Лидл-97-Мразовита

• 76 399
  • 775
  •   1
Отговори
# 90
Животинската сметана в червената картонена опаковка от 200 мл. е вече 2 лв, преди беше към 1,60-70 ако не се лъжа.

# 91
Дали заредиха вече в Бургас?
Гледах сега брошурата за следващата седмица, но само долници на детски пижами виждам. Даже размер не намерих. Горници няма ли да има? Или тях ще ги чакаме през пролетта Mr. Green

# 92
  • София
Дали заредиха вече в Бургас?
Гледах сега брошурата за следващата седмица, но само долници на детски пижами виждам. Даже размер не намерих. Горници няма ли да има? Или тях ще ги чакаме през пролетта Mr. Green
Аз пък обратно - на стр 10 виждам горнища на детски пижами и търсих долнищата .... цената на горнищата е 7,99лв.
Вчера някой търсеше от зелените ватирани детски долнища - та да кажа, че в Лидл Хан Кубрат имаше зелени долнища - размери 98-104 и 110-116, за другите размери не запомних.
Имам един въпрос относно размерите на детските неща , защото явно аз нещо не съм в час или ....  newsm78 има ли размер между 98-104 и 110-116? защото едното е малко , другото е огромно .... Аз взех 110-116 с идеята да ги носи сега, но те са толкова големи че незнам и догодина дали ще му станат, а блузките са му като рокличка. По принцип на повечето марки му купувам дрехи 110

# 93
Момичета, някоя взели си кафемашината, която пускаха преди НГ?Две се търкаляха във Варна..едната май  връщана

# 94
Мъжките боксери изглеждат като тези от които сме доволни.  Peace
Дамските бикини са с високо съдържание на памук и са удобни, не се смъкват. Аз имам от миналата година, бели, пера на 60 градуса и не са се разнищили или отпуснали.  Peace
Харесвам и дамски топ , но искам само бели (миналата година имаше, после само бели не са пускали).  Sad

Детските рокли, които бяха от вчера, как са като дебелина? Благодаря! bouquet

# 95
  • Пловдив
Здравейте, дамското бельо друг вид/марка ли е в сравнение с този, които пускаха последно. Защото от тези, които пускаха последно си взех, но много бързо се раздринчиха

# 96
Здравейте, дамското бельо друг вид/марка ли е в сравнение с този, които пускаха последно. Защото от тези, които пускаха последно си взех, но много бързо се раздринчиха

Дамските бикини на картинката ми приличат на тези, които имам аз и съм доволна (купих ги миналата година, може би по това време или по-към пролетта, нося ги от май месец, пера на 60 градуса и не са се разнищили, на "Есмара" са моите). Peace

# 97
Имам един въпрос относно размерите на детските неща , защото явно аз нещо не съм в час или ....  newsm78 има ли размер между 98-104 и 110-116? защото едното е малко , другото е огромно .... Аз взех 110-116 с идеята да ги носи сега, но те са толкова големи че незнам и догодина дали ще му станат, а блузките са му като рокличка. По принцип на повечето марки му купувам дрехи 110

Размерите са : 86 - 92 ; 98 - 104 ; 110 - 116
Междинни размери 92 - 98 и 104 - 110 няма.

# 98

Детските рокли, които бяха от вчера, как са като дебелина? Благодаря! bouquet

Тънки са.

Течен шоколад има ли хубав в Лидл?

# 99
  • Бургас
Аз много харесвам този и дори Нутелата вече ми бледнее пред него и само такъв зареждам Crazy

Нилче, отвод и от мен, ти си си спецът тук Hug

# 100
Току що се прибирам от Лидл, всичко си беше заредено и от всичко имаше- детски дрешки, шиацу възглавници ... каквото се сетите Mr. Green

# 101
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
В Русе Лидъл НАП всички детските долнища104 бяха с различни номера вътре-едното долнище 104, другото 98. Проверих от всички цветова- пак така. При вас така ли са?

# 102
Много често са пакетирани различни размери.Винаги проверявам.

# 103
  • Пловдив
Животинската сметана в червената картонена опаковка от 200 мл. е вече 2 лв, преди беше към 1,60-70 ако не се лъжа.
Преди 2-3 дни взех 1,29, ако не се лъжа, но със сигурност не беше 2. Това за Пловдив - Тракия.

# 104
  • София
Аз я купих преди няколко дни, цената беше около 1,60 лв... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт