ОКТОМВРИЙСКИ МАМИ 2017

• 52 037
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
Аз днес ходих за първи път на лекар. Видя голям плоден сак, който каза че не е празен. Но не можа да засече пулсации. Каза било рано/6с/ и на 14ти пак ще съм на лекар. Междувременно ми изписа дуфастон 2*1, но шпа при нужда, аспирин протект 1/48часа . Това всичко , заради мисед аборта ми лятото....Нормално ли е , според Вас? Моля , някой с моя опит да сподели...че от този дуфастон имам много лоши спомени.

Аз съм на утрогестан 3х2 вагинално и но-шпа при нужда, заради отлепяне на плодния сак в 5г.с., не знам каква е разликата между двата препарата, но при мен сега всичко е наред, днес бях отново на преглед. Четох из форумите, че утрогестана също се препоръчва при предишни аборти или проблемна ранна бременност.
Моят съвет е да се посъветваш и с друг лекар
И аз съм на утрогестан 3х2 и нош-па поради причина леко кървене и отлепване на плодния сак в 6г.с.  Само че аз лежах и в болница и на системи, преди да ме изпишат ми направиха преглед и казаха, че нямам отлепяне вече и че всичко е наред. 

# 601
Здравейте, мамчета! Честита Баба Марта!

Днес съм много зле, от сутринта повръщам. Даже не знам  дали ми подействаха лекарствата, които пих сутринта.

# 602
Привет на всички, записвам се и аз  Party

Много съм развълнувана, но не смея да се радвам още. Бях с ангина  и сега съм на нокти, пък и ме е страх, че е много рано.

Таман изядох един морков след двете черти онзи ден и докато го дъвчех, попаднах и на тема за морковите и токсоплазмозата. Шок и ужас, драма, бан за морковите в това домакинство. ММ се спука от смях. Не знам дали ще съм така изтрещяла през цялото време, първо ще ми е и от сега откачам Joy

Цялата съм пъпчасала, приличам на Туизъл и не мога да спя. Ама това да ми е кахъра  Mr. Green

Успех на колежките, надявам се всичко да мине по вода!
Ахахахах вкара сега параноя за морковите Grinning за пъпките.. аз с предната бременност бях отврат пъпчасала, а уж с момчетата трябвало да стана красавица. Долна лъжа - тлъста и пъпчива. След секциото 5 човека ме местиха на количката, за да ме водят в стаята. Поне да бях с пълна упойка, че да не ме е срам. Да не говорим пъпчоляците, които бяха навсякъде по лицето..

# 603
Здравейте, имам едно въпросче дали ще можете да ми отговорите. Някой знае ли дали при бременност могат да се прилагат почистващи процедури по лицето. Като цяло се интересувам от диамантено микродермабразио.  newsm03

# 604
Здравейте, имам едно въпросче дали ще можете да ми отговорите. Някой знае ли дали при бременност могат да се прилагат почистващи процедури по лицето. Като цяло се интересувам от диамантено микродермабразио.  newsm03
Няма смисъл. Микрото е като шкурка, но ако имаш пъпки, това е от хормоните. Най-добре след 3-я месец, за да се успокоят хормоните.

# 605
Няма смисъл. Микрото е като шкурка, но ако имаш пъпки, това е от хормоните. Най-добре след 3-я месец, за да се успокоят хормоните.
Не нямам пъпки, ама значи ще си отида на нормално почистване щом това е като шкурка.

# 606
И на мен ми излязоха пъпки и си правя през ден маски за лице,но ефект няма.

Да попитам вие боядисвате ли си косите? Бая корен ми е излязъл,а нещо не смея да се престраша за да не навреди.

# 607
През цялата бременност я боядисвах.

# 608
Кристи,с безамонячна боя ли се боядисва?

# 609
Аз мисля с натурална боя да се боядисвам. Ако чакам октомври ще заприличам на бабичка с тия корени.
Днес много ме боли ниско в дясно и ляво. Пих едно нош пак ама още ме боли. Искам да си легна, а още 3 часа съм на работа Sad

# 610
Кристи,с безамонячна боя ли се боядисва?
Да.

# 611
Аз днес ходих за първи път на лекар. Видя голям плоден сак, който каза че не е празен. Но не можа да засече пулсации. Каза било рано/6с/ и на 14ти пак ще съм на лекар. Междувременно ми изписа дуфастон 2*1, но шпа при нужда, аспирин протект 1/48часа . Това всичко , заради мисед аборта ми лятото....Нормално ли е , според Вас? Моля , някой с моя опит да сподели...че от този дуфастон имам много лоши спомени.

Аз съм на утрогестан 3х2 вагинално и но-шпа при нужда, заради отлепяне на плодния сак в 5г.с., не знам каква е разликата между двата препарата, но при мен сега всичко е наред, днес бях отново на преглед. Четох из форумите, че утрогестана също се препоръчва при предишни аборти или проблемна ранна бременност.
Моят съвет е да се посъветваш и с друг лекар
И аз съм на утрогестан 3х2 и нош-па поради причина леко кървене и отлепване на плодния сак в 6г.с.  Само че аз лежах и в болница и на системи, преди да ме изпишат ми направиха преглед и казаха, че нямам отлепяне вече и че всичко е наред. 

Аз също съм на утрогестан 3х2 заради отлепяне. Някой знае ли колко време, на лекар съм след 2 седмици.

# 612
Ще се ориентирам към безамонячните тогава.
Но досега съм ползвала все силни бои,защото си изсветлявам корена-изкуствена блондинка. Simple Smile

# 613
Значи станахме няколко с отлепяне ooooh! Мочичета вас какво ви посъветваха, лежите ли?

Ще си пием хапчетата докато докторите преценят. Ако всичко е наред се пие до края на 3 месец и после се минава на магнезий. Моето кървене намаля, но не е спряло. Едно такова бледо кафеникаво е. Доктора каза, че не спира толкова бързо по принцип. Разказа ми как в чужбина лекарите нищо не предприемали в този случай и оставяли всичко в ръцете на природата. Смятало се че до 13 седмица има естествен подбор. Тек, вика, раждаемостта ни е ниска и затова правим поне това лечение - Дуфастон, Утрогестан. Много ми е трудно да лежа нон стоп, свикнала съм на активен начин на живот. А и се налага да си зарежа бизнеса поне за месец  Tired

# 614
18 мм бебенце, с пулс! Отговаря си на седмиците! Около 10 април ще ми бъде серклажа, продължавам с Дуфастона и Огестана!

Общи условия

Активация на акаунт