Лидл-97-Мразовита

• 76 341
  • 775
  •   1
Отговори
# 600
  • Mediterraneo
И аз искам кокосово масло  Crossing Arms Не съм виждала при нас да пускат. В Бг за сефте ли е или са го пускали и друг път?

# 601
Искам да похваля чешкия колбас, много ми хареса, като се има предвид, че аз колбаси рядко ям. Peace
Аз му се чудих...ще се пробва.

# 602
И аз искам кокосово масло  Crossing Arms Не съм виждала при нас да пускат. В Бг за сефте ли е или са го пускали и друг път?
Пускано е, и при нас последният път беше свършило бързо, ще взема задължително. И това в постоянният асортимент, не е био, но също е много хубаво Peace на добра цена.
И на мен чешкия колбас ми хареса, вкусен е, има чесън да се знае Peace

# 603
  • Асеновград
Имало е и друг път.Не следя азиатските седмици освен за кокосово мляко, но и преди съм виждала бурканчетата с кокосово масло.Поне в нашия магазин те остават много след тематичната седмица, докато кокосовото мляко изчезва още първите дни след пускането му.

# 604
Искам да похваля чешкия колбас, много ми хареса, като се има предвид, че аз колбаси рядко ям. Peace
Аз му се чудих...ще се пробва.
Ядем го от лятото редовно. Дъщеря ми е много злояда, това е да не кажа единствения салам, който яде.

# 605
И моята го яде, дано я отуча от гадните кренвирши, за които умира. ooooh!
Току-що докато си разглеждах брошурата забелязах, че ще има и нискомаслено тайландско кокосово мляко, ще взема и от двете, вкъщи всички го харесваме.
Момичета, пролетните рулца хубави ли са? Никога не съм купувала.

# 606
А кой е чешкият колбас?

# 607
Като шпек е...до тях е.

# 608
Не мога да намеря снимка в нета, ето го тук, на 19-та страница:
https://www.yumpu.com/xx/document/view/56629413/lidl

# 609
Много ви благодаря  bouquet Успешно намерих зеления, хареса ни, дано и този да намеря.

# 610
И зелен ли има? Не знаех, утре ще видя да взема и от него, ако го намеря. Laughing

# 611
Благодарение на темата го открих. Нещо по-еко-био.

# 612
Не мога да намеря снимка в нета, ето го тук, на 19-та страница:
https://www.yumpu.com/xx/document/view/56629413/lidl
Има ли нитрити този колбас?

# 613
Кокосовото мляко какво го правите Blush, а също и кокосовото масло, че аз имам един буркан и се чудя какво да го правя newsm78

# 614
Кокосовото мляко какво го правите Blush, а също и кокосовото масло, че аз имам един буркан и се чудя какво да го правя newsm78
Ние готвим с кокосово масло.

Общи условия

Активация на акаунт