ХАЛИТ ЕРГЕНЧ И БЕРГЮЗАР КОРЕЛ В "ТИ СИ МОЯТА РОДИНА" /Vatanim sensin/

• 63 280
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
  • В тъмната гора.
Dari, Varna_2, g_georgieva & nepukistkata   Hug bouquet

Златни сте  и благодаря че не се отказахте, явно че пак ще ни мъчат като в 1001 нощ, чудовищата му с чудовища.

# 706
  • София
БЛАГОДАРЯ  от сърце на милите ни момичета    Dari, Varna_2, g_georgieva & nepukistkata !!!!!!

# 707
# 708
Здравейте Hug
Голямо Благодаря на целия екип за превода на епизод 14 bouquet Heart Eyes
Въпреки че днес не успях да си го сваля от датата,поради нисък рейтинг на профила ми/слаби коментари и тем подобни/А аз влизам там само когато е излязъл преведен епизод на ВС..
 ooooh!Ако някой може да ми даде идея какво да правя за напред,Благодарности предварително..Ако ли нямам друга опция ще изчакам качването му във vk.com
За пръв път ми се случи днес newsm78....
Още веднъж Благодарско за всичко споделено..... chef bouquet

# 709
Интервю с Халит и Берг в Кан.

Не съм го изгледала цялото. Но Халит казва, че първоначално е отхвърлил проекта.

"В центъра на историята беше войната между Гърция и Турция. Не исках да участвам в такъв проект, защото ние сме приятели сега. Ние обичаме гърците, те обичат нас. И не исках да участвам в нещо, което ще внесе смут в тези чувства. Но главният въпрос, който сериалът поставя се промени. И тогава казах, че приемам да участвам. Защото историята беше вече за хората по време на война, хора, които живеят заедно, въпреки войната, въпреки игрите на политиците, игрите на Великите сили. История за отношенията между хората, за любовта, това е друга, по-добра гледна точка към войната."

http://dramaquarterly.com/war-and-peace/

Последна редакция: вт, 07 фев 2017, 18:32 от varna_2

# 710
Здравейте Hug
Въпреки че днес не успях да си го сваля от датата,поради нисък рейтинг на профила ми/слаби коментари и тем подобни/А аз влизам там само когато е излязъл преведен епизод на ВС..
 ooooh!Ако някой може да ми даде идея какво да правя за напред,Благодарности предварително..Ако ли нямам друга опция ще изчакам качването му във vk.com

Ето тук също е качен, дано нямаш проблем Peace

https://vk.com/club113691288?w=wall-113691288_106322

# 711
Здравейте Hug

Ето тук също е качен, дано нямаш проблем Peace

https://vk.com/club113691288?w=wall-113691288_106322
Много,много Благодаря! bouquet
Веднага пускам..... Peace.....
За всички..... Hug Hug

# 712
# 713
Изключителни благодарности за превода, момичета! Hug bouquet Съвсем друго си е да се гледа на роден език.  Hug
Мисля си как тези толкова характерни образи- на негодници, на смели мъже, на такива, които винаги оцеляват, на властолюбиви, как тези хора ги има и в наши дни. Много въздействащ филм.
Дано новият герой се задържи в сериала, харесва ми. Каква ли легенда ще му измислят, ако ще се покаже на светло... Ще е интересно.
Ох, много ми се иска Азизе да започне да усеща нещо, след първоначалния шок! Praynig Е, няма да е веднага, ясно, но да се задейства интуицията и логиката и.
За думите на Халит в интервюто...  какво да каже човек, освен да се възхити! 

# 714
Знаете ли я песента на "Подуене блус бенд"- "Ден след ден" Тя ми се върти в главата във връзка с главните герои на този сериал. https://www.youtube.com/watch?v=Ai5u53L3Rcg
Ето текста, ако не ви се слуша цялата песен.
"Храстът казал на дървото
слез и ниско залегни
Виждаш, буря се задава
тук до мен и ти се наведи
Ще преживеем дружно с тебе братко
Ще се скатаем от вятърът студен
Ще оцелеем сладко сладко
ден след ден
Дървото, клоните разклати,
погледна тъжно старата гора
обрасла от досадни храсталаци
вещаят бури, а цял живот пълзят
И преживяват си под чужда сянка
така на завет от вятърът студен
и оцеляват сладко сладко
Ден след ден
И така животът продължава
вечният си мъдър кръговрат
Някой постоянно оцелява
защото други срещу бурята, стърчат
Ден след ден."

На музика ме изби Grinning

# 715
Варна, бабчето е много сладко в реала! Hug Трябва да я разгледам по-подробно тази жена, на колко години е, какво е играла, къде....

Благодаря за всичко споделено в темата! bouquet bouquet

oncee, страхотни асоциации! Хареса ми текста! bouquet
Добре, че са дърветата!
Докато подготвях новата тема се зачетох отново в резюмето, подготвено за Кан. Там пише много ясно за Джевдет: Един влюбен мъж, който е осъден да наблюдава как любовта на живота му се изплъзва от ръцете му, заради една кауза, която той не може да загърби. Въпреки всичко, заради дадената клетва,  той няма да се откаже от изречената лъжа. Клетва, която е много скъпа на сърцето му.

Един мъж достатъчно смел, за да предизвика смъртта без миг колебание и  да загърби всичко онова, което му е носило радост в живота.

-----------------------------
И още...В следващите въпроси се крият отговорите за поведението не само на Джевдет, но и на Азизе, на Хасибе, на Хилял може би....
"Кой е най-коварният враг? Как най-очевидната истина може да понесе най-трагичната лъжа? Може ли любовта да се изправи срещу гордостта и честта? Може ли любовта да остане ненаранена пред лицето на предателството?"

Нова тема

# 716
Благодаря на всички за преведения епизод!  bouquet bouquet bouquet bouquet

# 717
Толкова ми харесаха Берг и Халит в интервюто!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Това е най-голямата ми мечта. Да ги видя в общо интервю по някоя турска телевизия. Би било страхотно.

Превела съм интервюто, но Галка  Heart Eyes ще му сложи субтитрите и тогава ще ви го пуснем.

Защото не е същото, когато не се виждат погледите им, не се чуват гласовете им, не се усеща езикът на телата им.

txtloves

# 718
Толкова ми харесаха Берг и Халит в интервюто!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Това е най-голямата ми мечта. Да ги видя в общо интервю по някоя турска телевизия. Би било страхотно.

Превела съм интервюто, но Галка  Heart Eyes ще му сложи субтитрите и тогава ще ви го пуснем.

Защото не е същото, когато не се виждат погледите им, не се чуват гласовете им, не се усеща езикът на телата им.

txtloves

Варна  Hug, Галка  Hug  bouquet bouquet

Страхотни сте!  Heart Eyes БЛАГОДАРЯ!
Скрит текст:

# 719
Варна bouquet благодаря за клипчето и превода Hug
Галка bouquet

Три пъти го пусках- много са сладки, ненагледни Two Hearts

oncee  newsm10 текста е много готин и право в десятката Grinning

Общи условия

Активация на акаунт