Лидл-97-Мразовита

• 76 316
  • 775
  •   1
Отговори
# 555
Тази седмица "спестих"-нищо не ми беше харесало, но идващата ще наваксам здраво  Crazy

# 556
  • София
Абе не знам за гащите, ама ей ся ако извадят залежали апрески бих си купила. Много ме е яд, че не си взех декември.  Tired

# 557
  • have faith and be patient ..
На солната лампа какво й е ценното, освен че е красива?
Йонизатори на въздуха са.
Не пише колко килограма са. Това има значение в колко голяма стая ще се поставят.

и изсмуквали отрицателната енергия  Peace

Купих си от Лидл миналата седмица перилен препарат концентрат

Гледах една влогърка в youtube че много го хвали и цената ме привлече допълнително. Въпроса ми е някой ползвал ли го е ? И как го ползвате? Как се разрежда?

Слага се просто по-малко количество от него, мисля, не се разрежда. Виж много добре какви са указаните дози на опаковката и се придържай към тях.
За бяло е, нали? За бяло пране по-добре прах за бяло, ама карай...

ами то хбу ама прах на формил не е ли само сенситива ? дето се мотат още по 2-3 пакета тук таме , аз по принцип от него съм доволна , пера бяло и светло цветно пране , но като свърши мислих да заложа и аз на този гел за бяло  Peace

# 558
Абе не знам за гащите, ама ей ся ако извадят залежали апрески бих си купила. Много ме е яд, че не си взех декември.  Tired

Аз тогава ги дочаках и взех, но скоро ги върнах. Необувани. Малкия не ги хареса като удобство. Някак сплескани са отпред, нямат повдигнато като бомбе и е тясно за пръстчетата отпред и отвътре.
31 или 32 номер върнах. Не се сетих да питам тук дали някому са нужни Rolling Eyes

Алекс
Скрит текст:
Има прах формил в едни големи кутии. Мисля че в момента са останали и зареждат само лилавите, тоест за цветно. Иначе от зелените кутии с прах, Актив, няма доколкото съм запозната...а той хич не беше зле откъм изпиране. А този бебешкия прах, Сензитива, е много, много добър - за бяло е, с кислородни избелители...идеален е за новите ви гащи. Аз търсих при нас, но вече няма...имам само едно пакетче, исках и още да си взема, че цената му не беше за изпускане

За бели дрехи, за спално и лично бельо - горещо препоръчвам да е ПРАХ, а не гел, именно заради кислородните избелители, които освен, че избелват, и трепят микроби яко.

# 559
Някой питаше за якета  - Младост на Москов има - детски скиорски. Има и всякакъв скиорски инвентар - термобельо.

# 560
Аз се запасих с памперси и мокри кърпички. Ако се бях помотала още, нямаше да има.
Нареждам се да следя за кухненския робот. От скоро искаме да си вземем някакъв главно за рендосване...

# 561
  • гр. софия
някъде да са останали LED лампиони?

Последна редакция: чт, 19 яну 2017, 13:42 от mts69

# 562
  • Бургас
Нилче, Нилчеее, смей се ти! Аз нещастна, пък тя Crossing Arms

Днес отидох да си върна гащатките и... върнаха ми 14лв, изхарчих 25 и пак ми е отрицателен баланса, да му се не види Tired Охраната там ме е взела на подбив - току ми върви някой зад гърба и шепне "Напълни я догоре! Не се скатавай, а пълни!". А аз ходя с онази тяхната чанта за пазаруване, дето е 20 и не знам колко си литра като вместимост smile3506

Да ви кажа при нас бельо имаше всякакво останало май. И при бебешките неща нямаше никой (освен при памперсите). Хилава работа Mr. Green

Савинка, скиорски якета имаме и при нас, но само момичешки. В този размер, дето ти трябва, са по 40лв, 33 са за мъниците Peace

За Формила потвърждавам и аз - лилавият е за цветно и точно концетратът беше добър, по мнение на запознати от бранша. Зеленият е за бяло и не е от най-добрите попадения, особено течен.  И това, че е концетрат, не значи че трябва да се разрежда! Има си табличка по колко да се слага в зависимост от твърдостта на водата и замърсеността на дрехите.
А от праха Сензитив последно си взех на по 2 и нещо, Тет smile3534

Самозарадвах се днес отново с разкошни лаленца Blush Много са им хубави и всеки път като ги сваря в първия ден на зареждането им, се глезя с тях. Имам и зюмбюлче още живо от предното пускане на луковичките. Второ стръкче изкара и още ми мирише на пролет Flutter

# 563
  • София
При нас в Младост има и лед-лампи, и бебешки неща.
Формил лилав течен за цветно е хубав.
Да кажа за гащите пак - моите са черни, от преди, но са същите. На  един чифт ми се разбрида ластика, останалите са живи и здрави и не се свличат.
Туника си взех /без джобчета/ - хубава е, но уголемена.

# 564
  • София
Аз търся спортните панталони, които бяха около седмица преди Коледа - с оранжев колан, надолу сиво, с разкроени крачоли, дълъг, с "джоб" за ключ от шкафче. Взех си само 1 чифт и хич не се усетих, че ще ми трябва поне още един. Да сте мяркали някъде?

# 565
Лампите със солен кристал май не са със хималайска сол https://www.offerscheck.co.uk/livarno-lux-salt-crystal-lamp-asso … /2016/kw-5/386792 ,което малко фрустриращо като се има предвид,че тези с хималайска са на сходна цена  #Cussing out

# 566
  • Sofia
Аааа щом лампата изсмуква отрицателната енергия веднага му купувам на мъжа ми една. Има много енергия за изсмукване. Няма такова мрънкало.  Joy

Аз пък от черния Формил не съм доволна. Съсипа едни черни дънки на мъжа ми, направи ги на бели петна. Естествено аз бях обвинена.  ooooh!

# 567
  • shumen
Аз днеска взех мокри кърпи и круши пак.
Сега ще гледам брошурата за другата седмица и ще видя и от там какво ще взема.

# 568
  • Бургас
Аз другата седмица пак ще плача на касите Tired Но ще се заредя с любимите соба нудели, които чакам от памтивека да ги пуснат пак и то на сносна цена. Писна ми да купувам по близо 5лв от Маусланд Crossing Arms И сЮтЮен си харесах (поне на картинка), и роклА и още не знам колко си неща. А в края на месеца ще има сълзи и сополи като дойде банковото извлечение Whistling

# 569
  • Бургас
Сега, bradata, имам една молба Blush Понеже съм почти сигурна, че в понеделник след работа няма да се докопам до момичешките дрехи, ти си моят човек. Отиваш в 9.30, взимаш, после в 17ч. отиваш да ги връщаш, аз ще съм там да те чакам да ги купя  Crazy Най-много държа на черното сакце. Очите ми останаха. После роклите, блузките и чорапогащници ѝ трябват на моята мома Sunglasses
Аз от черния Формил съм доволна. Обикновено ползвах Первол, който ми мирише отвратително и натрапчиво като изсъхнат дрехите и Медикс, който мирише чудесно, но не изпира добре. Формилът ми е ОК откъм аромат и изпиране. Бели дрехи, спално бельо и хавлии, покривки за хранене и светлите дрехи на щерката пера с прах за бяло. Всичко друго с течен препарат за черно, но така или иначе дрехите ни са предимно в тъмни цветове.

Общи условия

Активация на акаунт