Лидл-97-Мразовита

• 76 149
  • 775
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
Аз обикновено си ангажирам носач Joy Той така и така виси в мола, само му се обаждам, че ми трябва в Лидл да вземе торбите, да ги занесе до вкъщи и ако иска пак да се връща в мола. Този месец е втора смяна и определено ми е проблем, трябва да убивам време, докато може да дойде.
Миналата седмица имаше едни вафлички ли, сладки ли в пакети от ххл седмицата. Някой може ли да сподели мнение за тях? Накупих за рождения ден на сина ми, не съм ги отваряла. Ако не са хубави да взема да направя и някакви сладки, че засега ми отказва да правя нещо сладко освен тортата.

# 451
Мирелка, и аз такъв лак ползвам, само че със зелено. Бива. Ама само до там. Аз фъскам веднъж дваж след като се изкъпя и издухам. Не фиксира добре. Пак е по-добре, отколкото без него...косата ми е мека, и не сложа ли пяна и после лак, ми полепва по кухата кратуна Mr. Green

Ама повече пари за лак не давам, че да има за гащи Naughty

# 452
 newsm78
Утре каква атака ще правите ? Да се организираме и разпределим поне по райони и пера nuts
Да не стане после пак- няма гащи никакви , камо ли розови. babydust7

# 453
Тези гащи са исторически тази седмица, и аз се сдобих- в прасковено.Мисля, че са уголемени-колебаех се между S и М, накрая взех М.Черните ми от предния път мисля, че леко се спраха, та затова.
Какво е това джоланче в буркани, не съм го забелязала.На промоция ли е, колко струва?

Последна редакция: ср, 18 яну 2017, 18:09 от #Frozen#

# 454
  • софия
Утре рано-рано съм за термометър-станция. Една приятелка много ме подтисна преди няколко седмици като си беше постнала снимка на такъв с обяснението, че го била купила с образователна цел за детето. Laughing Тогава осъзнах каква лоша майка съм и утре смятам да поправя това. Crazy Нашият даже ще е по-адвънст, щото ще има външен датчик.

# 455
  Околоочен крем купували ли сте от Лидл?

Да, аз! Но преди няколко дни и не мога да кажа, че съм без торбички Laughing

Пф, какви са тия батути сега Rolling Eyes

# 456
И аз като мъкна тежката торба от Лидл, и се псувам наум...ама късно е чадо, лопна мандалото...
Как пък веднъж не ми се случи да вляза и да изляза с два продукта Thinking
Аз затова ходя с бебето Mr. Green Багажникът на количката е страШотен Joy

# 457
  • Бургас
Тези гащи са исторически тази седмица, и аз се сдобих- в прасковено.Мисля, че са уголемени-колебаех се между S и М, накрая взех М.Черните ми от предния път мисля, че леко се сраха, та затова.
Какво е това джоланче в буркани, не съм го забелязала.На промоция ли е, колко струва?
rotfImboСветИ гащи имахме, сега и акани, кво пък hahaha

Джоланчето е един от видовете бурканчета с месо, дето са на промоция в момента Peace

Мацки Hug

Като бях с количка - кеф, ама сега ни количка, ни носач, пък нека ми е отсреща магазина. Все питам там охраната за носач, ама нъцки - не ми връзват още Crossing Arms

Голди, не бях кой знае колко очарована от тези торбички, ама и аз съм претенция, дето е свикнала домашни само да прави. Ако тийновете не са толкова претенциозни - стават за почерпка Wink

Звънче, ми тъй де! Постнѝ после и ти снимка как учите задълбочено с дИтетУ, да види онЪз Crossing Arms

# 458
  • София
Момичета, взех от мъжките потници - бели, размер L. Склонна съм да разменя един или два за някой от другите цветове. Може и по-малкия размер. В центъра на София съм.  Peace

Купих и от пакетираните мъфини - кафевите повече ми допаднаха. Вкусни са, ама им личи, че не са домашни.

Бая се почудих за гащите - мнението ми съвпада с това на брадата - плитки са и са едни "леки", като че ли ластиците няма да държат много. А най-мразя да ми се свличат гащите в панталоните. Blush

# 459
Мирелка, и аз такъв лак ползвам, само че със зелено. Бива. Ама само до там. Аз фъскам веднъж дваж след като се изкъпя и издухам. Не фиксира добре. Пак е по-добре, отколкото без него...косата ми е мека, и не сложа ли пяна и после лак, ми полепва по кухата кратуна Mr. Green

Ама повече пари за лак не давам, че да има за гащи Naughty

Чета си аз тук вашите постове ви за гащите и получавам СМС от Лидл, който гласи "Zdraveite, zhelaniqt ot Vas artikul e izcherpan. Blagodarim za razbiraneto. Lidl"  Мъкаааааааа  Joy

Колкото до лака за коса, на мен ми я прави много зле. Като мазна и сплъстена. И хич не държи, а е 5ца...

# 460
Мирела, и аз получих същия смс преди малко. По обяд ми се обадиха, че са ми пратили в магазина в Сливен от слиповете, но за бикините нямали информация. Помрънках още малко във фейса и ми пратиха смс, че "въпросният артикул е изчерпан". Аз пък им казах, че не им искам и слиповете (намерих каквито търсих), та тъй - ще си ходя с прасковени  Crossing Arms И те си ми харесват, но бях длъжна да опитам  Laughing. Междудругото за пръв път взимам бельо от тях и ако това се окаже ментак, няма да повторя, та ако си мислят, че ще е ден година храни...Ще вземеш боклук веднъж, най-много два пъти и няма да потретиш!
Някой спомена, че в брошурата пише, че може да няма от всички размери и цветове, проверих и наистина е така: "Възможно е някой от артикулите да не са налични във всички разновидности и размери". Застраховат се хората! Качват си снимки, пък после квото дойде!

Утре отивам да товаря памперси и мокри кърпи  smile3508

# 461
Амчи кат нямате бебешки колички, има бАбешки бре....с колелца, за пазар...

# 462
Утре рано-рано съм за термометър-станция. Една приятелка много ме подтисна преди няколко седмици като си беше постнала снимка на такъв с обяснението, че го била купила с образователна цел за детето. Laughing Тогава осъзнах каква лоша майка съм и утре смятам да поправя това. Crazy Нашият даже ще е по-адвънст, щото ще има външен датчик.

Какво точно му образова на детето?  newsm78
 Ние имаме същия като този, който пускат от утре (нашият, обаче, е правоъгълен, а не като този квадратен, но със същите функции), върши работа.  Peace

# 463
Амчи кат нямате бебешки колички, има бАбешки бре....с колелца, за пазар...

Joy Само тУковУ чудо у нас не стърчи по ъглите

# 464
Мирела, и аз получих същия смс преди малко. По обяд ми се обадиха, че са ми пратили в магазина в Сливен от слиповете, но за бикините нямали информация. Помрънках още малко във фейса и ми пратиха смс, че "въпросният артикул е изчерпан". Аз пък им казах, че не им искам и слиповете (намерих каквито търсих), та тъй - ще си ходя с прасковени  Crossing Arms И те си ми харесват, но бях длъжна да опитам  Laughing. Междудругото за пръв път взимам бельо от тях и ако това се окаже ментак, няма да повторя, та ако си мислят, че ще е ден година храни...Ще вземеш боклук веднъж, най-много два пъти и няма да потретиш!
Някой спомена, че в брошурата пише, че може да няма от всички размери и цветове, проверих и наистина е така: "Възможно е някой от артикулите да не са налични във всички разновидности и размери". Застраховат се хората! Качват си снимки, пък после квото дойде!

Утре отивам да товаря памперси и мокри кърпи  smile3508

Дано тази партида да е като предишните 2. Читави излезнаха  Wink И аз си оставам с прасковените и сини със сиви  Rolling Eyes А планът беше да купя пакета със сини и сиви и като ми пратят розовите в магазина да ги сменя, че от последния път имам такива цветове, ама Е НА...малшанс  Joy

Общи условия

Активация на акаунт