Лидл-97-Мразовита

• 76 355
  • 775
  •   1
Отговори
# 120
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
В БГ сме винаги прецакани.

# 121
"Lidl Bulgaria
1 hr ·
Уважаеми потребители, във връзка с актуално тиражираните сравнения между
цени на стоки от асортимента на Лидл България и магазините на Lidl в други
страни бихме искали да ви дадем малко повече информация. Съществуват редица
фактори, които могат да влияят върху цените на подобни или еднакви стоки в
различните държави:
- различни ДДС ставки за хранителните продукти,
- транспортни разходи,
- специфичната ситуация на отделните пазари и др.
При въпроси от ваша страна сме на разположение. Желаем ви лека и спокойна
вечер!"

Тук ли сме коментирали нещо интензивно или съм пропуснала нещо друго  Laughing
Това е заради фейсбук публикации със снимки на един и същи продукт с цени от БГ и от други държави, които се въртят от няколко дни.

# 122
Една вечер да изпусна и не мога да ви настигна после. Ето, половината от предишната тема се отказах да я чета. Показваше ми 99+ непрочетени   doh
Аз да се похваля, супер съм доволна, че случих на една разбрана женица в Лидл в Слатина (София) и успях да върна electric foot warmer без касова бележка!  #Crazy Бях ги взела като коледен за мъжа ми, че като работи от къщи все мрънка колко му е студено на краката. Явно предпочита да си мрънка и ми каза, че не ги харесва и да ги върна. Той си остана без подарък, пък аз уж приготвих бележката, но обърнах къщата наопаки и не я намерих. Та онзи ден, пазарувайки, попитах жената. Отвърна ми, че зависи какво е. Аз се стралнах до колата преди да са сменили касите и хоп директно й връчих кутията. Много съм доволна, че нямаше да ги изхвърля, едва ли някой щеше да ми ги купи, пък много мразя да се пълня с излишни неща...

# 123
Похвалвам замразените шоколадови кексчета (2x Deluxe Chocolate Sponge Cakes) Peace Не очаквайте ресторантско качество, но за домашен десерт-аламинут са чудни. Идентични с тези, но в Делукс опаковка (не намерих съответната картинка):

Скрит текст:

# 124
Имам въпрос за мъжките слипове-помните ли при предишни пускания дали е имало размер s или най-малките са m?За 15 годишен тиййн ми се струва че m ще е голямо,а пък от детските вече май ще са малки...Благодаря!

# 125
Не мога да не ви похваля анлийски кекс с орехи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 126
Благодаря за шоколада. Всички го харесахме.

# 127
Кой е този кекс? За пръв път чувам за него.

# 128
"Lidl Bulgaria
1 hr ·
Уважаеми потребители, във връзка с актуално тиражираните сравнения между
цени на стоки от асортимента на Лидл България и магазините на Lidl в други
страни бихме искали да ви дадем малко повече информация. Съществуват редица
фактори, които могат да влияят върху цените на подобни или еднакви стоки в
различните държави:
- различни ДДС ставки за хранителните продукти,
- транспортни разходи,
- специфичната ситуация на отделните пазари и др.
При въпроси от ваша страна сме на разположение. Желаем ви лека и спокойна
вечер!"

Тук ли сме коментирали нещо интензивно или съм пропуснала нещо друго  Laughing
Това е заради фейсбук публикации със снимки на един и същи продукт с цени от БГ и от други държави, които се въртят от няколко дни.
и линк с критики към Лидл в коментарите https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=811885208950989& … d=104213616384822

# 129
Здравейте!
В какъв срок мога да върна уред и как се случва това? Има ли някакви ограничения?

# 130
  • Бургас
Кой е този кекс? За пръв път чувам за него.

Трещи, радвам се, че ви е харесал шоколадът Peace

Здравейте!
В какъв срок мога да върна уред и как се случва това? Има ли някакви ограничения?

Ако е нов и неизползван, в рамките на 1 месец може да се върне с касовата бележка в който и да е Лидл. Ако има дефект, си има гаранция 3 години и пак с касовата бележка се отива в магазина (или се праща на сервиза за тяхна сметка, а те го ремонтират, подменят с нов, ако не подлежи на ремонт или връщат парите, ако не са подходящи първите 2 варианта).

# 131
  • shumen
Срока за връщане е до месец.

# 132
  • София
Имам въпрос за мъжките слипове-помните ли при предишни пускания дали е имало размер s или най-малките са m?За 15 годишен тиййн ми се струва че m ще е голямо,а пък от детските вече май ще са малки...Благодаря!

Най-малкия номер беше М. Тогава ги взех за племенника и се оказаха големи. Той е 60 кг. и доста висок. Така си и останаха, пропуснах срока за връщане. Разгледах в страницата номерацията на слиповете, които пускат от понеделник - започват от М..

Да похваля и аз универсалните мокри кърпи. За нула време се оттървах от наченките на мухьл по окачения таван в банята.  Grinning

# 133
Извинете, ако има повторение, но за кой шоколад става въпрос?

# 134
  • Бургас
За течния шоколад (виж ми по-предните постове, че не ми се търси пак снимка) Flutter

Общи условия

Активация на акаунт