ОКТОМВРИЙСКИ МАМИ 2017

• 52 037
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
Някоя от вас да е пъпчаса откакто е бременна?? Аз съм ужас! Търкам се с разни препарати и не мога да ги уморя тези пъпки.

С предната бременност бях като болна от шарка. Грозна работа, а все ми казваха, че жените ставали много красиви през бременността. Аз бях.. дебела и пъпчасала  Tired

# 586
И аз пъпчасах доста  Cry Но  ме спасява мицеларната вода на Гарниер за мазна и смесена кожа. Много съм доволна.

# 587
+1 за пъпките, никога не съм имала толкова, и все гадни и болят!

# 588
Аз днес ходих за първи път на лекар. Видя голям плоден сак, който каза че не е празен. Но не можа да засече пулсации. Каза било рано/6с/ и на 14ти пак ще съм на лекар. Междувременно ми изписа дуфастон 2*1, но шпа при нужда, аспирин протект 1/48часа . Това всичко , заради мисед аборта ми лятото....Нормално ли е , според Вас? Моля , някой с моя опит да сподели...че от този дуфастон имам много лоши спомени.

Аз съм на утрогестан 3х2 вагинално и но-шпа при нужда, заради отлепяне на плодния сак в 5г.с., не знам каква е разликата между двата препарата, но при мен сега всичко е наред, днес бях отново на преглед. Четох из форумите, че утрогестана също се препоръчва при предишни аборти или проблемна ранна бременност.
Моят съвет е да се посъветваш и с друг лекар

# 589
Привет на всички, записвам се и аз  Party

Много съм развълнувана, но не смея да се радвам още. Бях с ангина  и сега съм на нокти, пък и ме е страх, че е много рано.

Таман изядох един морков след двете черти онзи ден и докато го дъвчех, попаднах и на тема за морковите и токсоплазмозата. Шок и ужас, драма, бан за морковите в това домакинство. ММ се спука от смях. Не знам дали ще съм така изтрещяла през цялото време, първо ще ми е и от сега откачам Joy

Цялата съм пъпчасала, приличам на Туизъл и не мога да спя. Ама това да ми е кахъра  Mr. Green

Успех на колежките, надявам се всичко да мине по вода!

# 590
За морковите има лесно решение - бели ги  Rolling Eyes

# 591
При мен гаденето е ужасно. Сутрин нищо не помага...в момента съм голям хейтър...всичко и всички ме дразнят. Заспивам в 9 вечерта и това ми е спасението. Мъжа ми пътува и сега няма да го има до края на март...това допълнителни ме изнервя и подтиска,като добавим и това че ми се гади от всичко , ужаса ми е пълен...

# 592
  • Haskovo, Bulgaria
Честита Баба Марта... Живи и здрави да сме всички.
А дали е вярно твърдението че с момче бременната се разкрасява,а с момиче малко "погрознява"( пъпчасва или излизат петна)Аз с  първата бременност кожата ми лицето ми стана едно хубаво.... и имам момче,а сега много ми се иска да е РОЗОВО всичко.Вие как мислите.

# 593
За морковите има лесно решение - бели ги  Rolling Eyes

Peace Бременна - небременна, всичко що е било под земята, беля. Мия внимателно преди беленето, беля и мия след беленето.

# 594
Честита баба Марта! Бъдете много здрави,щастливи и спокойни! И аз пъпчасах. Не е толкова зле,но се забелязва. Аз искам да ви попитам,кога според вас трябва да се започне с мазането на коремчето. Аз не бих казала,че съм много суетна,но като знам с каква кожа съм, много се надявам да се размина със стриите. Хубав ден на всички.😊😊😊

# 595
Аз с предната бременност бях с момче и се чувствах много красива. Кожата ми беше хубава. Сега съм много зле с тия пъпки, а и имам съмнение за пола Wink
За мазането четох, че се почва след 4тия месец. Но пак зависи с какво ще се мажеш според мен.

# 596
Бубе, да не те отчайвам, ама понякога и мазането не помага. Аз започнах от трети месец, пък се нацепих брутално.

# 597
Аз съм чувала, че най-ефикасния метод против стрии е чиста свинска мас и аз лично съм решила да се третирам с нея. Но все още се опитвам да свикна с мисълта лято,36-37 градуса + свинска мас  #Cussing out smile3514

# 598
  • Варна
Като стана дума за проблеми с кожата - и аз имам. Преди можех да се похваля с доста хубава кожа, като изключим 2-3 черни точки. Сега обаче е ужасно - стана груба, а освен това заради един опит да я омекотя малко с една "хидратираща" ампула, взе, че направи алергична реакция ли, какво ли и аз нз, но ми се получи нещо като водниста екзема около носа и устата. Едва тия дни се пооправи.. а ме чака сватба след три седмици, направо не знам..   newsm11

# 599
Аз съм чувала, че най-ефикасния метод против стрии е чиста свинска мас и аз лично съм решила да се третирам с нея. Но все още се опитвам да свикна с мисълта лято,36-37 градуса + свинска мас  #Cussing out smile3514

Не е толкова страшна комбинацията жега плюс мас. Предния път родих средата на август. Мажех се с мас вечер, не ми беше некомфортно. В началото оплюх на мама съвета за маста и казах, че при толкова модерни средства с мас няма да се мажа. Обаче още в края на 5-ти месец Мустелата през нощта никаква работа не ми вършеше. Будех се посред нощ с опъната кожа и страхова невроза, че ей сега ще се нацепя. Да видиш как се върнах към съвета на мама. Оттгогава не съм усетила опъване. Като се намажех вечер и сутрин кожата на корема ми беше мекичка и еластична.

Общи условия

Активация на акаунт