ХАЛИТ ЕРГЕНЧ И БЕРГЮЗАР КОРЕЛ В "ТИ СИ МОЯТА РОДИНА" /Vatanim sensin/

• 63 529
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
Цитат

Всички са съгласни, че беше много грубо и жестоко спрямо Азизе.

В него момент изглеждаше така, но не знаем продължението. При рускините четох

Цитат
после первого развода, они вновь могут заключить никях... либо муж ее просто возвращает, если переспит с ней во время идды...Супруги могут жениться и разводиться не более трёх раз подряд, а вот потом женщина должна выйти замуж за другого и вступить с ним в близость и только после этого может разводиться, чтобы вернуться к прежнему мужу

Не зная дали е вярно. А какво ще измислят сценаристите, предстои да видим.

# 556

Цитат
Не съм изненадана за развода, той беше на дневен ред  още в първите серии, пожара го позабави.

Да, ние си мислихме, че Ешреф ще го поиска.

.............................

Да си сложа пак Бергюзка.

# 557

Варничка,имам едно въпросче,ти знаеш че не съм от хората които често пишат,но искам да те попитам какви са отзивите на останалите фенове отностно снощия епизод или по скоро сцената с развода?
И те ли мислят като нас или одобряват постъпката на полковник Джевдет....
Благодаря предварително bouquet

Всички са съгласни, че беше много грубо и жестоко спрямо Азизе. Ако ги нямаше преди това думите, с които я обнадежди, нямаше да изглежда толкова тежък ударът.

Но трябва да кажа, че хората го обърнаха на майтап и снощи непосредствено след последната сцена имаше един куп коментари, в които се шегуваха, а някои май не  Mr. Green, че след като Халит е казал три пъти " Развеждам се с теб", значи вече и в реалния живот не са семейна двойка и трябва пак да правят сватба.  Joy
Повече с това се забавляваха, отколкото да се ядосват.
Гледам, че някои сайтове днес и те са използвали ситуацията за игрички със заглавията. Писали са с големи букви "Разведоха се" и са сложили снимките на Халит и Берг.

Трябва да кажа, че зрителската аудитория е много разнородна.

Има група, която гледа заради Халит и Берг, те настояват за повече романтика. Даже вчера непосредствено преди серията бяха организирали акция в туитър. Техните очаквания са, че въпреки снощния финал Джевдет ще каже истината на Азизе. Между другото, и аз смятам така, затова не пуснаха фрагман още снощи. Вероятно ще имат една страстна нощ за последно, после ще се появи бебека и ще удавят пак всичко в турската боза, като вкарат Азизе в ситуация да е принудена да се ожени за Тефик.

Има група от млади зрители, направо ученици, които се интересуват главно от отношенията между младите двойки в сериала. Те редовно имат скандали в коментарите под клиповете със сериала в ютюб с по-възрастните зрители. Едните "Искаме "ХиЛеон", другите "Стига с вашите Леон и Хилял, като искате любов, какво търсите тук, гледайте други сериали". Горе-долу такива са отношенията им.

Има трета група, в която пък са хората, които пишат, че в момента, в който сериалът заприлича на останалите бози, любовните  "пембе дизилер" ги наричат те, "розови сериали", ще престанат да го гледат. За тях е ценно политическото послание.

Изобщо, много е разнородна аудиторията, не е хомогенна.

......................

Айде да идва премиерата на ЧИ, че да ги видим двамата.  Heart Eyes Hug

Чакам с нетърпение и концерта на Халит на 13-ти. Там дано са тримата.  Heart Eyes

.........................

Цитат
Джевдет сега беше изправен пред избор - от по - голямото зло избра по - малкото. Къде ще скрие семейството си, ако свали гръцката униформа и отиде да се бие с кемалистите срещу окупаторите?

Всичко беше подготвено от Ешреф. Той удържа на думата си.
Беше уредил прехвърлянето на семейството в Анкара.
А Джевдет трябваше да се присъедини към неговите отряди.
Дори Джевдет каза: "Утре сутрин ги качвам на влака". Точно затова каза на Азизе, че има хубави новини, да събере цялото семейство.

После като  чу за Мустафа Кемал и всичко се промени. Дори не си направи труда да не поднася  на Азизе "важната" си новина по толкова жесток начин.
Варничка,благодаря отново bouquet
И аз не харесвам "блуткави бози",но и пресилини обиди,изтезания и тем подобни още повече..Винаги съм била на мнение,че психическия тормоз е много по силен от физическия..Живеем във време на завист,злоба и насилие..И това е ужасно..Една арабска поговорка гласи..
Ако направиш добро,замълчи..
Но направят ли ти добро,Разкажи!!
Миналия ден спомена,че си гледала La La Lend,снощи моето момче ми го свали ,но все още не съм го гледала,може би тази вечер..
Пожелавам Хубава вечер на всички Hug

# 558
От "Червеният Истанбул"

# 559
Тримата актьори от "Червеният Истанбул" - зад кадър Grinning Grinning

И Пънар с Али Хикмет.... Grinning Grinning

Последна редакция: пт, 03 фев 2017, 20:09 от HELEN60

# 560
# 561
Добро утро! Hug

Пожелавам ви един прекрасен почивен ден - събрал в себе си усмивки, любов,
 топлина и красиви моменти! Heart Eyes Hug

Да изпием заедно по едно ароматно кафе

Скрит текст:

Халит - от "Червеният Истанбул"

Надежда >>>>

......................

Прекрасна събота! Hug

Последна редакция: сб, 04 фев 2017, 07:55 от HELEN60

# 562
Халит!

"Червеният Истанбул"

..........................

Отново на върха

# 563

# 564
Привет Hug

Благодаря за снимките с Халит от "Червеният Истанбул" , много са хубави Peace

# 565
Нова снимка на Халит - зад кадър, от "Червеният Истанбул"  Grinning Grinning

# 566
Много е хубав Халит на всички снимки.  Heart Eyes

Сигурна съм, че е направил страхотна роля.

Последна редакция: сб, 04 фев 2017, 13:32 от varna_2

# 567
 Hug
Дали ще имаме удоволствието да се насладим на "Червеният Истанбул" ?
Той е игрален филм и вероятно ще го пуснат по киносалоните.
Дано да има официална премиера, да ги видим пак заедно. Praynig

А тази червена къща ми прилича на къщата на майка Периде от ББГ. Grinning

# 568

Ще успеем да видим филма, но трябва да минат поне няколко месеца от пускането му по кината.

А официална премиера със сигурност ще има.

Най-вероятно няколко дни преди 3 март, когато филмът тръгва по кината.

# 569
Варна  Hug

Една сладурска снимка.

Общи условия

Активация на акаунт