Лидл-97-Мразовита

• 76 144
  • 775
  •   1
Отговори
# 480
Степва се...му викаме тъдява.
Вдянах Peace

# 481
В наше село казваме-степва се, ако е било нещо вълнено или плетено. Laughing Както се казва в случая-богатството на българския език. Peace

# 482
Днес си взех от свинското в буркан за обяд-емиии мноого е вкусно  Heart Eyes точно като домашното от едно време  Mr. Green обачееее тоя натриев глутаминат   Shocked Sick #Crazy ( да оставим др химии) WTF  #Cussing out
Кой-по дяволите все още го слага в продуктите си?  newsm78

# 483
Заветните гащи... Срани, сливи...Добре, че в Господари на ефира няма рубрика бг-мама  Joy

# 484
Днес си взех от свинското в буркан за обяд-емиии мноого е вкусно  Heart Eyes точно като домашното от едно време  Mr. Green обачееее тоя натриев глутаминат   Shocked Sick #Crazy ( да оставим др химии) WTF  #Cussing out
Кой-по дяволите все още го слага в продуктите си?  newsm78

Ама га боцка с виличката в бурканчето, не рева,м Whistling

Вярно, че доста неща има изписани на етикета. Не бях се зачитала. Чак и захар турнали ooooh!
Ще погледна свинското в консерви, едни сплескани нагоре височки...дали и там има същите неща newsm78

# 485
  • have faith and be patient ..
момичета , шоколадовото суфле с бял шоколад от делукса  ,колко се печеше и на колко градуса във фурна без вентилатор ?? изхвърлих им опаковката и стоят голички в камерата , хелп ми , уж снимах указанията , но уви няма снимка

# 486
Тете, свинското в собствен сос на Пикок е по-чисто от към химии.Малко соленко ми идва, но е много вкусно.
От няколко месеца все чета етикетите, не че нещо... Rolling Eyes

# 487
момичета , шоколадовото суфле с бял шоколад от делукса  ,колко се печеше и на колко градуса във фурна без вентилатор ?? изхвърлих им опаковката и стоят голички в камерата , хелп ми , уж снимах указанията , но уви няма снимка

MW -20-30 сек.
Електрическа - 180 градуса, 5-8 мин.
Добър апетит! - и това го пише в указанията  Laughing

# 488
мерси много  Heart Eyes

# 489
Кате..мерси. Ще ги доогледам.

# 490

MW -20-30 сек.
Електрическа - 180 градуса, 5-8 мин.
Добър апетит! - и това го пише в указанията  Laughing
Ами нали е суфле и в средата трябва да остане течно? newsm78 А MW се пече отвътре навън.
Аз си направих шоколадови суфленца с оня шоколад за готвене, дето е от 1,80(?) лв., държа ги замразени и се пекат точно така в ел. фурна 8 мин. в предварително загрята фурна до 180, ама директно от фризера.

# 491
Може ли пак за ....гащите? Mr. Green Обух едни прасковени-ами супер стоят.Това  ми е пета опаковка от ЛИДЛ.Така свикнах-много са ми удобни.М-ката ми стана, добре, че не взех по-малките.
Свинското го взех- не е лошо, но и с тази цена е скъпо. Crossing Arms

# 492
Стига бе, Тет! Нещо което се "спира" при пране, означава, че се е свило, станало е по-малко.Ама грешката беше баш на място, още се хиля.... Joy

Ъъъъъ тая дума и аз сефте я чувам бтв Mr. Green ама и не ми се вярваше да са се изпрали или насрали сами , по-скоро залагах на разпраха  Crazy

# 493
  • София
To като е тръгнало на тая тема с .... гащите Mr. Green трябваше да е кръстена Лидл-97-Гащена  Laughing Та, да питам и аз, понеже никога не съм си купувала такова нещо точно от там, отговарят ли си номерата?

# 494
Добре за гащите!  Hug
Взех си прашки – s. Възголемшки ми идват и не се харесах особено, засега фиолските (L и XL Grinning) водят по начинът, по който изглеждат на дупето ми. S -ките от дамските боксерки бяха големи, загледах и харесах детските, 152, с дантелка отгоре,  едноцветните са много сладки, трябваше тях да взема вместо тия прашки (стрингове ли бяха)

Общи условия

Активация на акаунт