ХАЛИТ ЕРГЕНЧ И БЕРГЮЗАР КОРЕЛ В "ТИ СИ МОЯТА РОДИНА" /Vatanim sensin/

• 63 263
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря за превода на фрагмана!
Стори ми се странно гръцки мин. председател да пристигне в Измир заради Васили, но още след обед в туитър се появи тази снимка с текст, че посрещат него.

# 676
Варна bouquet благодаря Hug

"Вероника" със семейството си

https://www.instagram.com/p/BQLravVh7Ho/?taken-by=vatanimsensin.3rab

# 677
Варна, благодаря за превода на фрагмана! Hug bouquet

# 678

Добро утро!  Hug Hug

# 679

Явно, който е гласувал, че Джевдет ще каже на Азизе истината, е объркал желаното с реалното. И аз съм в тази група.  Joy

Минаваме на план Б. Азизе сама да стигне до истината. По точно сценаристите да благоволят да й отворят очите, защото ако зависеше от Азизе, тя отдавна да го е разконспирирала Джевдет.

Това всъщност е по-чистият вариант. Наистина, ако един разузнавач не успее да опази новата си самоличност дори от най-близките си, това не говори особено добре за него. После, винаги има възможност в някаква ситуация Азизе да не издържи и да разкрие мисията му. Трето, тя пред него показа, че е доволна от развода, от първата серия го моли за развод, още един повод Джевдет да реши, че това е по-добрият вариант за нея.

Е, има и трета опция. Азизе да разбере в 4738000000000 серия.  Joy

# 680
Добро утро!  Hug

Чок зор ще е още дълго време и за Азизе и за Джево и за нас.   Grinning
Ашк скоро няма да видим. Grinning

Цитат
Е, има и трета опция. Азизе да разбере в 4738000000000 серия.
Joy Joy Joy

На новата снимка момченцето в гръб  майче е  Алишко. newsm78

Хубав ден на всички! Hug

Последна редакция: вт, 07 фев 2017, 09:11 от ВГ

# 681

На новата снимка момченцето в гръб  майче е  Алишко. newsm78

Не е Али.

Той явно снима, защото Халит му държи раницата. А и всички гледат леко надолу, тоест не снима голям човек.

Дано да видим нещичко от рождения ден на Али. Може да го празнуват през уикенда, защото обикновено тогава са почивните дни на Берг и Халит, а и в сряда Али ще е на училище.
Само на приятелите на Берг разчитам за някоя снимчица.  Grinning Grinning

Е, и ако репортерите надушат къде е партито, няма да е лошо.  Grinning

# 682
Продължава "драмата" с извънбрачната връзка на Туба Б.

Въпреки че двамата с Онур заплашиха медиите със съд, те не се отказват и днес това е основна тема в сутрешните предавания.

Водещата на сутрешното предаване на Стар ТВ SEREN SERENGİL заяви, че до съпругата на баскетболиста İbrahim Kutluay, с която той в момента е в развод е изпратено писмо, в което пише, че има връзка с Туба.

"Туба и Ибрахим се срещаха, но първото му гадже Едвина разбра за това, вдигна му скандал и разкри всичко на съпругата му Демет. В момента не са заедно, защото Туба има връзка с колега от сериала, в който играе. Прави впечатление, че всички говорят, но Ибрахим мълчи. Защо не излезе и не сложи край на слуховете?"

Вчера по Учанкуш имаше интервю и със съпругата му Демет.

"Ако имате съмнения, че двама души имат тайна връзка, защото питате мен, обърнете се към Ибрахим. Аз съм започнала бракоразводно дело заради друга жена. Не знам дали тези нови твърдения, които сега се появяват,  могат да послужат за допълнително доказателство в съда".

Голяма сапунка.

Мога да си представя под знака на какви въпроси ще мине премиерата на "Червеният Истанбул".  Joy

Последна редакция: вт, 07 фев 2017, 09:44 от varna_2

# 683
Привет, момичета! Hug

Да започнем деня с чаша ароматно кафе и настроение... Grinning Hug
Радост, успех и  много късмет за всички!
Прекрасен вторник!

Скрит текст:

Благодаря на всички за споделеното!!!
Варна,  Hugблагодаря за превода на фрагмана!!!

==============

Очаквам един интересен, динамичен и пълен с изненади и драматизъм епизод!

Имайте добро настроение и успешен ден! Hug

Последна редакция: вт, 07 фев 2017, 09:46 от HELEN60

# 684
                                    СНИМКИ ОТ ЕП. 15 Peace

https://www.kanald.com.tr/vatanim-sensin/foto-galeri/vatanim-sen … umden-ilk-kareler

Последна редакция: вт, 07 фев 2017, 11:46 от HELEN60

# 685
Привет!

Всъщност фрагманът  показва това, което има връзка с анкетата - става ясно как е завършила последната сцена от епизода. Не съм гласувала, че Джевдет ще  каже на Азизе и мисля, че ако е имал намерение - толкова неща се случиха между тях -  негативизъм, отхвърляне, сълзи, случки на живот и смърт, но те не подтикнаха към разкриване на истината. Гласувах, че Азизе ще започне да се усъмнява след тези обрати, но като гледам майката как се отказва от него, според мен и това няма да се случи, просто сценаристите разчистват около Азизе и около Джевдет. Засега. Може изобщо да не разбере скоро. Излиза така, че Джевдет ще тъче на три стана, игра с Вася, с Ешреф и Тефик и мисия с Мустафа Кемал. При това положение и враговете му стават сто пъти повече, абсурд е да каже на семейството си, защото те са още по-уязвими в този смисъл, по-добре е и Азизе да не разбира.
Ако Ефталия се появи и каже нещо на Азизе....предстои да видим.

Благодаря за всичко споделено! Hug Hug

# 686
По темата Азизе- Джевдет фрагманът показва първите секунди от серията, а тя е два часа.

Ще има и други моменти. Не вярвам Азизе съвсем да стои със скръстени ръце, особено като премине първоначалният шок.

Във фрагмана се вижда, че Азизе и децата излизат от къщата и хукват нанякъде. С дрехите от сцената с Джевдет са. След него ли тръгват, нещо друго ли се случва, не знам.

Докато сме първи по рейтинг, нито шефовете на канала, нито сценаристите, нито продуцентите имат причина да сменят линията, която са си начертали.

Гледам други сериали спешно сменят сценаристи, вкарват подкрепления.

Сериалът "Майка" последните седмици се сгромоляса от 10 на 6 пункта и вчера четох, че са вкарали нова сценаристка. Така че нашите ще си карат по първоначалния замисъл. Това не е лошо. Защото като започнат панически промени в сценария, нещата съвсем се омотават и развалят.

# 687
Да да, така е! Говоря за първите няколко минутки от сцената. Все пак Азизе връща халката, виждаме първата и реакция, както и излизането на Джевдет от къщата след думите на бабата. Естествено е през следващите два часа да се случат много неща, включително и неочаквани за нас. Което между другото е и чест похват на сценаристите, след първоначално зададените събития, идва обрат и промяна на ситуацията.

# 688
Привет и от мен kaffeetrmker_2

Благодаря за всичко споделено bouquet

Аз гласувах, че Джевдет ще и каже истината, с уточнението, че така ми се иска Mr. Green но не бързайте да го отписвате след фрагмана,  по- късно Джевдет  да ни изненада Heart Eyes
Аз винаги съм искала едно- Азизе сама да се досети! Като жена, силно любяща своя мъж, както ни показаха в първа серия, трябва достатъчно добре да го познава  Naughty
Никога не съм харесвала хора, които са крайни- винаги има начин за компромис. Става въпрос тук за майката на Джевдет- ей така с лека ръка махна и се отрече завинаги/ дано не е/ от синът си Shocked И ако съчувствам като жена на Азизе, нея не я разбирам Praynig

Скрит текст:
За Онур и Туба - срещнах версията и за изневяра на Онур...къде е истината!?! Само те си знаят Naughty
Варна преведе техният апел да не пише глупости пресата, защото ще ги съдят....

https://dariknews.bg/novini/liubopitno/zvezdna-dvojka-ot-turskit … e-razvede-2001384

# 689
Видях, че серията с превод вече е качена.

Благодаря на целия екип!  bouquet

Онлайн версията в момента се зарежда.

А в този линк става с теглене.

http://data-bg.net/index.php?page=torrents&search=%D1%82%D0% … ns=0&active=0

Общи условия

Активация на акаунт