ОКТОМВРИЙСКИ МАМИ 2017

• 51 789
  • 728
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте . Записвам се и аз в групата на октомврийските мами Grinning Със закъснение 17дни , 3 положителни теста и днес бях на преглед .Видя се сакче ,в 6г.с. ,в края на месеца пак съм на преглед. Втора бременност ми е ,от септемврийски мами 2010г бях .Сега ,по мои изчисления термина ще е около 3.10.2017 . Общо взето се чувствам добре ,гади ми се сутрин и ме болят гърдите ,но съм добре .
Пожелавам на всички лека бременност и сладки бебенца на финала  Hug

# 166
Добре дошли  Hug. Леко бременеене и пухкав финал  bouquet

# 167
  • Varna
Здравейте и от мен. Днес и аз видях 2-те чертички на 1 ден закъснение. На преглед съм на 24 чак, но засега нямам притеснения. За мен е втора бременност, каката е мартенче през 2015. По назад питаше някой, аз също съм от Варна

# 168
Мами, моля Ви, някоя от Вас ако знае, да сподели какво трябва да се следи за извънматочна бременност...С 11-дневно закъснение съм, а доктора не успя да види сакче...
При съмнения за извънматочна бременност се следи как нараства за 48 часа хормонът бета ЧХГ. За 48 часа трябва да удвои стойността си. При извънматочна нараства с по-бавен темп. 

# 169
Добро утро,Мами!! Hug
Как сте? (освен притеснението) Как се чувствате?
Мене такъв мързел ме е обвзел... на работа направо едвам издържам ... Нищо  не ми се прави освен да стоя и да чакам 21-ви да дойде и да отида да видя бебока...Близките ми около мен ме врънкат да мисля да сватба и т.н. какво ще правим а  на мене хииич не ми занимава с такива неща . #Crazy Едно ми беше депресирано последните 2 дни ... ама гледам да се успокоявам .. Гаденето поне не е толкова изразено вече ,ама едно течение се появиии та се нетрае...  newsm78
Вие как се справяте с неразположенията ?
Поздрави на всички  Hug Hug Heart Eyes

# 170
  • Varna
Аз нямам никакви неразположения, и се надявам така да си остане де. С предната бременност нямах абсолютно никакви симптоми. Само малко повече ми идва умората, но то е заради каката по скоро 😊

# 171
Разбирам те, напълно .  Абсолютно никакви симптоми , което не е лошо мисля 😬😬😬 Лошото е, че въобще не ми се яде .

# 172
А защо да е лошо, че не ти се яде?  newsm78. Да знаете, че митът, че ядете за двама сега не е верен. Нормалният дневен прием на калории се увеличава едва с 500.

# 173
  • Варна
Аз съм чувала, че е даже само 300 калории увеличението, и то в напреднала бременност. И аз се чувствам долу-горе добре, ту ми се яде, ту не, но сутрин много изгладнявам изведнъж, през деня вече не толкова... Кажете си мнението за ехографа де.. вреден ли е наистина? Simple Smile

# 174
Ами аз знам, че е вреден все пак е облъчване.  Wink

# 175
  • В света на диска
Момичета симптоми никви, и никакви капки, даже и болки днес няма, а не съм пила нош па, в понеделник ще го купя чак, ей тъй ако ми се повдигне, ама мисля, че е от нерви и гърдите не са ми напрегнати, което провокира, нервите...
Аз четох на няколко места, че калориите са около над 100 в ранна бременност, няма да се търкаляме я

# 176
  • Варна
Ами аз знам, че е вреден все пак е облъчване.  Wink

Значи не трябва да се съгласявам през 10 дни да ме гледат, ако всичко е наред де.. То пък ако е наред, не би трябвало да ме карат.. Че и вагинално... вече би трябвало коремно да става само според мен...   Thinking

# 177
Ми де да знам защо е лошо Simple Smile  мислех, че трябва да се храня повече 😬😬😬 не един път на ден и то вечер

# 178
Имам леки неразположения, но са в рамките на нормалното. Болят ме гърдите и са огромни  #Crazy, много ми се спи, но аз по принцип съм поспалива, понякога ми е лошо, но не съм повръщала, ходенето до тоалетна ми е проблем.

# 179
Момичета имамо проблем ей сега получийто едно кафеникаво зацапване оле много съм притеснена newsm78

Общи условия

Активация на акаунт