Лидл-97-Мразовита

• 76 236
  • 775
  •   1
Отговори
# 240
На мен ми е малко мазничко,но месцето е вкусно,има и подправки.Сега ще ходя да видя слиповете-дано ми харесат.

# 241
Момичета, това хубаво ли е?
http://www.lidl.bg/bg/Super_Offers.htm?action=showDetail&id=53940

Имам спомени от едно време за едно хубаво свинско месо в буркан, което затваряхме на село, като ми видим сметката на прасето. Има ли нещо общо?

Хубаво е и има наистина вкус на селско домашно приготвено, на нас ни дойде малко по-мазно отколкото обичаме, да знаеш, че са различни видове спрямо цвета на капачката Wink

# 242
  • софия
Сутринта в магазина на Халите беше обичайната "война на световете". Застане ли някоя уфсъ пред щендера, няма мърдане. Седи, разглежда кутийката от всички страни, мисли и от нея не можеш да вземеш нищо дори и да знаеш какво искаш, и да го виждаш.
Взех потници и гащи за всички. От момичешките с тънка презрамка имаше (беше останал) само 1 размер 158-164. Доста големички ми изглеждат. Довечера ще видим как са.

Последна редакция: пн, 16 яну 2017, 09:15 от zvanche

# 243
Доволни ли сте от протекторите и чаршафите с ластик за детските кошари?

# 244
Благодаря за коментарите за месото. Ние нямаме проблем с мазничкото, та ще хода да взема. Може даже от всички видове  Rolling Eyes

# 245
Замразените ягоди, манго и т.н. за какво ги ползвате, освен за сладкиши? 

От вечерта смесвам кисело мляко, овесени ядки и замразени плодове. На сутринта имаме перфектната закуска. Може да се добави мед, ленено, семе, стафиди и какво ли още не - по собствен вкус.

# 246
  • Русе
Звънче, отчая ме за момичешките потници с тънки презрамки. Дала съм пари на сина ми, като се прибира от училище да влезе да купи за сестра си. Магазина е до училището им. Сега ще му звънна ако е отишъл на Go-gril-а в голямото междучасие, да отиде да купи(ако са останали).

# 247
  • софия
Това може да е било само в този магазин. Нали си знаем, че навсякъде е различно. Peace Дано има вашия размер. Явно с тънка презрамка са по-търсени. С дебела имаше повече кутии.

# 248
  • Русе
Това може да е било само в този магазин. Нали си знаем, че навсякъде е различно. Peace Дано има вашия размер. Явно с тънка презрамка са по-търсени. С дебела имаше повече кутии.
Дано да има останали до 14 часа Praynig, защото синът ми естествено не си чува телефона ooooh! А голямото им междучасие вече е към края си.
Предпочитам с тънка презрамка, защото имаме блузки с по-голямо деколте и презрамките се виждат. Не знам с другите презрамки ако са по-изрязани, може пак да станат. Ако няма от тънките, ще го накарам да вземе от другите. Ще ги пробваме, може пък и да стоят добре Peace

# 249
в Мл. 4 Лидл, който е до бюрото по труда, е абсолютно празен от към хора, дори разпечатани продукти нямаше, от всичко имаше по видимо много /около 9.30 ч./
взех бикини за мен и за малката, а за голямата - сутиени - харесват ми
взех и дамски чорапи, но не ми харесва материята и е възможно да ги върна утре

от дамските гащи освен бикини и боксери, които са показани в брошурата, имаше и трети вид - по картинката ми се сториха като бразилиани, не като прашки, но не съм сигурна

# 250
  • Пловдив
Някой има ли опаковката на фулмастерите да види съдържанието че малкия май е изял единия писец

# 251
  • Асеновград
Мастила на водна основа- не пише състав.

# 252
Благодаря за коментарите за месото. Ние нямаме проблем с мазничкото, та ще хода да взема. Може даже от всички видове  Rolling Eyes

мдам, таман като за нас с Блеки е месцето Wink

Аз съм вземала от консервите със свинско месо и ми харесва. Това би трябвало да е подобно...ще се опитва. Peace

# 253
Много ми хареса и на мен консервата със свинско. Бях го взела пак на намаление, чудна за закуска беше  Heart Eyes

# 254
Заради тези свински консерви, ще ме карате и аз да се разходя до магазина.  Laughing
А като са в буркан, дали може да се съхраняват на всякакви температури, като другите консерви, имате ли представа?

Общи условия

Активация на акаунт