 Не се притеснявайте, мислете си само хубави неща и ще видите, че всичко ще бъде наред. Леко бременеене 🤗🤗🤗
Вагинално. Позната мед. сестра ми каза да не давам да ме гледат вагинално защото може да навреди на зародиша. Както и да е аз нищо не казах на жената все пак се води добра лекарка и би трябвало да разбира повече.

# 129
Здравейте мами! Не бях сигурна в коя тема да пиша, надявам се че съм на правилното място. Бременна съм в 6-та седмица. В петък на 03.02. получих обилно кървене. Лекарят ми ви постави инжекция с прегнил. Кръвотечението спря още вечерта. Днес бях на преглед. Казаха ми, че плодът е жив и че има хематом, който трябва да се резорбира. Имате ли представа колко време отнема това резорбиране? Докторът ми каза, че шансът е 50 на 50.

# 130
Момичета , имам някакво жълто течение . В 5та седмица съм и ме е страх ужасно Sad на лекар съм чак в понеделник , случвало ли ви се е ....

# 131
Ако нямаш сърбеж значи всичко е ок.

# 132
Ако нямаш сърбеж значи всичко е ок.
Нямам . Но е страшничко . 🙏🙏🙏🙏 преди беше бяло течение , което смятах за нормално, но като си сменя цвета , започват терзанията 🙏

# 133
Здравейте мами! Днес бях на гинеколог, с 10-дневни закъснение и 3 положителни теста, но доктора не можа да види нищо, както с коремен ехограф, така и с вагинален. Това много ме притесни, възможно ли е да е извънматочна бременност? Как всъщност се констатира извънматочната бременност? Иначе нямам никакво гадене, само гърдите ми са наедрели и напрегнати, по-скоро апетита силно ми намаля. newsm78 Много ми е неспокойно. Каза да отида след 2 седмици, пак да ме види.

# 134
Здравейте мами! Днес бях на гинеколог, с 10-дневни закъснение и 3 положителни теста, но доктора не можа да види нищо, както с коремен ехограф, така и с вагинален. Това много ме притесни, възможно ли е да е извънматочна бременност? Как всъщност се констатира извънматочната бременност? Иначе нямам никакво гадене, само гърдите ми са наедрели и напрегнати, по-скоро апетита силно ми намаля. newsm78 Много ми е неспокойно. Каза да отида след 2 седмици, пак да ме види.

Спокойно, не се притеснявай все още е рано. До 1 седмица ще се види всичко. Успех и пухкав финал  Hug

Общи условия

Активация на акаунт