Лидл-97-Мразовита

• 76 205
  • 775
  •   1
Отговори
# 315
Големи сте лидълки претенции....розови та розови Laughing да си ходят с червилото ли Mr. Green

# 316
Писах им във фейса. Ако свършат работа грешка няма да имат. И бързо ми отговориха. Но пък ако пишем жалба до КЗП знаете ли какво ще ги направят. Аз си мислих, че само при нас няма, а явно никъде ги няма. Не е коректно.

Тета, защото ги няма и сега е още по-сладко ако ги получим  Mr. Green гадно да им е  smile3534

# 317
  • София
Да ви кажа /ако не го знаете де/ Лидл в Ринг Мола е огромен и има всички нехранителни неща. Имаше даже маши и преси от Коледната седмица.

# 318
Писах им във фейса. Ако свършат работа грешка няма да имат. И бързо ми отговориха. Но пък ако пишем жалба до КЗП знаете ли какво ще ги направят. Аз си мислих, че само при нас няма, а явно никъде ги няма. Не е коректно.

Тета, защото ги няма и сега е още по-сладко ако ги получим  Mr. Green гадно да им е  smile3534

Писах им и ми казаха да звънна на номера от сайта им, за да ми дадат отговор...  #Cussing out

# 319
Абре тва са гащи бе....не е палто.  Laughing

# 320

За палто няма да си правя труда  Whistling Joy

# 321

За палто няма да си правя труда  Whistling Joy

Това беше добро....хареса ми Joy Joy

Ай ся махни катерицата, че не е актуална вече, и сложи едни гащури там..тюркоазени..

# 322
Ние снощи ходихме и чакахме да видим дали ще ги изкарат по-рано и ми стана толкова тъпо, ще кажеш, че без пари ще ни ги дават! В крайна сметка нищо не изкараха и няма да ви казвам ММ как мърмореше, че сме стояли напразно и съм го разкарала  Embarassed

п.с. ...и въпросът е принципен - че пишат, че ще предлагат нещо, а всъщност го няма! Има хора дето може да са отишли специално за този цвят и да са се разкарали напразно!

# 323
  • оттам, откъдето започва България
Честно казано си е за мърморене.  Joy

# 324
  • Бургас
Предлагам да прекръстим темата Лидл 97 - Да се оплачем  Joy
Да вземете да оставите малко бельо и за тез, дето чакаме да спре.да вали, за да стигнем до магазина (което се очертава напролет).
Ей, верно крушите много вкусни.

# 325
мъжки боксерки, детски потници с тънка презрамка, детски гащи, дамски боксерки - 95% памук и 5% еластан
стринг - 57% памук, 38% полиестер и 5% еластан.

стринг също имаше 95/5
сакън да не се мина, отидох и си взех един пакет  Blush

# 326
  • софия
Крушите са страхотни. Като ги оставиш малко да омекнат са като маслен мед. Утре пак ще купувам.
мъжки боксерки, детски потници с тънка презрамка, детски гащи, дамски боксерки - 95% памук и 5% еластан
стринг също имаше 95/5
сакън да не се мина, отидох и си взех един пакет  Blush
Сутринта беше такава гмеж, че не ми и мина през акъл да сравнявам съдържанието на различните цветове Crazy.  Радвам се, че успях изобщо да взема. Моите са тези
Скрит текст:
Минах след работа евентуално да сменя потниците на детето. Нямаше н-и-щ-о. Остават големите.

Последна редакция: пн, 16 яну 2017, 19:31 от zvanche

# 327
  • по пътя
Да, не винаги пускат всички цветове , но пък ако сте забелязали с много малки букви на самата брошура си пише, че не във всички магазини има от показаните в брошурата неща или нещо подобно, така че те си се застраховат.

# 328
  • Beyond the stars

стринг също имаше 95/5
сакън да не се мина, отидох и си взех един пакет  Blush
Мхм и аз стринговете, които гледах в прасковено бяха 95% памук. Метнах едни бикини  Mr. Green 95% памук, само сивите 57%.И боскерки за половинЪт - и те много мекички и симпатични.
В Люлин нямаше свободни паркоместа, революция за гащи  Laughing

# 329
Последно за гащите-дълбоки ли са?

Общи условия

Активация на акаунт