Лидл-97-Мразовита

• 76 402
  • 775
  •   1
Отговори
# 165
Аз влизам да похваля едни гел фулмастери от коледата, ако ги помните...нещо като пастели, дето се въртят като червило и излиза отгоре. Не са хич лоши, днес ги извадих - детето ги хареса. Добре пишат, добре оцветяват...красиви рисунки стават накрая...

На мен най ми е удобно с торбичка, която после директно изсипвам на лентата, без да се навеждам и да правя поклони на обувките си грам Mr. Green Но става доста тежка, ръцете ми се откъсват, затова с количка....да я татъркам. Като се забързам с нея, хората се оглеждат какво става...фиууууу се чува Laughing
Но ако имаха копче и на касата да се повдигат нагоре като зъболекарски стол, нямаше да е лошо Flutter

# 166
И да се оплача пък аз от бархетното си чаршафче с ластик - дали се е свило толкова или топ-матрака отгоре прецаква картинката, ама все се измъква от ъглите и е грозна картина леглото Crossing Arms
От топ матрака е. В нашата спалня е директно върху матрака и е ОК, но в детската е върху топ матрака и ситуацията е като при теб.

# 167
  • Козлодуй
При нас няма кошници, а ми беше удобно с тях търкалям я, а като стигна касата я вдигам цялата на лентата наклонявам я и изваждам стоката сега трябва непременно количка дори и за две неща да да вляза - хич не ходя вече само с мъжа ми когато има много да се пазарува нещо Simple Smile И ви чета разбира се - много ми е интересно Simple Smile

# 168
  • Монтана
При нас колички все още има. Лично на мен са ми удобни защото лидл ми е квартален магазин и ходя постоянно за дребни неща.

Как ви се струват пил. бутчета който са на промоция. Вчера купих и ми се струва, че миришат на нещо гадно (не е на развалено).

# 169
  • Пловдив
Намерих яке,ама то си е суичър за детето от намалените за 12,50 Peace

# 170
Пилешкото по принцип мирише на гадно, но е от газовата среда, в която го опаковат...така си мисля. Аз рядко купувам пилешко, падам си по свинските истории по принцип, но заръчах на ММ да вземе едни бутчета от промоционалните днес, да им направя пиУе с ориз. Но ме съмнява, че ще са изчерпани при нас...да видим дали ще позная.
Гледам йм срока на годност и бързо ги мятам да варят, не ги нюхам много много...

Ииии...круши поръчах, че детето си ги търси. Вчера опатка три...одобриха се, той си обича твърди и хрупкави...затова и ягодите харесва Mr. Green...и те хрупкат Laughing

# 171
Намерих яке,ама то си е суичър за детето от намалените за 12,50 Peace

И аз купих от това със сивите ръкави, без качулката и пратих на племенника.
Баш суитчер си е, тип бейзболен някакъв....ама го водят яке, що ли Rolling Eyes

# 172
Пилешкото по принцип мирише на гадно, но е от газовата среда, в която го опаковат...така си мисля. Аз рядко купувам пилешко, падам си по свинските истории по принцип, но заръчах на ММ да вземе едни бутчета от промоционалните днес, да им направя пиУе с ориз. Но ме съмнява, че ще са изчерпани при нас...да видим дали ще позная.
Гледам йм срока на годност и бързо ги мятам да варят, не ги нюхам много много...
Аз не ям месо, но като готвя от пилетата Дък не ми мирише като другите. Не ти ли харесват?

# 173
Харесват ми Дюк, но на тази цена предпочитам свинско вратле да грабна честно казано.
Иначе крилца замразени си вземам понякога от Лидл, препечнки стават супер.

Сори за месните детайли Blush да не прозвучи преднамерено нещо, защото не е, просто споделям Hug

# 174
  • Beyond the stars
Сън не ме лови за тази пуста пейка, някой помни ли дали в предишните зареждания е свършила бързо, за да знам дали да ходя рано сутрин да я взимам?

Предният път в Люлин стояха сигурно месец, та да мога всеки път да им се чудя  Laughing
Тоз път понеже съм решила да купувам, може и бързо да свършат  Mr. Green

# 175
  • София
И аз мисля, че гадната миризма на пилешкото е от опаковката. Купувала съм преди и след опичане са си с нормален вкус.
Мен ме притесняватохладените свинки пържоли в опаковка - понякога като ги отворя и тази им част където е слепена за друга пържола е с по странен тъмен цвят, това нормално ли е?

# 176
По-тъмно едно такова синьо стои, нали....някъде съм чела, че било нормално и не означавало, че е развалено. Някакъв процес било, нормален ход на нещата...това си спомням, но не мога в детайли да го обясня по-компетентно.

Оня ден погледнах една тарелка отдолу и месото там имаше точно такъв цвят, та я замених с друга, на която не се виждаше...

# 177
  • София
По-тъмно едно такова синьо стои, нали....някъде съм чела, че било нормално и не означавало, че е развалено. Някакъв процес било, нормален ход на нещата...това си спомням, но не мога в детайли да го обясня по-компетентно.

Оня ден погледнах една тарелка отдолу и месото там имаше точно такъв цвят, та я замених с друга, на която не се виждаше...
Да, много странен цвят за месо. Помислих, че е развалено, въпреки че не миришеше на такова ooooh!. Отвън обаче не се виждаше, има го само където се допират месата.

# 178
Да, знам за какво говориш. Аз като го отворя, и си забучвам носа вътре да нюхам. Ако мирише ок...го мятам да го готвя. Досега не съм попадала сякаш на вмирисано месо от Лидл, но и аз копая на дъното на фризера и вземам с най-дългия....срок де.

Някой по-запознат може да се изкаже. Аз това помня, ама да не подведа някого все пак...

# 179
Ходих до Лидл, взех от всичко необходимо. Wink

При нас пък няма вече клетки за оставяне на багаж, някои знае ли дали ще е така за постоянно?

Последна редакция: нд, 15 яну 2017, 07:24 от Ивекс

Общи условия

Активация на акаунт