Лидл-97-Мразовита

• 76 326
  • 775
  •   1
Отговори
# 570
  • Перник
И аз съм доволна от Формил за цветно пране. За бяло май съм купувала само веднъж, щом нямам ясни спомени, значи не е бил зле.
Зарадвах се на азиатската седмица. Соевият сос ми харесва, мисля да пробвам и нудълите. А защо няма сет за суши? А самбал олек? Страхотно се мариноват с него свински пържоли Simple Smile
Синът ми пък чака мексиканска седмица, че му се ядяло такос.

# 571
  • Бургас
Голди, душо, никакви проблеми нямаш Simple Smile Мяташ точен списък с артикулите, размерите, цвета, бройката и ще го изиграя а ла търговски посредник. Ама що да ходя после до Лидл да връщам, като живеем почти една до друга, питЪм Rolling Eyes Идваш, давам ти бележката и торбичката и ходите да си мерите после и да връщате, ако има проблеми Wink

# 572
  • have faith and be patient ..
Абе не знам за гащите, ама ей ся ако извадят залежали апрески бих си купила. Много ме е яд, че не си взех декември.  Tired

Аз тогава ги дочаках и взех, но скоро ги върнах. Необувани. Малкия не ги хареса като удобство. Някак сплескани са отпред, нямат повдигнато като бомбе и е тясно за пръстчетата отпред и отвътре.
31 или 32 номер върнах. Не се сетих да питам тук дали някому са нужни Rolling Eyes

Алекс
Скрит текст:
Има прах формил в едни големи кутии. Мисля че в момента са останали и зареждат само лилавите, тоест за цветно. Иначе от зелените кутии с прах, Актив, няма доколкото съм запозната...а той хич не беше зле откъм изпиране. А този бебешкия прах, Сензитива, е много, много добър - за бяло е, с кислородни избелители...идеален е за новите ви гащи. Аз търсих при нас, но вече няма...имам само едно пакетче, исках и още да си взема, че цената му не беше за изпускане

За бели дрехи, за спално и лично бельо - горещо препоръчвам да е ПРАХ, а не гел, именно заради кислородните избелители, които освен, че избелват, и трепят микроби яко.

тъкмо се връщам от лидълченцето ми , и забърсах поредното пакетче сенситив , то имам чувството ,че аз ги изкупих в нашия магазин  , през една -две седмици грабвам по 1 Simple Smile)
иии на владислав не видях от Светите Гащи  newsm78 дал' са свършили ??

Последна редакция: чт, 19 яну 2017, 15:18 от С. Алекс

# 573
Брех....кви схеми се въртят тук Thinking Whistling Бравос на вас, харесвате ми Grinning

# 574
  • Асеновград
Сутринта взехме два пакета памперси /на нас вече ни трябват само нощем/ отворих единия вече са с нови картинки, иначе като качество си изглеждат същите.Изгледахме се изцяло с тях и няма случай да са пропуснали.Освен това Barni, шампоан 3в1 от детския и мокра тоалетна хартия с кутия за детската градина за малкия. Чак в къщи се сетих ,че щях да гледам блузите с дълъг ръкав за момчета и подложките против плъзгане  smile3515 smile3515 сега ще трябва пак да се разкарвам в това гадно време.
От азиатската седмица ще се заредя с кокосово мляко.Това нискомасленото май досега не са го пускали.
За Formila пера само с него течен за бяло и цветно но се зареждам когато пуснат XXL този в редовния асортимент не ми харесва как изпира.Но в последно време не са пускали тук от големите опаковки.Взимала съм и от този с марсилски сапун и той е по добре от обикновения.

# 575
  • Пловдив
Кой си има пейка, кой, кой, кой? Аз! Аз! Аз!
Умирам от кеф!!! Party

# 576
Аз пък днес не видях пейки при нас newsm78

# 577
 smile3507  Направо се прецаках с този зелен Формил като ви чета. Не стига че не сте доволни ами е и за бяло. Е ще се изразходва но сигурно ще има да го мъча поне година. Като знам колко бяло пера... Карай. Няма да го разреждам и ще сипвам по описанието (би трябвало отзад на опаковката да пише) . Иначе ще се възползвам и ще си купя лилав концентрат за видя как е . Благодаря дами Simple Smile

# 578
Кой си има пейка, кой, кой, кой? Аз! Аз! Аз!
Умирам от кеф!!! Party

Честито, булка...с кеф да си сядате на нея. Laughing

# 579
Купих си от Лидл миналата седмица перилен препарат концентрат

Гледах една влогърка в youtube че много го хвали и цената ме привлече допълнително. Въпроса ми е някой ползвал ли го е ? И как го ползвате? Как се разрежда?
Сигурно си гледала Зори Simple Smile И аз от нея го знам този препарат и останах много доволна. Не го разреждам, просто слагам в пералнята по схемата отзад и готово. Много ни харесва и пере много добре детски чорапи и ухае добре. Общо взето мнението на Зори се покрива с моето!

# 580
  • Перник
...Взимала съм и от този с марсилски сапун и той е по добре от обикновения.
+1

# 581
Някоя от вас вземала ли си е тази седалка:

http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-C0BD12F4-F6D0CD56/lsp/hs.xsl/product.html?id=99441879&rdeLocaleAttr=bg&title=%D0%9C%D0%B0%D1%81%D0%B0%D0%B6%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%89%D0%B0%20%D1%81%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0

Чудя се дали да се оглеждам з анея, когато я пуснат

# 582
Лейла да от Зори го знам. Обаче сега се притесних че съм взела препарата за бяло пране и може да стане беля ако пера с него цветни неща.

# 583
Е да де! Хвалих се с нея в коледната тема!

# 584
Лейла да от Зори го знам. Обаче сега се притесних че съм взела препарата за бяло пране и може да стане беля ако пера с него цветни неща.

Течните за бяло съдържат само оптични избелители...нямат кислородни такива.

Общи условия

Активация на акаунт