Лидл-97-Мразовита

• 76 240
  • 775
  •   1
Отговори
# 30
От кристалите имаше забутани намалени на Вардар, но ако не намериш-в ДМ също предлагат

# 31
  • София
От кристалите имаше забутани намалени на Вардар, но ако не намериш-в ДМ също предлагат

Много ти благодаря!  bouquet 

# 32
Ей, стана време за новите неща, а при нас още старите ги няма ...
На мен не ми е ясно как и къде ще наредят стари и нови неща....когато изринат снега
Ще махнат сегашната залежала стока и на нейно място ще ги сложат ... надявам се, защото си искам и възглавницата, и везната! Ако не ги пуснат ще се появя в темата с молба евентуално Mr. Green

# 33
  • София
Някои купи ли сокоизтисквачката? Доволни ли сте?
Може ли линк към обсъжданата машинка за постригване, която хвалите?

# 34
Аз май следващия четвъртък ще трябва да нощувам през магазина на Черни връх. Искам бебешки неща да взема, ама там обикновено има по 5 бройки на кръст Crossing Arms

# 35
Starrydream , Лидла до мелницата се води на Резберска. Баумакс е относително близо..може би 10 минути с кола.

# 36
Ирландското масло не знаех, че е осолено.
Брадата, в кой Лидл пазаруваш?

# 37
  • shumen
Аз за другата седмица сега гледах и съм набелязала пак доста неща.

# 38
  • Бургас
Ирландското масло не знаех, че е осолено.
Брадата, в кой Лидл пазаруваш?
Това в редовния асортимент не е, но другата седмица ще има солено в тематичната седмица и то е прекрасно на вкус! За първи път си режех по малко с ножче и си го хапвах ей така без нищо Embarassed Пазарувам в Мол Галерия, че живея точно срещу него и дет се вика, по пантофи мога да прибягвам, ама нъл е Мол, гледам да не го правя, че да не ме върнат hahaha

Нил, Тет, аз докат дойда да прочета кой какво и нема никаква нужда веч от мен Cry  И круши забравих да взема вчера като ходих, и ягодите бяха скъпи, и дроб немаше (за него вече ревах)... мъкааааа smile3518

# 39
  • Русе
От новата брошура харесах само потници за дъщеря ми. Миналата година и взех - не са мръднали. Пастета от петък също е хубав. Дано имаме зареждане.

# 40
Ние пък в Лидл не сме ходили от миналата година, ама щом казвате празно, нищо не сме изтървали. Плодовете им са много зле, абсолютни ГМО, зеленчуците също, сега със закъсненията на тировете съвсем ще е скапана стоката.

# 41
Ирландското солено масълце си го гризках директно от пакетчето...в службата, та да докладвам веднага за вкуса му миналата година Grinning Божествено!!!

# 42
И аз се нареждам на опашка за бельо за др.седмица-само че за мъжко,и за пастета от едро смления.Може и от масълцето да си хрупна и аз(детски навик,но всеки път си клъцвам да го пробвам уж...)

# 43
  • Пловдив
 bouquet
Ай сега маслото ще стане форумско  Laughing

При нас от няколко дни няма никакви салати...явно не успяват да заредят.

# 44
Вчера взехме айсберг, но не съм гледала за други салати /Пловдив/.

Ай сега маслото ще стане форумско  Laughing
Определено. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт