ОКТОМВРИЙСКИ МАМИ 2017

• 51 780
  • 728
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте мами! Днес бях на гинеколог, с 10-дневни закъснение и 3 положителни теста, но доктора не можа да види нищо, както с коремен ехограф, така и с вагинален. Това много ме притесни, възможно ли е да е извънматочна бременност? Как всъщност се констатира извънматочната бременност? Иначе нямам никакво гадене, само гърдите ми са наедрели и напрегнати, по-скоро апетита силно ми намаля. newsm78 Много ми е неспокойно. Каза да отида след 2 седмици, пак да ме види.

Спокойно, не се притеснявай все още е рано. До 1 седмица ще се види всичко. Успех и пухкав финал  Hug
с 10-дневно закъснение мислите ли, че е нормално да не се види......при другите мами след 5-6 дневно закъснение и се е видяло сакче..... #Crazy Дали да отида и при друг гинеколог?

# 136
Не при всички се вижда след 5-6 дни закъснение . При мен нищо не се видя на 5тия ден от закъснението. Днес пак съм на преглед - 9 ден от закъснението и ще видим какво ще стане  Grinning

Изчакай още  една седмица и пробвай пак

# 137
Не при всички се вижда след 5-6 дни закъснение . При мен нищо не се видя на 5тия ден от закъснението. Днес пак съм на преглед - 9 ден от закъснението и ще видим какво ще стане  Grinning

Изчакай още  една седмица и пробвай пак

Дано да се зарадваш  Simple Smile....пиши моля, какво е станало

# 138
Дано , да . Ще пиша по-късничко , че съм чак от 5 на преглед  Heart Eyes

# 139
  • В света на диска
Здравейте момичета, пиша след АГ, та имах сутринта по бельото капки кафява кръв, цял ден после нищо, отидох на доки, бях уплашена преди това, сега два пъти, първо не ни намери, после :Дааа има Ви, 4с.и 6д.,11мм,с коремен ехограф, най хубавото чувство, каза че болките не са нормални, аз смятах, че съм 5та седмица и 5 ден, та плод не видяхме, моля се аз да смятам грешно,... Излязох по уплашена, от колкото влязох.... При вас как са нещата.
Майче ще видиш сакче, спокойно

# 140
Ми кървенето не е хубаво
 Защо не ти е изписала нещо?

# 141
  • В света на диска
Иьписа ми урогетран, нош па, повече ме тревожат сметките, че не излизат, а от там и кървенето сутринта

# 142
Иьписа ми урогетран, нош па, повече ме тревожат сметките, че не излизат, а от там и кървенето сутринта
Да ти кажа не знам дали и моите сметки излизат.. в 5 седмица съм и лекарката каза така, но пък и се видя малък за 5 седмици (8мм) и каза че най-вероятно съм заченала след овулацията (към 13-ти януари) за това е било нормално. Може би ти си заченала по-рано не се знае.. само времето ще покаже. Аз гледам да не се замислям за тези неща и да се притеснявам излишно, гледам супер позитивно на нещата така че не се притеснявай и се радвай на новината че си бременна. Колкото  до болките и аз ги имам и пия но шпа, нормално е матката ти се разширява.

# 143
Здравейте , днес ходих на лекар - видяхме сакчето , в края на месеца съм пак за да видим и бебето . Притеснява ме, че веднага след като си тръгнах ми се появи кафеникаво зацапвате  Sad  гледа ме коремно . Много странно , кажете че не е нищо сериозно .

# 144
  • Straldza, Yambol, Bulgaria
Здравей те мацки аз съм новия кабинет вчера кръвен тест днес пиклив с не много наситена чертичка
Все едно не е моето тяло,вечер се потя като прасенце нормално ли е?

# 145
Момичета нещо ми прицапа капка кръв ей сега като излязох от душа сега нямам нищо оффф трябва ли да се тревожа даже не беше капка ами нещо съвсем малко

# 146
Момичета прекалено мното се вглеждате. Каролин някой от хормоните сигурно е нисък. Говори с АГ-то ти да ти пусне изследвания и да ти предпише нещо.

# 147
Момичета прекалено мното се вглеждате. Каролин някой от хормоните сигурно е нисък. Говори с АГ-то ти да ти пусне изследвания и да ти предпише нещо.

Аз уж да ти кажа по не се  вглъбявам защото ми е втора бременост и през първата имах леко зацапване даже аз успокоявам младите Майчета с такъв въпрос че е нормално и няма проблем а в същия момент какво се впрегнах незнам.Благодаря ти утре съм на лекар.

# 148
Мами, моля Ви, някоя от Вас ако знае, да сподели какво трябва да се следи за извънматочна бременност...С 11-дневно закъснение съм, а доктора не успя да види сакче...

# 149
  • София
Здравейте, включвам се от септемврийските мами да ви следя, че съм с термин 29.09.
Лека бременност на всички. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт