ОКТОМВРИЙСКИ МАМИ 2017

• 51 780
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте тъкмо се връщам от лекар оффф така с коремния видезон нищо не видя и ми казва" а тука не сме добре" и тогава реши да ме види с вагиналния каза ми че не е нормално при 13 дни закъснение нищо да не се види та така погледна ме с вагиналния ох и се видя сакчето но не видя бебчето и ми каза че най вероятно става въпрос за по късна овулация и бебчо е на по малко дни което е много странно защото винаги си ми е била в норми овулация та каза ми че един вид е на около 4-5 дни закъснението, каза че е важно че сакчето е в матката което е добре и ме вика след 14 дни.Така ми е притеснено дано всичко е наред и се развива нормално

# 151
Здравейте тъкмо се връщам от лекар оффф така с коремния видезон нищо не видя и ми казва" а тука не сме добре" и тогава реши да ме види с вагиналния каза ми че не е нормално при 13 дни закъснение нищо да не се види та така погледна ме с вагиналния ох и се видя сакчето но не видя бебчето и ми каза че най вероятно става въпрос за по късна овулация и бебчо е на по малко дни което е много странно защото винаги си ми е била в норми овулация та каза ми че един вид е на около 4-5 дни закъснението, каза че е важно че сакчето е в матката което е добре и ме вика след 14 дни.Така ми е притеснено дано всичко е наред и се развива нормално
Не се притеснявай, важното че сте видели сакче.....при мен дори с вагинален, пак доктора не видя сакче....трябва да отида на 23.02 пак на предлед. Дотогава  #Crazy ....притеснявам се много

# 152
Не се притеснявай, важното че сте видели сакче.....при мен дори с вагинален, пак доктора не видя сакче....трябва да отида на 23.02 пак на предлед. Дотогава  #Crazy ....притеснявам се много

Колко ти е закъснението на теб

# 153

Колко ти е закъснението на теб
Днес 11-12 ден

# 154
Каролин , и при мен вчера беше същото - видя сакчето , а бебето в края на месеца ще го видим , въобще не се притеснявай .  В края на месеца като отидем всичко ще е наред . Отпусни напрежението 👍👍 и аз съм по принцип с нормална овулация и още не се видя бебето

Дилиана , защо не пробваш с друг лекар. Няма какво да губиш, ако пробваш. Може пък този да не вижда нищо. Не съм сигурна, че трябва да мислиш веднага за извънматична и да се самонавиваш . Виж мнението на още един лекар.

# 155
Каролин , и при мен вчера беше същото - видя сакчето , а бебето в края на месеца ще го видим , въобще не се притеснявай .  В края на месеца като отидем всичко ще е наред . Отпусни напрежението 👍👍

Дилиана , защо не пробваш с друг лекар. Няма какво да губиш, ако пробваш. Може пък този да не вижда нищо. Не съм сигурна, че трябва да мислиш веднага за извънматична и да се самонавиваш . Виж мнението на още един лекар.

Така е да  Hug

# 156
Е вие поне можете да отидете, аз тепърва трябва да ходя до gp-то, а няма свободни часове, и да ме препоръча на болницата, в която искам да раждам. Та има да си почакам поне още месец.  Crossing Arms

# 157
Здравейте момичета! Записвам се и аз Grinning
Пожелавам на всички пухкав и ревящ финал през октомври 2017

# 158
  • Straldza, Yambol, Bulgaria
Стискам палци на всички
днес си пуснах втори кръвен тест и ми е спокойно ,няма неразположения ,доста ми е притеснително
Има ли някоя така? Cry

# 159
Стискам палци на всички
днес си пуснах втори кръвен тест и ми е спокойно ,няма неразположения ,доста ми е притеснително
Има ли някоя така? Cry
Хем ти е спокойно, хем ти е притеснително Grinning Радвай се, че нямаш неразположения и гледай напред!

# 160
  • Straldza, Yambol, Bulgaria
Стискам палци на всички
Има ли някоя така? Cry
Хем ти е спокойно, хем ти е притеснително Grinning Радвай се, че нямаш неразположения и гледай напред!
да но ми е първа бременност и мечтано от 7 години

# 161
Много добре те разбирам, минала съм от там Hug

# 162
Блонди, ако говориш за симптоми , нямам нито един още Simple Smile

# 163
diliana_dsp , пускала ли си кръвен тест? Доколкото зная при него може да се разбере. Ако искаш пробвай с него.
А ако питаш мен недей си набива излишни филми, защото аз на 13.01. отидох на преглед и ми казаха, че съм в 8г.с., а по мои сметки тогава трябваше да съм в 11г.с. Но при мен филма е, че ми е супер нередовен цикъла, и нямам никаква представа кога ми е овулацията.

# 164
  • Варна
Здравейте, днес беше и моя преглед, само вагинално ме погледна и се видя, че има сакче в матката, след 10 дни ще ходя пак, за да чуем и сърчице. Гинеколожката каза, че засега всичко изглежда наред, но през 10 дни щяло да трябва да се виждаме, за да следим дали вс е наред. Честно казано малко ме притеснява да ми правят изследване с ултразвук през 10 дни, чела съм, че не е добре повече от 2-3 пъти за цялата бременност.. Вие какво мислите? Също така има ли други октомврийски мами от Варна? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт