Лидл-97-Мразовита

• 76 336
  • 775
  •   1
Отговори
# 615
  • София
От текущите промоции само памперси взех, нищо че ги ползваме само нощем, нека има.
Не намирам дафинов лист, за втори път няма. Да не би да са го махнали от постоянния асортимент?
Доволна съм от Формил за черно. В момента пера с трето или четвърто шише. Според мен, черните дрехи си остават черни, дори на някои дрехи имам видимо освежаване. И са изпрани.
Формил за цветно концентриран (в лилавата туба) ползвам от скоро. Нямам забележки към изпирането и миризмата. Върши ми работа. Прочетох в един (? Холандски?) форум,  че съдържа съставки против пренос на цветове. Това е много добре, стига да е вярно. Както прочетох в темата са перилните препарати, такива съставки вече няма в продуктите на водещи марки на нашия пазар като Ариел,  например.  Peace
Още не съм разгледала новата брошура  Crazy

# 616
Само в прах персил колор останаха. Чакаме и омо прах за цветно да видим. Като му излезе декларацията де.

# 617
Кокосовото мляко какво го правите Blush, а също и кокосовото масло, че аз имам един буркан и се чудя какво да го правя newsm78
Ние готвим с кокосово масло.
Пържиш или го влагаш в сладкиши?

# 618
 И аз готвя с кокосово масло, но до това още не съм успяла да се вредя.  ConfusedС аромат ли е или без?

# 619
" Странно, отворих ги, картинките са същите като предния пакет" newsm78
[/quote]
Лидълските памперси са с еднакви картинки.Там няма разнообразие, но пък като цяло не са лоши.

# 620
  • shumen
Сакче и на мен ще ми трябва и може и да си взема.

# 621
И аз исках да попитам за какво използвате кокосовото масло и мляко. Ако на някой му се обяснява малко по-подробно...

# 622
Кокосовото мляко какво го правите Blush, а също и кокосовото масло, че аз имам един буркан и се чудя какво да го правя newsm78
Ние готвим с кокосово масло.
Пържиш или го влагаш в сладкиши?
Пържиме.

# 623
Здравейте, последните две седмици нищо не можах да харесам. Взех само от спортните долнища за.детето. Имам един въпрос обаче. Замислила съм се да купувам мини акумулаторна прахосмукачка и ми похвалиха лидълската. Четох отзиви в стари теми за нея, мисля, че ще Еми е Ок за това, което си представям. Обаче.  Някой по-ориентиран може ли да ми помогне, ако помни кога за последно са я пускали и ако евентуално сте забелязали през какъв период от време я пускат. Чудя се дали има смисъл да я чакам или да купя друга, но понеже цените им са безумни, предпочитам да се доведе до лидълската.

# 624
  • Burgas, Bulgaria
Споменавате за някакъв Английски сладкиш с орехи като Агнесите . Два пъти ходя да гледам за него, ама не го намирам. Някой може ли да качи снимка, че и в книжката не го виждам. Днес иначе обзаведох дребното с бебешки дрешуляци, за мен - потничета, на съпруга - слипове. Награбих и свинско в буркан, печен боб, зелен боб , малко колбаси на Пикок и едни пържени кюфтета в пластмасова кутийка. Взех и други дреболии, ама забравих за круши и сега ме е яд. Моят мъж го взех с мен да бута количката и да ме прибере с колата. Горкият в началото питаше " Ся тва за кво ти е? И туй ли е в промоция?" ,но после замлъкна и придоби отчаян вид. Купих му чипс и кисели краставички, пък и гащите бяха за него, аз сега гащи не ща.

# 625
  • Бургас
" Странно, отворих ги, картинките са същите като предния пакет" newsm78
Лидълските памперси са с еднакви картинки.Там няма разнообразие, но пък като цяло не са лоши.
[/quote]

Имаше пост на предните страници, че им са сменени картинките, затова се изненадах.

И аз да попитам за кокосовото мляко и масло, как ги ползвате. А миришат ли на кокос, че на мен миризмата не ми понася?

# 626
  • Русе
Здравейте, ако може някой да помогне? Видях миналата седмица в русенския лидл скара с капак на силвъркрест за около 50 лв. Беше останала една бройка, и много й се чудех да я купя ли ??? И са я купили 😄 Ако случайно сте я виждали някъде моля зА информация.  https://www.lidl.de/de/silvercrest-tischgrill-stgg-1800-a1/p217846   Благодаря

# 627
Някой по-ориентиран може ли да ми помогне, ако помни кога за последно са я пускали и ако евентуално сте забелязали през какъв период от време я пускат. Чудя се дали има смисъл да я чакам или да купя друга, но понеже цените им са безумни, предпочитам да се доведе до лидълската.

Преди 10-12 дни си купихме такава от Лидл. Много се чудихме дали да вземем нея или от магазините за техника, но след като разгледахме и видяхме, че реално разликата е основно в цената заложихме на лидълската. Ако кажа че съм супер доволна от нея ще излъжа, но пък върши работа за дребни неща.

# 628
Много Ви благодаря. Щом са я пускали толкова скоро, няма смисъл да я чакам. Още повече, че казвате, че не сте очарована от нея. Аз и не очаквам чудеса от такъв уред,де, но май ще се преориентирам към нещо друго:)

# 629
Не мога да намеря снимка в нета, ето го тук, на 19-та страница:
https://www.yumpu.com/xx/document/view/56629413/lidl
Има ли нитрити този колбас?
Има да, не знам колбас без?
Няма глутамат.

Общи условия

Активация на акаунт